Astăzi 20 August 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:33
Abonamente

Horoscop 11 Martie 2019, ora 09:47

HOROSCOP 11 martie: Săptămâna începe cu un tonus bun şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor

Marime Font

HOROSCOP, luni, 11 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii.

Horoscop Berbec

Reflectorul astral se aţinteşte astăzi asupra sectorului financiar din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe depistarea cât mai multor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Indicat ar fi să le întorci însă pe toate părţile înainte de a le da curs. Există riscul să prezinte mai multe riscuri decât garanţii ori să nu fie ceva de perspectivă. În plus, nu se recomandă să acorzi împrumuturi, nici chiar celor din anturajul tău apropiat şi nici să faci investiţii considerabile. Concentrează-te pe acumulări de capital şi nu pe cheltuieli în acest moment.


Horoscop Taur

Cu Luna în semnul naşterii tale, este de aşteptat ca astăzi să te simţi bine în pielea ta şi să ai un tonus bun. Pare să te preocupe astăzi dezvoltarea personală, fie că este vorba de anumite chestiuni intime, ce ţin de propria persoană, fie că urmăreşti să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Aşadar, n-ar fi rău să te documentezi în privinţa cursurilor sau atelierelor la care poţi participa pentru a te ocupa de tine în perioada următoare. Nu este exclus să vină un sfat în această direcţie de la o persoană pe care o respecţi foarte mult.

Horoscop Gemeni

Fie că ai avut parte de nişte zile mai tensionate săptămâna trecută sau în weekend ori ai fost destul de încercat(ă) pe plan emoţional în ultima vreme, cert este că climatul astral de astăzi indică faptul că tot acest travaliu se apropie de final. Toate aceste evenimente ţi-au demonstrat că eşti mai puternic(ă) decât ai crezut şi că soarele stă să răsară şi pe strada ta. Este normal să te mai confrunţi cu unele temeri şi frustrări în cursul zilei de astăzi, dar vei vedea că lucrurile vor începe să se aşeze încetul cu încetul în matca lor. Ai răbdare.

Horoscop Rac

Pe lista ta de priorităţi de astăzi, viitorul şi viaţa ta socială ocupă poziţii fruntaşe. Nu este de mirare aşadar dacă în agenda ta curentă se regăsesc activităţi ca întâlnirile cu prieteni sau cu posibili finanţatori pentru o idee de afacere pe care intenţionezi s-o pui pe picioare ori căreia i-ai dat drumul de curând. În cazul în care te afli în poziţia în care aştepţi momentul potrivit pentru a o lansa, este posibil să fii sfătuit(ă) să mai aştepţi puţin. Nu la în nume de rău astfel de recomandări pentru că într-adevăr ar mai fi aspecte care trebuie revăzute.

Horoscop Leu

Începi săptămâna cu mari speranţe în ceea ce priveşte domeniul profesional, iar randamentul de care dai dovadă astăzi îţi permite să rezolvi o bună parte din ceea ce ţi-ai propus pentru săptămâna aceasta încă de astăzi. Mai dificil ar putea fi în cazul nativilor(elor) acestei zodii care sunt implicaţi(te) într-un parteneriat profesional întrucât lunea ar putea coincide în cazul lor cu unele tensiuni în raport cu asociatul(ţii). Recomandabil este să nu petreci ore suplimentare la birou, cu toate că astrele fac să-ţi găseşti un ritm bun la finele zilei. Cel drag nu va fi prea fericit dacă iei această decizie.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că începi săptămâna cu un tonus bun, cel puţin la nivel mental. Ce-i drept, nu-ţi prea arde de mers la muncă, iar lipsa de chef de care dai dovadă se poate materializa, în cel mai fericit caz, cu un randament mai scăzut. Dacă nu vrei să-ţi atragi critici din partea şefilor, de dorit este să faci un exerciţiu de voinţă şi să te achiţi onorabil de ceea ce ţi-ai propus pentru această zi. După programul de la muncă, adu-ţi buna dispoziţie în cuplu şi fă ceva special alături de cel drag ca să vă meargă bine toată săptămâna.

Horoscop Balanţă

Din câte se pare, lunea aceasta vine la pachet cu anumite trăiri, tensiuni sau poate chiar frustrări pe care nu le-ai procesat săptămâna trecută. S-ar putea ca ele să provină din relaţia de cuplu sau în raport cu unii colegi de serviciu ori din plan familial. Este posibil ca furtuna să fi trecut însă, ceea ce este o veste bună, dar trebuie luate unele măsuri pentru a nu te mai întâlni cu astfel de situaţii pe viitor. Evită să dai curs unor accese de posesivitate şi gelozie pe plan sentimental pentru că nu fac decât să înrăutăţească situaţia între voi.

Horoscop Scorpion

Relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită şi partenerii profesionali, sunt o prioritate pentru tine astăzi. Vorbiţi aceeaşi limbă, ţelurile voastre se întâlnesc la mijloc şi nu vă vine greu să armonizaţi eventualele diferenţe de viziune. Iată aşadar un moment propice să pui pe tapet în raport cu ei subiecte pe care le-aţi cam evitat. La fel de favorizate sunt şi negocierile şi semnările de contracte care vizează colaborări. Provocările apar însă pe plan familial sau domestic unde te pui mai greu de acord cu cel drag sau părinţii intervin în situaţii în care n-ar trebui s-o facă.

Horoscop Săgetător

Se pare că începi săptămâna cu randamentul la cote ridicate, prilej numai bun să-ţi sufleci mânecile şi să te pui pe treabă încă de luni. Dacă îţi direcţionezi timpul şi energia pe acest plan, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus ori cu sume de bani extra de pe urma unor activăţi extraprofesionale. Nu înseamnă însă că nu apar şi provocări care ţin fie de comunicarea mai defectuoasă cu unii colegi de muncă ori de anumite defecţiuni la echipamentul de la serviciu. Important este să nu te pierzi cu firea, ci să te gândeşti la o rezolvare.

Horoscop Capricorn

Dragostea pluteşte în aer la începutul acestei săptămâni pentru tine. Aşadar, evenimentele interesante ale zilei de luni vin după programul de la serviciu, când ajungi acasă la cel drag sau ieşi la o întâlnire romantică în compania unei persoane care ştie să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea prefera să-şi petreacă timpul liber alături de cei mici, care vor aprecia dispoziţia lor caldă şi jucăuşă. Ţine cont doar de faptul că nu se recomandă cheltuielile peste măsură. Este de-nţeles că nu faci rabat de la nimic pentru cei dragi, dar caută să fii mai chibzuit(ă).

Horoscop Vărsător

Centrul tău de interes astăzi ar trebui să fie familia, cu atât mai mult dacă o rudă apropiată trece printr-o încercare sau tu însuţi(ăţi) ai avea nevoie de sprijinul lor emoţional. Oricare ar fi fost atmosfera în raport cu ei în ultima vreme, cert este că tot la ei se recomandă să mergi dacă întâmpini greutăţi prea mari, fie de ordin financiar sau sufletesc. Este drept că unele tensiuni mai există între voi, dar nu le lăsa să se alieze cu orgoliul şi să facă front comun împotriva armoniei dintre tine şi cei dragi. Sunteţi mult mai puternici decât atât.

Horoscop Peşti

Eşti destul de sensibil(ă) când vine vorba de veşti şi zvonuri perioada aceasta, iar ziua de luni nu face excepţie de la această serie de episoade în care cuvinte spuse la repezeală te urmăresc toată ziua. S-ar putea însă ca eventualele intenţii maliţioase care crezi că se ascund în spatele lor nu sunt decât rodul unor neînţelegeri sau confuzii. Aşadar, îndrăzneşte să ceri lămuriri dacă chiar nu te aşteptai la vorbe grele din partea cuiva apropiat. Nu numai că eviţi să faci judecăţi de valoare care nu se bazează pe realitate, dar reuşeşti să te salvezi de la conflicte inutile.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:33

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

La două luni și jumătate de la preluarea guvernării împreună cu partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, președintele pro-rus Igor Dodon a reușit să impună în pozițiile-cheie din arhitectura de putere a Republicii Moldova oameni loiali lui sau apropiați fățiș...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 14:21

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 13:50

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, recunoaște semnarea contractului de vânzare a Aeroportului Internațional Chișinău către „NR Investments Ltd”, companie înregistrată pe insula Guernsey (o insulă din canalul englez, în largul coastei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:34

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

Conform unei simulari a deplasării norului apărut ca urmare a exploziei unei rachete nucleare, particulele radioactive ar fi ajuns deasupra teritoriului R. Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:15

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

„Înlocuirea sistemului în care Plahotniuc controla toate instituțiile cu unul în care Igor Dodon își plasează oamenii în majoritatea funcțiilor cheie este un scenariu dezastruos, care trebuie evitat”, consideră deputatul român Matei Dobrovie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:14

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Constantin Brâncuşi este subiectul unui proces, după ce opera de artă a fost distrusă, proprietarul acesteia cerând despăgubiri de 22,5 milioane de dolari, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:26

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Un nou acord de colaborare între Blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, care va include și un pact de neagresiune pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 20 septembrie, va fi semnat „în zilele următoare”, „condiționat” a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:23

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Deputatul blocului ACUM, Radu Marian, recunoaşte că alegerea celor doi reprezentanți constituționali, Vladimir Ţurcan şi Domnica Manole, nu au fost o alegere bună.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:15

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Deputatul Blocului ACUM Dan Perciun spune că a votat în Parlament pentru o Curte echilibrată cu cel puțin teri judecători în care avea încredere și că a așteptat să fie condusă de un președinte apolitic. Despre aceasta alesul poporului a scris pe rețelele de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:08

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a venit cu o reacție dură la acuzațiile celor din blocul ACUM, care au criticat vehement votarea ex-deputatului PSRM, Vladimir Țurcan, în calitate de președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:05

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Vicepremierul țării, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, solicită judecătorilor Curții Constituționale să prezinte public opțiunea lor de vot, în caz contrar să demisioneze.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 August 2019, ora: 08:58

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Perspectiva unui ″Brexit″⁣ fără acord crează îngrijorare, mai ales după apariţia unor documente ale Guvernului britanic care conţin un scenariu alarmant.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:53

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show" de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 August 2019, ora: 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

Horoscopul zilei de 20 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:27

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu este nemulțămită de numirea colegului său de coaliție guvernamentală - socialistul Vladimir Țurcan președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:39

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

Judecătoarea Liuba Șova a făcut dezvăluiri, în cadrul unei intervenții în platoul TV8, despre procedura de vot de astăzi a președintelui Curții Constituționale (CC). Potrivit acesteia, au existat anumite „recomandări” pentru a vota într-un anumit fel, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 20 August 2019, ora: 00:40

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 20:24

Vasile Munteanu: Primăria Chișinău în colimatorul instituțiilor subordonate PSRM

Vasile Munteanu: Primăria Chișinău în colimatorul instituțiilor subordonate PSRM

 A mai rămas primăria municipiului Chişinău. Ultima redută râvnită şi visată de socialişti. Dacă nu au reușit niciodată să „ocupe” edificiul în rezultatul bătăliilor politice în alegeri, astăzi, profitând de lipsa de viziune, a blocului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 18:23

Primăria Chișinău s-a „răzgândit” - Limba Noastră este... cea română (DOC)

Primăria Chișinău s-a „răzgândit” - Limba Noastră este... cea română (DOC)

„Limba Noastră cea Română” a revenit la Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 17:31

Dodon s-a speriat de Usatîi și îl atacă pentru că nu se supune

Dodon s-a speriat de Usatîi și îl atacă pentru că nu se supune

Revenirea liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în R. Moldova și faptul că nu vrea „să joace cum îi cântă” președintele Igor Dodon pare să nu convină anumitor cercuri, astfel încât a fost lansată o campanie de denigrare a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 17:10

opinie „Maia Sandu a vândut ţara lui Dodon”

„Maia Sandu a vândut ţara lui Dodon”

Vicepreşedinta Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Daniela Bodrug, consideră că Maia Sandu „a vândut ţara lui Dodon” în schimbul funcţiei de prim-ministru, după ce deputatul socialist Vladimir Ţurcan, persoană apropiată preşedintele Republicii Moldova, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 16:54

BREAKING NEWS / Tensiuni legate de Brexit? / O bombă a explodat în Irlanda de Nord, în apropierea frontierei cu Irlanda

BREAKING NEWS / Tensiuni legate de Brexit? / O bombă a explodat în Irlanda de Nord, în apropierea frontierei cu Irlanda

O bombă a explodat, luni, în zona frontierei dintre provincia britanică Irlanda de Nord şi Irlanda, anunţă autorităţile, precizând că au fost vizaţi agenţi de poliţie, dar nu s-au înregistrat victime, relatează site-ul agenţiei Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 16:16

Țurcan devenit judecător direct din Parlament e preocupat de separarea puterilor în stat - Refuză să-i „răspundă” Maiei Sandu

Țurcan devenit judecător direct din Parlament e preocupat de separarea puterilor în stat - Refuză să-i „răspundă” Maiei Sandu

 Acesta a spus că își respectă deja atribuțiile care i le impune noul statut și că a depus deja cererea de suspendare a statutului de membru al Partidului Socialiștilor din R. Moldova

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)