Astăzi 29 Martie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 23:17
Abonamente

Horoscop 11 Martie 2019, ora 09:47

HOROSCOP 11 martie: Săptămâna începe cu un tonus bun şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor

Marime Font

HOROSCOP, luni, 11 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii.

Horoscop Berbec

Reflectorul astral se aţinteşte astăzi asupra sectorului financiar din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe depistarea cât mai multor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Indicat ar fi să le întorci însă pe toate părţile înainte de a le da curs. Există riscul să prezinte mai multe riscuri decât garanţii ori să nu fie ceva de perspectivă. În plus, nu se recomandă să acorzi împrumuturi, nici chiar celor din anturajul tău apropiat şi nici să faci investiţii considerabile. Concentrează-te pe acumulări de capital şi nu pe cheltuieli în acest moment.

Loading...


Horoscop Taur

Cu Luna în semnul naşterii tale, este de aşteptat ca astăzi să te simţi bine în pielea ta şi să ai un tonus bun. Pare să te preocupe astăzi dezvoltarea personală, fie că este vorba de anumite chestiuni intime, ce ţin de propria persoană, fie că urmăreşti să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Aşadar, n-ar fi rău să te documentezi în privinţa cursurilor sau atelierelor la care poţi participa pentru a te ocupa de tine în perioada următoare. Nu este exclus să vină un sfat în această direcţie de la o persoană pe care o respecţi foarte mult.

Horoscop Gemeni

Fie că ai avut parte de nişte zile mai tensionate săptămâna trecută sau în weekend ori ai fost destul de încercat(ă) pe plan emoţional în ultima vreme, cert este că climatul astral de astăzi indică faptul că tot acest travaliu se apropie de final. Toate aceste evenimente ţi-au demonstrat că eşti mai puternic(ă) decât ai crezut şi că soarele stă să răsară şi pe strada ta. Este normal să te mai confrunţi cu unele temeri şi frustrări în cursul zilei de astăzi, dar vei vedea că lucrurile vor începe să se aşeze încetul cu încetul în matca lor. Ai răbdare.

Horoscop Rac

Pe lista ta de priorităţi de astăzi, viitorul şi viaţa ta socială ocupă poziţii fruntaşe. Nu este de mirare aşadar dacă în agenda ta curentă se regăsesc activităţi ca întâlnirile cu prieteni sau cu posibili finanţatori pentru o idee de afacere pe care intenţionezi s-o pui pe picioare ori căreia i-ai dat drumul de curând. În cazul în care te afli în poziţia în care aştepţi momentul potrivit pentru a o lansa, este posibil să fii sfătuit(ă) să mai aştepţi puţin. Nu la în nume de rău astfel de recomandări pentru că într-adevăr ar mai fi aspecte care trebuie revăzute.

Horoscop Leu

Începi săptămâna cu mari speranţe în ceea ce priveşte domeniul profesional, iar randamentul de care dai dovadă astăzi îţi permite să rezolvi o bună parte din ceea ce ţi-ai propus pentru săptămâna aceasta încă de astăzi. Mai dificil ar putea fi în cazul nativilor(elor) acestei zodii care sunt implicaţi(te) într-un parteneriat profesional întrucât lunea ar putea coincide în cazul lor cu unele tensiuni în raport cu asociatul(ţii). Recomandabil este să nu petreci ore suplimentare la birou, cu toate că astrele fac să-ţi găseşti un ritm bun la finele zilei. Cel drag nu va fi prea fericit dacă iei această decizie.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că începi săptămâna cu un tonus bun, cel puţin la nivel mental. Ce-i drept, nu-ţi prea arde de mers la muncă, iar lipsa de chef de care dai dovadă se poate materializa, în cel mai fericit caz, cu un randament mai scăzut. Dacă nu vrei să-ţi atragi critici din partea şefilor, de dorit este să faci un exerciţiu de voinţă şi să te achiţi onorabil de ceea ce ţi-ai propus pentru această zi. După programul de la muncă, adu-ţi buna dispoziţie în cuplu şi fă ceva special alături de cel drag ca să vă meargă bine toată săptămâna.

Horoscop Balanţă

Din câte se pare, lunea aceasta vine la pachet cu anumite trăiri, tensiuni sau poate chiar frustrări pe care nu le-ai procesat săptămâna trecută. S-ar putea ca ele să provină din relaţia de cuplu sau în raport cu unii colegi de serviciu ori din plan familial. Este posibil ca furtuna să fi trecut însă, ceea ce este o veste bună, dar trebuie luate unele măsuri pentru a nu te mai întâlni cu astfel de situaţii pe viitor. Evită să dai curs unor accese de posesivitate şi gelozie pe plan sentimental pentru că nu fac decât să înrăutăţească situaţia între voi.

Horoscop Scorpion

Relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită şi partenerii profesionali, sunt o prioritate pentru tine astăzi. Vorbiţi aceeaşi limbă, ţelurile voastre se întâlnesc la mijloc şi nu vă vine greu să armonizaţi eventualele diferenţe de viziune. Iată aşadar un moment propice să pui pe tapet în raport cu ei subiecte pe care le-aţi cam evitat. La fel de favorizate sunt şi negocierile şi semnările de contracte care vizează colaborări. Provocările apar însă pe plan familial sau domestic unde te pui mai greu de acord cu cel drag sau părinţii intervin în situaţii în care n-ar trebui s-o facă.

Horoscop Săgetător

Se pare că începi săptămâna cu randamentul la cote ridicate, prilej numai bun să-ţi sufleci mânecile şi să te pui pe treabă încă de luni. Dacă îţi direcţionezi timpul şi energia pe acest plan, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus ori cu sume de bani extra de pe urma unor activăţi extraprofesionale. Nu înseamnă însă că nu apar şi provocări care ţin fie de comunicarea mai defectuoasă cu unii colegi de muncă ori de anumite defecţiuni la echipamentul de la serviciu. Important este să nu te pierzi cu firea, ci să te gândeşti la o rezolvare.

Horoscop Capricorn

Dragostea pluteşte în aer la începutul acestei săptămâni pentru tine. Aşadar, evenimentele interesante ale zilei de luni vin după programul de la serviciu, când ajungi acasă la cel drag sau ieşi la o întâlnire romantică în compania unei persoane care ştie să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea prefera să-şi petreacă timpul liber alături de cei mici, care vor aprecia dispoziţia lor caldă şi jucăuşă. Ţine cont doar de faptul că nu se recomandă cheltuielile peste măsură. Este de-nţeles că nu faci rabat de la nimic pentru cei dragi, dar caută să fii mai chibzuit(ă).

Horoscop Vărsător

Centrul tău de interes astăzi ar trebui să fie familia, cu atât mai mult dacă o rudă apropiată trece printr-o încercare sau tu însuţi(ăţi) ai avea nevoie de sprijinul lor emoţional. Oricare ar fi fost atmosfera în raport cu ei în ultima vreme, cert este că tot la ei se recomandă să mergi dacă întâmpini greutăţi prea mari, fie de ordin financiar sau sufletesc. Este drept că unele tensiuni mai există între voi, dar nu le lăsa să se alieze cu orgoliul şi să facă front comun împotriva armoniei dintre tine şi cei dragi. Sunteţi mult mai puternici decât atât.

Horoscop Peşti

Eşti destul de sensibil(ă) când vine vorba de veşti şi zvonuri perioada aceasta, iar ziua de luni nu face excepţie de la această serie de episoade în care cuvinte spuse la repezeală te urmăresc toată ziua. S-ar putea însă ca eventualele intenţii maliţioase care crezi că se ascund în spatele lor nu sunt decât rodul unor neînţelegeri sau confuzii. Aşadar, îndrăzneşte să ceri lămuriri dacă chiar nu te aşteptai la vorbe grele din partea cuiva apropiat. Nu numai că eviţi să faci judecăţi de valoare care nu se bazează pe realitate, dar reuşeşti să te salvezi de la conflicte inutile.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 23:17

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

Ziarul de Gardă a constatat că dezinfectanți fabricați de „Chemix Grupp” sunt utilizați în majoritatea instituțiilor medicale de la noi, la fel ca și în ultimii ani. Acestea au ajuns în spitale fiind propuse de câțiva agenți economici locali, alții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 20:28

FOTO / DODON sfidează CARANTINA și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. „Garantul Constituției” a șters comentariile INCOMODE

FOTO / DODON sfidează CARANTINA și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. „Garantul Constituției” a șters comentariile INCOMODE

Șeful de la MAI, Pavel Voicu, afirmă  că, în următoarele zile, autoritățile ar putea interzice în general ieșirea din case. Potrivit fostului consilier al lui Dodon, dacă va fi luată o astfel de decizie, cetățenii vor fi nevoiți să completeze o declarație pe proprie...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 29 Martie 2020, ora: 17:52

O ISTORIE INCREDIBILĂ /// Cum un tânăr student a SALVAT Japonia de la comunism (FOTO, VIDEO +18)

O ISTORIE INCREDIBILĂ /// Cum un tânăr student a SALVAT Japonia de la comunism (FOTO, VIDEO +18)

Partidul Socialist Japonez a avut relații strânse și a primit sprijin din partea Chinei comuniste, iar majoritatea membrilor săi au susținut marxismul. Inițiativa acestui partid a fost apropierea Japoniei de China și instituirea unui regim politic similar - o Japonie comunistă sub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 17:18

Daily Mail Lilieci, câini și pisici se vând din nou pe piețele din China | Iepuri sunt sacrificați pe podele îmbibate de sânge, în timp ce comuniștii din China sărbătoresc „VICTORIA” asupra coronavirusului

Lilieci, câini și pisici se vând din nou pe piețele din China | Iepuri sunt sacrificați pe podele îmbibate de sânge, în timp ce comuniștii din China sărbătoresc „VICTORIA” asupra coronavirusului

Liliecii, câinii, pisicile şi alte animale domestice sau sălbatice sunt din nou disponibile în pieţele din China, în timp ce Beijingul sărbătoreşte „victoria” asupra coronavirusului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 17:16

ȘTIREA ZILEI /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

ȘTIREA ZILEI /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) s-a alăturat inițiativei unui grup de activiști din România (viziere.ro) de a produce și dona viziere sistemului medical și implementează proiectul în Republica Moldova prin intermediul platformei online – viziere.md. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 15:57

STOP CADRU / Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, surprinsă într-un supermarket fără MASCĂ și MĂNUȘI (FOTO)

STOP CADRU / Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, surprinsă într-un supermarket fără MASCĂ și MĂNUȘI (FOTO)

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a fost surprinsă într-un supermarket fără mască și mănuși. Imaginea care dovedește acest lucru a a juns virală pe Facebook și a stârnit criticile internauților.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 14:01

INFORMAȚII OFICIALE /// Coronavirusul se transmite prin aer?

INFORMAȚII OFICIALE /// Coronavirusul se transmite prin aer?

​Coronavirusul COVID 19 NU se transmite prin aer, ci prin picăturile pe care o persoană infectată le generează atunci când tușește, strănută sau vorbește. Aceste picături sunt grele și nu plutesc prin aer, ci cad pe podea sau pe suprafața obiectelor, arată Organizația...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 13:24

opinie Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre ISTERIA coronavirusului: Măsurile sunt ABSURDE și primejdioase (VIDEO)

Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre ISTERIA coronavirusului: Măsurile sunt ABSURDE și primejdioase (VIDEO)

A fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Igienă și Microbiologie Medicală. Este unul dintre cei mai citați oameni de știință germani. În acest interviu își exprimă părerea despre isteria creată de coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:55

Dezvăluiri INCREDIBILE despre medicul ucis de COVID-19: „A fost supusă PRESIUNILOR să nu spună cum a fost INFECTATĂ”

Dezvăluiri INCREDIBILE despre medicul ucis de COVID-19: „A fost supusă PRESIUNILOR să nu spună cum a fost INFECTATĂ”

Cea de-a doua victimă a Coronavirusului de tip nou în Republica Moldova, medicul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) în vârstă de 79 de ani, a fost petrecută ieri pe ultimul drum. Chiar dacă a fost numită „erou al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:30

Coronavirus: Olanda a retras 600.000 de măști defecte importate din China

Coronavirus: Olanda a retras 600.000 de măști defecte importate din China

Olanda a retras sute de mii de măşti importate din China şi distribuite în spitalele olandeze pentru a face faţă pandemiei de COVID-19, deoarece nu răspundeau criteriilor de calitate, a informat sâmbătă Ministerul Sănăţii, notează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:03

Ar putea deveni COVID-19 Cernobîlul lui Vladimir Putin

Ar putea deveni COVID-19 Cernobîlul lui Vladimir Putin

În întreaga lume, pandemia de coronavirus se află pe prima pagină a tuturor ziarelor, iar spitalele au devenit locuri în care medicii luptă, cotidian, împotriva unui dușman nevăzut și tăcut. Dar letal. Cazurile de infecție cu noul coronavirus cresc de la oră la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 11:14

În timp ce Guvernul cheltuie aiurea bani pentru medalii de 9 mai, George SOROS acordă peste 100.000 USD, pentru lupta cu epidemia COVID în Moldova

În timp ce Guvernul cheltuie aiurea bani pentru medalii de 9 mai,  George SOROS acordă peste 100.000 USD, pentru lupta cu epidemia COVID în Moldova

  Fundația Soros-Moldova alocă de urgență o primă tranșă de 100 de mii de dolari pentru susținerea Republicii Moldova în combaterea răspândirii coronavirusului de tip nou (COVID-19). „Banii îi vom direcționa, în primul rând, celor care au nevoie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 11:03

ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

Primăria comunei Trușeni anunță că 11 persoane sunt infectate, 2 sunt suspecte, 14 se află în carantină și 103 sunt monitorizate la domiciliu.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Martie 2020, ora: 10:43 de Silviu Tănase

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova Din editia print / Foto: colaj Timpul.md

Erodarea imaginii unui guvern, are nevoie, în mod obiectiv, de o anumită perioadă de timp. Indiferent de gafele pe care le face, învestirea unui nou guvern, generează anumite așteptări și trebuie să treacă o anumită perioadă de timp, până când oamenii vor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:17

opinie Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Generația politică actuală a comis două păcate îngrozitoare față de națiunea română: a închis Institutul "Cantacuzino" și a renunțat programatic la Re-unirea Basarabiei cu țară. Fiecare dintre aceste două păcate sunt suficiente pentru a le asigura...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:09

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

Briefing susținut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 09:10

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Primăria localității Cărpineni din raionul Hîncești anunță primul caz de COVID-19. Este vorba de o femeie în vârstă de 62 de ani, originară din comuna Cărpineni, care s-a întors recent din Italia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:40

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

 H.pylori este o bacterie asimptomatica. Aceasta cauzeaza infectii in stimac si afecteaza doua treimi din populatia planetei. Daca este lasata netratata, aceasta bacterie poate cauza probleme medicale severe, precum ulcer peptic si chiar cancer stomacal. Pentru a putea fi detectata, este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:30

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Păsările cântă, mistreții se plimbă prin orașe, delfinii au revenit în locuri în care plecaseră de mult. Odată cu carantina, animalele sălbatice și plantele profită de calmul regăsit, în timp ce oamenii au mai mult timp pentru a observa natura, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:22

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat de colegul de pahar. Crima a avut loc în această dimineață, în localitatea Crihana Veche, din raionul Cahul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:02

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 29 MARTIE 2020 ; astazi are loc al doilea trigon al weekendului pentru planeta iubirii si frumusetii Venus. Ii vine randul lui Pluto in Capricorn, dupa Jupiter de ieri, iar Luna intra in Gemeni azi. Ne-am vazut vietile schimbate asa de mult in aceasta luna...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:00

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă că aproximativ 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi fără a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala. Tătaru estimează că la Suceava, care este zona cea mai afectată din România, pot...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 29 Martie 2020, ora: 07:26

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 2-a

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 2-a

O zisă „capodoperă” a grupării de falsificatori ai istoriei Moldovei, slujbași manevrați politic, este cea creată în anonimat, site-ul www.moldovenii.md., unde, în principal, se bate monedă pe aceleași vechi teorii mincinoase ale regimului de ocupație stalinistă,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)