Astăzi 20 Februarie 2020, Joi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 11 Martie 2019, ora 09:47

HOROSCOP 11 martie: Săptămâna începe cu un tonus bun şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor

Marime Font

HOROSCOP, luni, 11 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii.

Horoscop Berbec

Reflectorul astral se aţinteşte astăzi asupra sectorului financiar din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe depistarea cât mai multor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Indicat ar fi să le întorci însă pe toate părţile înainte de a le da curs. Există riscul să prezinte mai multe riscuri decât garanţii ori să nu fie ceva de perspectivă. În plus, nu se recomandă să acorzi împrumuturi, nici chiar celor din anturajul tău apropiat şi nici să faci investiţii considerabile. Concentrează-te pe acumulări de capital şi nu pe cheltuieli în acest moment.

Loading...


Horoscop Taur

Cu Luna în semnul naşterii tale, este de aşteptat ca astăzi să te simţi bine în pielea ta şi să ai un tonus bun. Pare să te preocupe astăzi dezvoltarea personală, fie că este vorba de anumite chestiuni intime, ce ţin de propria persoană, fie că urmăreşti să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Aşadar, n-ar fi rău să te documentezi în privinţa cursurilor sau atelierelor la care poţi participa pentru a te ocupa de tine în perioada următoare. Nu este exclus să vină un sfat în această direcţie de la o persoană pe care o respecţi foarte mult.

Horoscop Gemeni

Fie că ai avut parte de nişte zile mai tensionate săptămâna trecută sau în weekend ori ai fost destul de încercat(ă) pe plan emoţional în ultima vreme, cert este că climatul astral de astăzi indică faptul că tot acest travaliu se apropie de final. Toate aceste evenimente ţi-au demonstrat că eşti mai puternic(ă) decât ai crezut şi că soarele stă să răsară şi pe strada ta. Este normal să te mai confrunţi cu unele temeri şi frustrări în cursul zilei de astăzi, dar vei vedea că lucrurile vor începe să se aşeze încetul cu încetul în matca lor. Ai răbdare.

Horoscop Rac

Pe lista ta de priorităţi de astăzi, viitorul şi viaţa ta socială ocupă poziţii fruntaşe. Nu este de mirare aşadar dacă în agenda ta curentă se regăsesc activităţi ca întâlnirile cu prieteni sau cu posibili finanţatori pentru o idee de afacere pe care intenţionezi s-o pui pe picioare ori căreia i-ai dat drumul de curând. În cazul în care te afli în poziţia în care aştepţi momentul potrivit pentru a o lansa, este posibil să fii sfătuit(ă) să mai aştepţi puţin. Nu la în nume de rău astfel de recomandări pentru că într-adevăr ar mai fi aspecte care trebuie revăzute.

Horoscop Leu

Începi săptămâna cu mari speranţe în ceea ce priveşte domeniul profesional, iar randamentul de care dai dovadă astăzi îţi permite să rezolvi o bună parte din ceea ce ţi-ai propus pentru săptămâna aceasta încă de astăzi. Mai dificil ar putea fi în cazul nativilor(elor) acestei zodii care sunt implicaţi(te) într-un parteneriat profesional întrucât lunea ar putea coincide în cazul lor cu unele tensiuni în raport cu asociatul(ţii). Recomandabil este să nu petreci ore suplimentare la birou, cu toate că astrele fac să-ţi găseşti un ritm bun la finele zilei. Cel drag nu va fi prea fericit dacă iei această decizie.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că începi săptămâna cu un tonus bun, cel puţin la nivel mental. Ce-i drept, nu-ţi prea arde de mers la muncă, iar lipsa de chef de care dai dovadă se poate materializa, în cel mai fericit caz, cu un randament mai scăzut. Dacă nu vrei să-ţi atragi critici din partea şefilor, de dorit este să faci un exerciţiu de voinţă şi să te achiţi onorabil de ceea ce ţi-ai propus pentru această zi. După programul de la muncă, adu-ţi buna dispoziţie în cuplu şi fă ceva special alături de cel drag ca să vă meargă bine toată săptămâna.

Horoscop Balanţă

Din câte se pare, lunea aceasta vine la pachet cu anumite trăiri, tensiuni sau poate chiar frustrări pe care nu le-ai procesat săptămâna trecută. S-ar putea ca ele să provină din relaţia de cuplu sau în raport cu unii colegi de serviciu ori din plan familial. Este posibil ca furtuna să fi trecut însă, ceea ce este o veste bună, dar trebuie luate unele măsuri pentru a nu te mai întâlni cu astfel de situaţii pe viitor. Evită să dai curs unor accese de posesivitate şi gelozie pe plan sentimental pentru că nu fac decât să înrăutăţească situaţia între voi.

Horoscop Scorpion

Relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită şi partenerii profesionali, sunt o prioritate pentru tine astăzi. Vorbiţi aceeaşi limbă, ţelurile voastre se întâlnesc la mijloc şi nu vă vine greu să armonizaţi eventualele diferenţe de viziune. Iată aşadar un moment propice să pui pe tapet în raport cu ei subiecte pe care le-aţi cam evitat. La fel de favorizate sunt şi negocierile şi semnările de contracte care vizează colaborări. Provocările apar însă pe plan familial sau domestic unde te pui mai greu de acord cu cel drag sau părinţii intervin în situaţii în care n-ar trebui s-o facă.

Horoscop Săgetător

Se pare că începi săptămâna cu randamentul la cote ridicate, prilej numai bun să-ţi sufleci mânecile şi să te pui pe treabă încă de luni. Dacă îţi direcţionezi timpul şi energia pe acest plan, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus ori cu sume de bani extra de pe urma unor activăţi extraprofesionale. Nu înseamnă însă că nu apar şi provocări care ţin fie de comunicarea mai defectuoasă cu unii colegi de muncă ori de anumite defecţiuni la echipamentul de la serviciu. Important este să nu te pierzi cu firea, ci să te gândeşti la o rezolvare.

Horoscop Capricorn

Dragostea pluteşte în aer la începutul acestei săptămâni pentru tine. Aşadar, evenimentele interesante ale zilei de luni vin după programul de la serviciu, când ajungi acasă la cel drag sau ieşi la o întâlnire romantică în compania unei persoane care ştie să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea prefera să-şi petreacă timpul liber alături de cei mici, care vor aprecia dispoziţia lor caldă şi jucăuşă. Ţine cont doar de faptul că nu se recomandă cheltuielile peste măsură. Este de-nţeles că nu faci rabat de la nimic pentru cei dragi, dar caută să fii mai chibzuit(ă).

Horoscop Vărsător

Centrul tău de interes astăzi ar trebui să fie familia, cu atât mai mult dacă o rudă apropiată trece printr-o încercare sau tu însuţi(ăţi) ai avea nevoie de sprijinul lor emoţional. Oricare ar fi fost atmosfera în raport cu ei în ultima vreme, cert este că tot la ei se recomandă să mergi dacă întâmpini greutăţi prea mari, fie de ordin financiar sau sufletesc. Este drept că unele tensiuni mai există între voi, dar nu le lăsa să se alieze cu orgoliul şi să facă front comun împotriva armoniei dintre tine şi cei dragi. Sunteţi mult mai puternici decât atât.

Horoscop Peşti

Eşti destul de sensibil(ă) când vine vorba de veşti şi zvonuri perioada aceasta, iar ziua de luni nu face excepţie de la această serie de episoade în care cuvinte spuse la repezeală te urmăresc toată ziua. S-ar putea însă ca eventualele intenţii maliţioase care crezi că se ascund în spatele lor nu sunt decât rodul unor neînţelegeri sau confuzii. Aşadar, îndrăzneşte să ceri lămuriri dacă chiar nu te aşteptai la vorbe grele din partea cuiva apropiat. Nu numai că eviţi să faci judecăţi de valoare care nu se bazează pe realitate, dar reuşeşti să te salvezi de la conflicte inutile.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:49

Simona Halep a învins-o în turul II al turneului de la Dubai pe Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7), asigurându-și calificarea în turul următor, unde o va întâlni pe mai vechea cunoștință Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:47

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți. Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:17

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Reprezentanții unor partide unioniste și proeuropene s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre crearea unei „coaliții largi de pe acum”, astfel încât cetățenii „să aibă pe cine vota”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:12

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală, a declarat Alexandr Stoianoglo. Procurorul general a spus că, dacă se vor descoperi abateri grave, se vor lua măsurile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:03

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon, iar formațiunea politică riscă să se transforme, astfel, într-un apendice al Partidului Socialiștilor. Este comentariul vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, după plecarea celor șase...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 19 Februarie 2020, ora: 20:00 de Irina Nechit

interviu de irina nechit Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

– Felicitări pentru cartea „Limba de hârtie”, ajunsă la a doua ediție. Are un magnetism puternic, e o dezlănțuire de energii spirituale, identitare, lingvistice. Cititorul o citește dintr-o respirație. Tu, de asemenea, ai scris-o spontan, dintr-o respirație?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:42

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Antarctica se topește! Este o situație alarmantă la nivelul întregului glob pământesc. Schimbările climatice fac prăpăd, iar specialiștii avertizează cu privire la ce consecințe vor apărea dacă situația nu se remediază rapid. Deja se resimt efectele acestor fenomene meteo extreme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:34

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Un cetățean mexican a fost arestat în Statele Unite, fiind acuzat că a acționat în SUA în numele guvernului rus. Potrivit materialelor anchetatorilor, un oficial rus nenumit l-a angajat pe Hector Alejandro Cabrera Fuentes în 2019, instruindu-l, printre altele, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:53

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Final pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept pentru o tânăra româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:02

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Igor Ceaika, fiul ex-procurorului general rus Iurii Ceaika, apare oficial în acte drept coproprietar al posturilor de televiziune Primul în Moldova și Accent TV. Documentele au fost publicate recent pe site-ul Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea a aprobat declarațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 Februarie 2020, ora: 15:58

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:26

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

 O analiză a celor mai periculoşi poluanţi din mări şi oceane demonstrează că malaysienii sunt cei mai mari consumatori individuali de ambalaje din plastic, a anunţat luni WWF care a îndemnat autorităţile guvernamentale din această ţară să limiteze utilizarea obiectelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:21

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

 Într-o instanţă din San Francisco a început marţi un proces în care IRS (Internal Revenue Service, autoritatea fiscală din SUA) solicită Facebook plata unor restanţe de nouă miliarde de dolari, transmite AFP. În faţa judecătorului urmează să compară mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:16

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a R. Moldova a identificat trei moldoveni pe vasul de croazieră „Princess Diamond”, blocat în portul Yokohama, din Japonia, din cauza infecției cu coronavirus. Este vorba despre trei cetățeni moldoveni, doi bărbați și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:08

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Washington a devenit recent primul stat american unde transformarea cadavrelor umane în compost este legală. Tehnica este considerată un serviciu funerar prietenos cu mediul şi a fost testată într-un proiect pilot. Compostul este cunoscut ca îngrăşământ agricol...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:01

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Andreas Menelaou, directorul „Komaksavia Airport Invest LTD”, deținătoare a „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, susține că firma pe care o conduce ia în calcul, drept variantă de rezervă, acționarea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:00

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean pare să fi găsit elixirul tinereţii, ajungând al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Guiness Book of Records. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni şi a fost inginer agronom. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:52

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Tragedie fatală la locul de muncă. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc în construcție, situat în sectorul Botanica al capitalei. Nenorocirea s-a produs în dimineața de 19 februarie, la ora 09.30, pe un șantier de pe strada Nicolae Titulescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:45

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Apa are legatura cu starea emotionala a celui care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:39

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

 Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână! ( rețetă) Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:32

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Uleiul de ricin are proprietati medicinale importante, continand foarte multa vitamina E. Iata insa cum il poti folosi in casa. 1. Lubrifiaza foarfeca ta preferata Pentru ca poate fi ingerat, este mult mai eficient pe metal, comparativ cu alti lubrifianti pe care nu ar trebui sa ii atingi....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:21

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

 Fostul preşedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost plasat în detenţie, miercuri, după condamnarea sa în apel la 17 ani de închisoare pentru corupţie, transmit AFP şi Yonhap. Aflat la putere între 2008 şi 2013, Lee Myung-bak (78 de ani) a stat pentru scurt...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Februarie 2020, ora: 12:19

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege Foto: foto simbol

În Partidul Democrat existau până astăzi trei grupuri: Nichiforciuc, Filip și Candu. Cel puțin așa susține deputatul Andrian Candu, care a anunțat miercuri că părăsește PD. Candu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că a decis să părăsească PD...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 12:14

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva ”în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață” Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)