Astăzi 24 Mai 2019, Vineri - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 11 Martie 2019, ora 09:47

HOROSCOP 11 martie: Săptămâna începe cu un tonus bun şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor

Marime Font

HOROSCOP, luni, 11 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii.

Horoscop Berbec

Reflectorul astral se aţinteşte astăzi asupra sectorului financiar din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe depistarea cât mai multor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Indicat ar fi să le întorci însă pe toate părţile înainte de a le da curs. Există riscul să prezinte mai multe riscuri decât garanţii ori să nu fie ceva de perspectivă. În plus, nu se recomandă să acorzi împrumuturi, nici chiar celor din anturajul tău apropiat şi nici să faci investiţii considerabile. Concentrează-te pe acumulări de capital şi nu pe cheltuieli în acest moment.


Horoscop Taur

Cu Luna în semnul naşterii tale, este de aşteptat ca astăzi să te simţi bine în pielea ta şi să ai un tonus bun. Pare să te preocupe astăzi dezvoltarea personală, fie că este vorba de anumite chestiuni intime, ce ţin de propria persoană, fie că urmăreşti să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Aşadar, n-ar fi rău să te documentezi în privinţa cursurilor sau atelierelor la care poţi participa pentru a te ocupa de tine în perioada următoare. Nu este exclus să vină un sfat în această direcţie de la o persoană pe care o respecţi foarte mult.

Horoscop Gemeni

Fie că ai avut parte de nişte zile mai tensionate săptămâna trecută sau în weekend ori ai fost destul de încercat(ă) pe plan emoţional în ultima vreme, cert este că climatul astral de astăzi indică faptul că tot acest travaliu se apropie de final. Toate aceste evenimente ţi-au demonstrat că eşti mai puternic(ă) decât ai crezut şi că soarele stă să răsară şi pe strada ta. Este normal să te mai confrunţi cu unele temeri şi frustrări în cursul zilei de astăzi, dar vei vedea că lucrurile vor începe să se aşeze încetul cu încetul în matca lor. Ai răbdare.

Horoscop Rac

Pe lista ta de priorităţi de astăzi, viitorul şi viaţa ta socială ocupă poziţii fruntaşe. Nu este de mirare aşadar dacă în agenda ta curentă se regăsesc activităţi ca întâlnirile cu prieteni sau cu posibili finanţatori pentru o idee de afacere pe care intenţionezi s-o pui pe picioare ori căreia i-ai dat drumul de curând. În cazul în care te afli în poziţia în care aştepţi momentul potrivit pentru a o lansa, este posibil să fii sfătuit(ă) să mai aştepţi puţin. Nu la în nume de rău astfel de recomandări pentru că într-adevăr ar mai fi aspecte care trebuie revăzute.

Horoscop Leu

Începi săptămâna cu mari speranţe în ceea ce priveşte domeniul profesional, iar randamentul de care dai dovadă astăzi îţi permite să rezolvi o bună parte din ceea ce ţi-ai propus pentru săptămâna aceasta încă de astăzi. Mai dificil ar putea fi în cazul nativilor(elor) acestei zodii care sunt implicaţi(te) într-un parteneriat profesional întrucât lunea ar putea coincide în cazul lor cu unele tensiuni în raport cu asociatul(ţii). Recomandabil este să nu petreci ore suplimentare la birou, cu toate că astrele fac să-ţi găseşti un ritm bun la finele zilei. Cel drag nu va fi prea fericit dacă iei această decizie.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că începi săptămâna cu un tonus bun, cel puţin la nivel mental. Ce-i drept, nu-ţi prea arde de mers la muncă, iar lipsa de chef de care dai dovadă se poate materializa, în cel mai fericit caz, cu un randament mai scăzut. Dacă nu vrei să-ţi atragi critici din partea şefilor, de dorit este să faci un exerciţiu de voinţă şi să te achiţi onorabil de ceea ce ţi-ai propus pentru această zi. După programul de la muncă, adu-ţi buna dispoziţie în cuplu şi fă ceva special alături de cel drag ca să vă meargă bine toată săptămâna.

Horoscop Balanţă

Din câte se pare, lunea aceasta vine la pachet cu anumite trăiri, tensiuni sau poate chiar frustrări pe care nu le-ai procesat săptămâna trecută. S-ar putea ca ele să provină din relaţia de cuplu sau în raport cu unii colegi de serviciu ori din plan familial. Este posibil ca furtuna să fi trecut însă, ceea ce este o veste bună, dar trebuie luate unele măsuri pentru a nu te mai întâlni cu astfel de situaţii pe viitor. Evită să dai curs unor accese de posesivitate şi gelozie pe plan sentimental pentru că nu fac decât să înrăutăţească situaţia între voi.

Horoscop Scorpion

Relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită şi partenerii profesionali, sunt o prioritate pentru tine astăzi. Vorbiţi aceeaşi limbă, ţelurile voastre se întâlnesc la mijloc şi nu vă vine greu să armonizaţi eventualele diferenţe de viziune. Iată aşadar un moment propice să pui pe tapet în raport cu ei subiecte pe care le-aţi cam evitat. La fel de favorizate sunt şi negocierile şi semnările de contracte care vizează colaborări. Provocările apar însă pe plan familial sau domestic unde te pui mai greu de acord cu cel drag sau părinţii intervin în situaţii în care n-ar trebui s-o facă.

Horoscop Săgetător

Se pare că începi săptămâna cu randamentul la cote ridicate, prilej numai bun să-ţi sufleci mânecile şi să te pui pe treabă încă de luni. Dacă îţi direcţionezi timpul şi energia pe acest plan, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus ori cu sume de bani extra de pe urma unor activăţi extraprofesionale. Nu înseamnă însă că nu apar şi provocări care ţin fie de comunicarea mai defectuoasă cu unii colegi de muncă ori de anumite defecţiuni la echipamentul de la serviciu. Important este să nu te pierzi cu firea, ci să te gândeşti la o rezolvare.

Horoscop Capricorn

Dragostea pluteşte în aer la începutul acestei săptămâni pentru tine. Aşadar, evenimentele interesante ale zilei de luni vin după programul de la serviciu, când ajungi acasă la cel drag sau ieşi la o întâlnire romantică în compania unei persoane care ştie să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea prefera să-şi petreacă timpul liber alături de cei mici, care vor aprecia dispoziţia lor caldă şi jucăuşă. Ţine cont doar de faptul că nu se recomandă cheltuielile peste măsură. Este de-nţeles că nu faci rabat de la nimic pentru cei dragi, dar caută să fii mai chibzuit(ă).

Horoscop Vărsător

Centrul tău de interes astăzi ar trebui să fie familia, cu atât mai mult dacă o rudă apropiată trece printr-o încercare sau tu însuţi(ăţi) ai avea nevoie de sprijinul lor emoţional. Oricare ar fi fost atmosfera în raport cu ei în ultima vreme, cert este că tot la ei se recomandă să mergi dacă întâmpini greutăţi prea mari, fie de ordin financiar sau sufletesc. Este drept că unele tensiuni mai există între voi, dar nu le lăsa să se alieze cu orgoliul şi să facă front comun împotriva armoniei dintre tine şi cei dragi. Sunteţi mult mai puternici decât atât.

Horoscop Peşti

Eşti destul de sensibil(ă) când vine vorba de veşti şi zvonuri perioada aceasta, iar ziua de luni nu face excepţie de la această serie de episoade în care cuvinte spuse la repezeală te urmăresc toată ziua. S-ar putea însă ca eventualele intenţii maliţioase care crezi că se ascund în spatele lor nu sunt decât rodul unor neînţelegeri sau confuzii. Aşadar, îndrăzneşte să ceri lămuriri dacă chiar nu te aşteptai la vorbe grele din partea cuiva apropiat. Nu numai că eviţi să faci judecăţi de valoare care nu se bazează pe realitate, dar reuşeşti să te salvezi de la conflicte inutile.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 13:15

Partidul Democrat a adoptat o poziție rațională și înțeleaptă în ultima perioadă, în comparație cu celelalte partide parlamentare. Este opinia politologului Zurab Todua, exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:42

O echipă de cercetători a reuşit să rescrie codul genetic al unui organism de la zero. Primele organisme create prin această metodă sunt câteva bacterii de E. coli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:41

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinții împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți luni, 21 mai, de către creștini. De numele acestor sfinţi, primii împăraţi creştini,sunt legate multe tradiţii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:38

Între așa-zișii jurnaliști sau experți din presa occidentală, care sunt plătiți de Fundația Soros pentru a denigra PDM și pe liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, figurează personaje care l-au servit cu dedicație pe fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:17

Partidul Politic “ȘOR” a finisat lucrările de iluminare stradală a satului Cișmea, raionul Orhei, una din cele 104 localități unde formațiunea a câștigat alegerile parlamentare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:14

Partidul Socialiștilor a respins invitația PAS-DA la ședința Parlamentului, preconizată pentru zilele de 21 și 22 mai. În opinia socialiștilor, propunerea blocului ACUM esteb populistă și nu merită să fie luată în considerare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 11:26

Cel de-al 73-lea episod - care a fost totodată ultimul - al serialului "Game of Thrones", difuzat duminică seară în Statele Unite, a doborât recordul de audienţă al postului HBO, care a difuzat această producţie începând din 2011, după ce 19,3 milioane de telespectatori americani au...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)