Astăzi 22 Octombrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 21 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 11 Noiembrie 2018, ora 00:07

Horoscop 11 noiembrie 2018. Dragoste adevărată, bani și o veste îngrijorătoare

Marime Font

Horoscop 11 noiembrie 2018. Cine caută dragostea și are sufletul deschis o va găsi. O persoană specială își face apariția, din senin, moment în care totul se schimbă.

Ziua aduce și o experiență mistică pentru cei care, de multă vreme, se fereau admită un adevăr.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Berbec
Deși sunt tentați să stea toată ziua în pat, Berbecii se vor simți mult mai bine dacă-și vor asculta vocea interioară și vor trece la acțiune. Orice ar însemna asta - ieșiri în oraș, curățenie sau o cină de calitate. Doar așa vor putea profita de această zi liberă și își vor reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează. Prea multă leneveală obosește mai tare.


Horoscop 11 noiembrie 2018 Taur
S-au adunat multe pe capul Taurilor, iar problemele nu mai pot fi amânate. E important ca nativii din această zodie să facă măcar un plan, o strategie pe care să o urmeze, altfel se vor simți copleșiți în zilele următoare. O combinație echilibrată între relaxare și muncă ar face minuni. Și, chiar dacă situația e puțin complicată, familia nu trebuie neglijată - până la urmă, pentru ea faci totul.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Gemeni
Gemenii vor avea un mic cutremur în viața personală, după ce vor privi o veste îngrijorătoare cu privire la o persoană apropiată. O mică tragedie de viață îi forțează pe acești nativi să se gândească serios la viitor, cât timp încă nu întâmpină probleme majore iar lucrurile pot fi duse pe un făgaș bun. Poate e timpul pentru unele schimbări cu privire la obiceiurile nesănătoase și mai multă grijă de sănătate.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Rac
Racii pierd o bună parte din zi căutând prin casă un obiect pierdut. Nu că ar avea neapărată nevoie de el, dar a devenit o problemă de orgoliu. Cine nu renunță din timp s-ar putea trezi cu locuința dată peste cap și mulți nervi. Plus câteva ore de aranjat din nou lucrurile la locul lor. Partea bună a acestor căutări e că s-ar putea să descopere, într-un colț de casă, o sumă frumușică de bani. Cum a ajuns acolo e o întrebare fără răspuns.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Leu
Leii riscă să fie dezamăgiţi. Probabil vina o va purta o acțiune a persoanei iubite, care vă va frustra foarte mult. Însă veţi face un efort să treceţi peste. Păstrați o atitudine simplă și prietenoasă. Dacă sunteți nemulţumit de situaţie, încercaţi să vă exprimaţi cu cât mai mult tact posibil, un conflict nu poate rezolva această problemă.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Fecioară
Fecioară trebuie să nu se consume prea mult. Încercaţi să faceți ceva monoton și ușor, care vă va permite să vă şi relaxați. Totul poate aștepta până veți avea energia necesară pentru a da piept cu problemele de zi cu zi. Toate cererile de ajutor ar trebui să primească un refuz ferm. Dacă vă petreceți weekend-ul disecând problemele altora, vă veți simți 'serios avariat' săptămâna viitoare. Cu alte cuvinte, veți avea mai mult succes dacă vă dedicați timpul liber pentru relaxare.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Balanţă
Cumpărăturile nu sunt pe placul Balanţelor în acest weekend, însă ieşirile în oraş nu vor lipsi. Din nefericire, norocul de a întâlni pe cine cu care să petreceţi timp de calitate vă va ocoli. Există însă o persoană care se va ţine scai de voi, cu intenţia de-a vă cuceri. Dacă vă aflați într-o relație, evitaţi discuțiile pe teme delicate. Concentraţi-vă să aveţi o atitudine pozitivă.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Scorpion
Scorpionii sunt înconjurați de o aură mistică. Mintea lor face conexiuni dintre ce e mai bizare, totul pare a fi ca într-un vis, iar sentimente ce păreau a fi stinse iar acum la iveală cu o putere care copleșește. Un adevăr de care nativii din această zodie s-au ferit multă vreme se arată în toată splendoarea lui, iar din acest moment a-l ignora nu mai poate fi o opțiune.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii vor rezerva această zi pentru familie și prieteni. Această duminică va reprezenta șansa ideală pentru voi pentru a vă scoate rudele și prietenii din casă și să mergeți la cumpărături sau să vă distrați. Fie că este vorba despre mall, despre cinema sau un centru de distracții, profitați de aceste momente ce nu pot fi înlocuite cu nimic. Această zi va fi una memorabilă.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Capricorn
În această zi plină de energii pozitive, Capricornii vor avea mari șanse să își întâlnească dragostea vieții. Fie că ați cunoscut-o deja și erați despărțiți de distanță, fie că o întâlniți chiar astăzi, vă veți da seama în câteva secunde ce înseamnă cu adevărat fericirea. Împreună veți petrece momente de neuitat și veți visa la viitor. Tot ce aveți nevoie se află în sufletele voastre. Restul depinde doar de timp.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Vărsător
Nativii din Vărsător se vor ocupa, astăzi, de casă și de lucrurile pe care trebuie să le termine. Astfel, încă de dimineață veți face o vizită la magazinul de unelte și veți cumpăra cele necesare. Apoi, vă veți ocupa să rezolvați toate problemele casei. Pentru că vă descurcați de minune, veți realiza că ați terminat în scurt timp. Timpul rămas îl veți dedica fără îndoială persoanei iubite care vă va aprecia pentru că sunteți descurcăreți și… iubitori.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Pești
Peștii își vor petrece ziua gândindu-se la soluții pentru rezolvarea problemelor lumii. Cu toate că aveți capacitatea de a rezolva orice problemă, nu sunteți voi cei care veți găsi soluția la tot ce se întâmplă rău. Drept urmare, astrele vă recomandă să vă gândiți și la voi, dar și la persoanele din jurul vostru care au nevoie de timpul și sfaturile voastre. Nu în ultimul rând, gândiți-vă la sănătatea voastră și faceți alegeri în ceea ce privește modul de viață. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 20:17

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Телеведущего Владимира Соловьева внесли в Книгу рекордов Гиннесса, говорится на официальном сайте организации. Отмечается, что журналист побил рекорд по самому...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:54

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

BBC relatează că Liviu Pop avea trei copii și că ar fi al șaselea pădurar ucis în ultimii ani. Cazul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș ucis săptămâna trecută, a ajuns în presa internațională. BBC, televiziunea publică din Marea Britanie, relatează,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:17

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:06

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cheamă reprezentanții partidelor unioniste din R. Moldova, inclusiv pe liderii acestora, la un Congres al Unioniștilor, în cadrul căruia să fie puse bazele unei formațiuni politice puternice, care să obțină victorii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:05

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

La alegerile locale generale de ieri, voturile au fost divizate pe criterii geopolitice și etnice, consideră unii analiști politici de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 14:27

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Frumusețea unei femei este foarte importantă, tocmai de aceea ea face tot ceea ce se poate pentru a o menține. Fie că alege să meargă periodic la saloane, să încerce tratamente costisitoare sau pur și simplu să urmeze un ritual propriu, femeia se simte bine atunci când știe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:49

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

 Ken Perenyi știe cum stă treaba cu falsificatul lucrărilor de artă. A făcut-o timp de 30 de ani. Iar acum și-o asumă complet.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:34

Primul stat american care interzice produsele din blană

Primul stat american care interzice produsele din blană

California a devenit primul stat american care interzice procesarea şi vânzarea produselor din blana animalelor, potrivit unui proiect de lege semnat recent de guvernatorul Gavin Newsom. Rezidenţii nu vor mai avea dreptul de a comercializa sau confecţiona haine, pantofi sau poşete...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:30

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Ploșnița cerealelor sau gândacul puturos marmorat (Halyomorpha Halys), o insectă originară din Asia de Est, a invadat de câțiva ani orașele europene, iar pe măsură ce se apropie iarna aceasta încearcă să se strecoare în case și să se pună la adăpost....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:20

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, inspectorii de patrulare implicați la supravegherea circulației rutiere au depistat peste 1.400 de încălcări ale regulamentului circulației rutiere. Astfel, în pofida accidentelor tragice petrecute și a campaniilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:15

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Președintele Igor Dodon și premierul Maia Sandu au remarcat desfășurarea corectă a alegerilor locale generale, în mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:03

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

Blocul ACUM ar putea deţine două fotolii de viceprimar de Chişinău, oferite de noul edil al capitalei. Declaraţia aparţine candidatului la funcţia de primar Ion Ceban, care a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale din 20 octombrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:28

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

 Victoria candidatului Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatii din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare de a cuceri discursul public in unele regiuni vulnerabile la coruptie si populism politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:26

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Ce mananci este doar o parte din ecutatia slabirii. Doar dieta nu ajuta la pierderea kilogramelor in plus, asa ca – daca nu faci si ceva miscare – eforturile tale vor fi in zadar. Cura de slabire este un intreg proces care incepe cu o dieta adecvata, consolidata cu miscare si un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:24

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Herpesul se poate activa oricand odata de a intrat in organismul virusul care il produce. El ramane in stare “latenta” in celulele nervoase, pana cand ceva (stres, oboseala, expunere la soare etc.) il “trezeste. Cercetatorii au descoperit ca unele alimente contribuie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:21

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

Orice poate fi victima unui vampir energetic. Exista oameni care te fac sa te simti anxios, suparat, sa intri in defesiva dupa ce te-ai intalnit cu ei. Astfel de persoane pot fi intalnite peste tot si pot juca roluri diferite. Poate fi verisorul enervant, un coleg care ii trateaza pe toti de sus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:38

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

20 de persoane pretind la funcţia de procuror general. Mai jos vă prezentăm lista candidaţilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:26

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

 Partidul Socialiștilor, blocul ACUM și Partidul Democrat rămân cele mai puternice forțe politice, arată votul politic din alegerile locale de duminică. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 10:19

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

În 2015, Anastasov a câștigat primăria Comrat fiind candidatul Partidului Nostru. A acumulat atunci 55%

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 09:30

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Un fruct pe care românii îl mănâncă rar sau chiar îl evită are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Denumite popular şi „merele de aur", gutuile, fructele specifice acestui sezon, sunt recunoscute pentru proprietăţile lor în medicina...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)