Horoscop

Horoscop 11 septembrie 2015

Dacă darurile tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţă ta. Ştii că vei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorba bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajma – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

Taur

Marea ta bucurie astăzi e timpul petrecut în compania copiilor tăi, pentru că de acolo îţi extragi tu toată energia pozitivă. E minunat să te joci cu ei, să faci totul numai în compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grijă pe care le-o oferi, protecţia nemărginită pe care o reverşi asupra lor, preocuparea profundă pentru a asigura toate nevoile lor amplifică dorinţa ta de a fi un părinte perfect pentru ei, iar ceea ce îţi oferă ei în schimb e cea mai frumoasă răsplată. Dacă nu ai copii, încă, îţi îndrepţi dragostea spre alţi copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau mătuşa cea mai simpatică. Distracţia celor mici e marea ta satisfacţie!

Gemeni

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru ţine acum, că atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des. Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, o carte bună şi un ceai s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta va simţiţi că noi după câteva ore petrecute în doi.

La încărcătură de energie care planează în aer, ar trebui să te ocupi azi de cele mai complicate sau îndrăzneţe proiecte pentru că acum e momentul cel mai bun că să le dai startul. Eşti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai şi un bagaj de energie fizică supra dimensionat, deci aştepţi doar scânteia care să te trimită în lupta. Această vine de la un colaborator care te stimulează atât de bine cu povestirile sale motivaţionale, încât abia aştepţi să-i dai drumul. Rezultatele vor apărea foarte repede dacă nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu încredere deplină în succesul final!

Leu

Mintea ta e motorul principal al tuturor acţiunilor interesante de astăzi. Ideile tale vin că pe bandă rulantă, pentru că eşti foarte stimulat mental. De fapt, stai excepţional la capitolul asociaţii de idei, pentru că fiecare idee naşte altă şi altă şi tot aşa, încât această zi ar fi excelenţă dacă ai folosi-o în acest scop: pentru strategii, pentru proiecte la nivel teoretic, pentru a găsi soluţii inteligente, pentru că mintea ta merge brici! Una din ideile care se naşte azi va pune stăpânire pe ţine şi te va stimula într-atât de mult încât vei porni într-o direcţie incitantă care va avea rezultate imediate.

Fecioara

Lasă orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu eşti în cea mai bună formă fizică pentru a face faţă cu brio provocării. Ai nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunţă la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflectă în tot organismul. Nici nu-ţi vine a crede de cât de puţin ai nevoie pentru o relaxare totală, şi primul lucru care trebuie făcut e să laşi orice activitate solicitantă deoparte, că şi cum n-ai avea nimic de făcut. Linişte, deci, plus un dram de comoditate şi de dezinteres faţă de tot ce te-ar putea scoate din această pasă ten!

Balanţă

Porţi pe umerii tăi responsabilităţi majore pe care ţi le-ai asumat din dragoste pentru ceilalţi. Că e vorba de un rol central în familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, îţi porţi povara cu mândrie, cu bucurie chiar, conştient că e foarte importantă contribuţia ta la bunul mers al lumii în care trăieşti. Familia aşteaptă de la ţine soluţii şi decizii, dar şi societatea se bucură de ceea ce ai tu de oferit, pentru că nu eşti doar un membru oarecare al societăţii, ci unul de vază, care deţine cheia într-un moment esenţial.

Scorpion

Uneori, primeşti soluţii la problemele care te frământă pe cai mai puţin obişnuite, că atare fii atent la orice detaliu pe care îl auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune soluţii în situaţia de faţă, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe stradă, la o idee sosită prin telefon sau de la radio, pentru că pe calea sunetului va ajunge la ţine răspunsul de care aveai nevoie. Chiar şi o melodie auzită din întâmplare în tramvai poate conţine un mesaj foarte precis pentru ţine, că atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile pâlnie la tot ce vine spre ţine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

Săgetător

Dacă dai acum startul unei acţiuni îndrăzneţe, sub imperiul nerăbdării şi ai impulsivităţii, vei dori şi rezultate imediate, or nimic nu se clădeşte peste noapte. Da, important e şi tonusul cu care dai startul acestei acţiuni, dar încearcă să-ţi dozezi mai bine eforturile, că nu cumva să-ţi pierzi interesul şi entuziasmul acesta de început când vei descoperi că totuşi e cale lungă până departe. Educa-ţi răbdarea, demonstrează că te-ai maturizat şi nu te comportă că un copil care vrea o jucărie, acum, imediat! Vei ajunge acolo, fii sigur de asta, deci menţine acest elan creator până la capăt, dar conştient că e o acţiune care necesită răbdare şi evoluţie lentă.

Capricorn

Nu ajunge doar să simţi cu intensitate, ci sunt momente când e nevoie să şi exprimi în cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emoţii frumoase, fie emoţii mai puţin plăcute. Comunicarea este esenţială în iubire, deci apropie-te de persoană iubita şi spune-i cu mai mult curaj ce gândeşti. Poate sunt sentimente profunde care merită transpuse în cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai uşor dacă fiecare şi-ar exprimă punctul de vedere cu încredere în faţă celuilalt. Stai de vorba cu jumătatea ta, pentru că, prin discuţii sincere, veţi putea rezolva cu succes o mulţime de probleme de cuplu.

Vărsător

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai dragă fiinţă din viaţă ta. Când vezi că şi această crede în aceleaşi idealuri şi se arată dispusă să participe la construirea planului tău cel mai măreţ, cum să nu prinzi tot mai mult curaj să mergi înainte? Eşti bine motivat de cei dragi şi, dacă va uniţi forţele în aceeaşi direcţie, rezultatele va vor face pe toţi fericiţi. Pe de altă parte, e posibil să observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care încearcă să-ţi între în gratii şi îţi face curte: ar merită să-i acorzi atenţie dacă şi tu aşteptai iubirea în viaţă ta!

Peşti

Viaţă de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce va adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc. Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi va face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente. Va recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a va distra. Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera că atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la lecţii, la film…

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *