Horoscop

Horoscop 11 aprilie 2017

Horoscop 11 aprilie 2017 Berbec
Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectiva asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

Horoscop 11 aprilie 2017 Taur
Trebuie să-ţi ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o ai cu aceştia. Ai grijă cum vorbeşti cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie să fii atent ce ton foloseşti în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi un pic relaţia pe care o ai cu fiecare.

Horoscop 11 aprilie 2017 Gemeni

Trebuie să iei o decizie importantă pentru ţine şi partener, dar tu eşti persoană cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoană iubita ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere. Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după ţine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

Horoscop 11 aprilie 2017 Rac
Greu te descurci cu banii şi simţi o adevărată povara în felul în care îţi gestionezi veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stai pe un teren fragil, totuşi ţi-e cam teamă să cheltuieşti ceea ce ai adunat, că nu cumva să vină şi vremuri mai grele. Deşi nu eşti atât de prevăzător din fire, de dată această drămuieşti cu atenţie fiecare leuţ, de parcă presimţi că se apropie un moment critic pentru bugetul familiei şi nu ai vrea să te ia prin surprindere. E bine să fii mai econom şi mai calculat!

Horoscop 11 aprilie 2017 Leu
Nu te poţi impune în faţă celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârstă lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor că pe ceva personal. E o diferenţa de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vârstă, ştii mai bine.

Horoscop 11 aprilie 2017 Fecioara
Sentimentul cu care te trezeşti de dimineaţă e o combinaţie de echilibru, calm şi linişte interioară pe care vrei să le păstrezi cât mai mult. Simţi că ceva s-a mai liniştit în viaţă ta sau că urmează se revină la normal foarte curând, de aceea vrei să te bucuri de acest sentiment chiar din prima zi a lunii. Atitudinea cu care vei aborda evenimentele care vin trebuie să conţină exact aceste ingrediente: moderaţie, stabilitate emoţională, amabilitate, generozitate, prietenie. Acestea sunt punctele tale forţe începând de azi!

Horoscop 11 aprilie 2017 Balanţă
Fie că muncă este acum singură ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional, munceşti cu pasiune şi te dedici trup şi suflet muncii tale zilnice. Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială să munceşti atât, existând şi ceva concret promis la sfârşitul acestui efort care te face să tragi aşa de tare. Eşti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influenţe de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

Horoscop 11 aprilie 2017 Scorpion
Nu poţi ajunge încă la rezultatele la care ai visat atunci când ai pornit o activitate la care îţi aduci contribuţia şi în prezent. Ai impresia că nu se mai urneşte nimic şi eşti pus numai în faţă unor sacrificii continue. Te întrebi până când vei tot tolera situaţii din care nu ai nimic de câştigat ci doar de pierdut, dar trebuie să accepţi situaţia că atare încă o vreme, pentru că orice sacrificiu va avea, într-un final, şi efectele dorite. Merită să faci diverse compromisuri din când în când.

Horoscop 11 aprilie 2017 Săgetător

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a stă de vorba faţă în faţă că doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă ţine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

Horoscop 11 aprilie 2017 Capricorn
Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe ţine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

Horoscop 11 aprilie 2017 Vărsător
Nu te lasă influenţat de colegii din jur care au tendinţa de a trata o problema că pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumina şi va cere de la ţine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.

Horoscop 11 aprilie 2017 Peşti
Refuzul care vine azi că din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi consideră o uşa trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continuă în acelaşi mod că înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, că să nu pierzi tot ce ai construit până acum. E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *