Astăzi 27 Februarie 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 07:07
Abonamente

Horoscop 12 Aprilie 2016, ora 06:12

Horoscop 12 aprilie 2016

Marime Font

Iată cele mai importante previziuni astrologice pentru această zi.

Berbec
Intervii la momentul oportun cu o soluție salvatoare și atragi respectul și aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar tu te-ai informat și ai avut curajul să spui clar ce gândești, ca atare, iată, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiție de idei în care ești și tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ți fie teama să-ți exprimi părerea. Deții suficientă experiență acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiți să fie performant și de calitate!

Taur
Nu poți avea și întuneric și lumină în același timp, deci va trebui să te împarți în așa fel încât să gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar așa e viața: acum ești sus, acum ești jos, ca o roată care se întoarce întruna. Azi ai parte, așadar, de un eveniment fericit care te incinta, dar fericirea aceasta are și un preț de plătit: un moment critic ce te supăra profund. E ca și cum ai primi și o veste bună, dar și una rea… cu care începi?

Loading...


Gemeni
Daca ai adunat o suma de bani și ești mulțumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracția spre risipă. Uneori trebuie să te gândești și în perspectivă mai îndepărtata, pentru că banii pe care îi deții acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îți face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudență în chestiuni financiare!

Rac
Intri azi în legătura cu o persoană care inspiră autoritate și putere. Te simți protejat în preajma sa și ai numai de câștigat de pe urma prieteniei pe care ți-o oferă. Bucură-te cât mai mult de compania sa, pentru că îți este superior în multe privințe. Îl privești cu respect, cu admirație, cu mândrie că te acceptă în preajma sa, semn că te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinți. Fă tot ce-ți stă în putință să păstrezi aceasta prietenie, să o dezvolți, să o prețuiești la justa valoare, pentru că acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum înainte. Calcă-i pe urme!

Leu
Dacă reușești să închizi definitiv un capitol din trecut, să-l ștergi pur și simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a încheia un mare capitol și a porni altul complet nou. Norocul tău constă în ambiția de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc ușor, mai ales dacă duci după tine un noian de amintiri neplăcute. Fa un efort să ierți, să uiți, să spui adio acelei stări de lucruri, pentru că în fața ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poți zbura dacă duci după tine ghiulele grele din alte vremuri.

Fecioară

Ancorează-te în realitate pentru că nu e momentul să te lași furat de iluzii și vise deșarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranță, în care nu-ți poți permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce știi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasă promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevărate. Ori de câte ori ți se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiția ta sună imediat clopoțelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poți atinge.

Balanța
Oboseala își spune cuvântul. Ești epuizat pe ultima sută de metri a unei activități pentru care ți-ai consumat toate resursele. În loc să tragi tare ca să termini ceea ce se apropie de sfârșit, ai nevoie de o pauză, pentru a-ți aduna forțele. E chiar recomandabil să te detașezi de miezul acțiunii, chiar acum la final, pentru că vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi văzut dacă ai fi rămas concentrat la problema respectivă. De pe margine, fără stres, observi la timp ce ai scăpat din vedere ca să remediezi totul înainte de a pune punct.

Scorpion

E posibil să dai piept cu greutăți de netrecut, care te-ar putea obliga să-ți schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situație. Poate accepți, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acțiune, și de aici vor apărea și rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reușitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te folosești o astfel de conjunctură pentru a descoperi o alta viziune necesara evoluției tale viitoare.

Săgetător
Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlnești persoane a căror prezență îți face multă plăcere. Primești un telefon de la cineva drag și numai auzul vocii sale te face să zâmbești. Îți intră cineva în casă iar atmosfera pe care o creează acesta prin simpla sa apariție face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru că de la oameni și din spatii aglomerate vin azi cele mai plăcute surprize. Ieși în lume și bucură-te de vești bune!

Capricorn
Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deși toate au un ritm specific de înaintare, deși ești convins că toate sunt scrise undeva și programate foarte bine, de data aceasta ești uimit de ceea ce se întâmpla, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit și pentru eventuale modificări chiar și în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influența ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Vărsător
Nu te juca prea mult cu șansele care ți se oferă, pentru ca spiritul ușuratic ce te copleșește acum te poate face să ratezi ocazii rare! A două oară nu ți se vor oferi ca atare trebuie să te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te aștepți. Ai tendința de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu crezi că e posibil ca tocmai tu să ai parte de așa ceva, ori pentru că ai impresia că e doar o încercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mâna pe el imediat ce apare!

Pești

Nu ești în apele tale dar cine rezonează cel mai bine la problemele tale dacă nu persoana iubita? Nici nu trebuie să-i spui ce simți, că el deja știe ce se întâmpla cu tine și va încerca să îți ridice moralul atât cât poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declarații de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când ești cu psihicul la pământ. Primește gesturile de afecțiune ale celui drag și răspunde-i cu aceeași generozitate, pentru că schimbul de emoții și sentimente e cheia oricărei relații de succes. Cum să nu te motiveze iubirea?

Sursa: teotrandafir.com

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 07:07

O femeie care s-a întors recent din Italia, primul caz de infecție cu coronavirus din Macedonia de Nord

O femeie care s-a întors recent din Italia, primul caz de infecție cu coronavirus din Macedonia de Nord

Macedonia de Nord a confirmat primul său caz de coronavirus, fiind vorba despre o femeie care s-a întors recent din Italia, a anunţat miercuri ministrul sănătăţii Venko Filipce, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 07:02

CORONAVIRUS: SUA şi Coreea de Sud amână exerciţiile militare comune

CORONAVIRUS: SUA şi Coreea de Sud amână exerciţiile militare comune

 Statele Unite ale Americii şi Coreea de Sud au amânat joi exerciţiile militare comune din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus, a anunţat Comandamentul forţelor comune, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 06:58

BREAKING NEWS / Primul caz de coronavirus în România

BREAKING NEWS / Primul caz de coronavirus în România

 Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, a anunţat, miercuri seara, confirmarea primului caz de infecţie cu coronavirusul COVID-19 din România, fiind vorba de un pacient din Gorj, aflat în acest moment în carantină.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 27 Februarie 2020, ora: 06:52

IRINA NECHIT: „Poezia și războiul” – un recital de poezie politică la Chișinău

IRINA NECHIT: „Poezia și războiul” – un recital de poezie politică la Chișinău

Ca o reacție la evoluțiile nefaste de pe arena politică din Republica Moldova, poeții de la Chișinău au inițiat o serie de recitaluri de poezie politică, versurile fiind o pledoarie pentru libertatea de expresie și constituind o formă de protest. Primul recital a avut loc pe 27...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 06:05

Dacă Guvernarea Dodon/Chicu va obține creditul rusesc de 500 de milioane USD, vom fi obligați să PLĂTIM o dobândă de aproape 1 MILIARD DE LEI!

Dacă Guvernarea Dodon/Chicu va obține creditul rusesc de 500 de milioane USD, vom fi obligați să  PLĂTIM o dobândă de aproape 1 MILIARD DE LEI! Foto: simbol

Moldova ar putea lua de la Federația Rusă un credit suma căruia constituie jumătate de miliard de dolari va fi accesat pe un termen de 10 ani. Declarația a fost făcută de șeful Cabinetului de Miniștri, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. Oficialul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 02:22

Igor Dodon a pierdut susținerea MAJORITĂȚII cetățenillor. Sondaj IMAS: Aproape 60% din oameni declară că nu-l vor vota pe Dodon

Igor Dodon a pierdut susținerea MAJORITĂȚII cetățenillor. Sondaj IMAS: Aproape 60% din oameni declară că nu-l vor vota pe Dodon

Portalul pro-kremlin sputnik.md publică rezultatele unui sondaj IMAS unde se vede clar că Igor Dodon a pierdut încrederea majorității cetățenilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 00:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 21:52

100 000 de cetățeni moldoveni pe an încearcă să SCAPE din „raiul statalist” / DOCUMENT OFICIAL

100 000 de cetățeni moldoveni pe an încearcă să SCAPE din „raiul statalist” / DOCUMENT OFICIAL Foto: raiul stataliștilor

„Urmare demersurilor mele anterioare către autoritățile de la București privind urgentarea examinării dosarelor de redobândire a cetățenii române, astăzi am primit primul răspuns oficial de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie, semnat de Președintele acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 18:51

ÎNCOTRO? Familia Dodon are pomelnic personalizat. Curând în toate bisericile țării!

ÎNCOTRO? Familia Dodon are pomelnic personalizat. Curând în toate bisericile țării!

Președintele Igor Dodon s-a ales cu pomelnic personalizat pentru familia sa. Pomelnicul cu pricina a ajuns în posesia Ziarului de Gardă încă la începutul lunii februarie, perioadă în care am încercat să obținem o explicație de la Președinție, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 18:39

Vivat Justiția! De acum încolo orice moldovean în orice sat își va putea crea propriul partid politic!

Vivat Justiția! De acum încolo orice moldovean în orice sat își va putea crea propriul partid politic!

O decizie cel puțin stranie a fost adoptată de Curtea Constituțională la 25 februarie 2020. Aceasta vizează constituționalitatea art. 8 alin. (1) lit. d) din Legea privind partidele politice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:51

Plăcintă cu spanac și bânză

Plăcintă cu spanac și bânză

Iata o reteta delicioasa si usor de preparat: Placinta cu spanac.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:44

Supă de roșii rețetă simplă și naturală

Supă de roșii rețetă simplă și naturală

Iata o delicioasa reteta pentru supa de rosii. Ingrediente Carne cu mult os de pui (cca 300 g) morcov patrunjel ceapa (cca 250 g) 1/2 l suc de rosii 40 g orez patrunjel, telina  sare

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:35

Incendiu de vegetație, la HÂNCEȘTI. Pompierii au luptat cu focul mai bine de trei ore / VIDEO

Incendiu de vegetație, la HÂNCEȘTI. Pompierii au luptat cu focul mai bine de trei ore / VIDEO

Incendiul de vegetație s-a produs în raionul Hîncești, pe 25 februarie între localitățile Pervomaiscoe-Bujor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:30

VIDEO // Urmărire ca în filme, în capitală. Un minor cu 16 furturi de mașini la activ a ajuns pe mâna poliției

VIDEO // Urmărire ca în filme, în capitală. Un minor cu 16 furturi de mașini la activ a ajuns pe mâna poliției

Urmărire ca în filme, pe străzile capitalei. Un minor de 17 ani a ajuns pe mâna poliției, suspectat de cel puțin 16 furturi de mașini.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:24

Medic, condamnat la 5 ani închisoare pentru acțiuni cu caracter sexual față de o fostă pacientă minoră

Medic, condamnat la 5 ani închisoare pentru acțiuni cu caracter sexual față de o fostă pacientă minoră

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în fața judecătorilor condamnarea la pedeapsa cu închisoarea pentru 5 ani a unui medic, care a comis acțiuni perverse cu caracter sexual în raport cu fosta sa pacientă cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:22

Un bărbat a fost bătut până la moarte, la Călărași. Poliția îl caută pe făptaș

Un bărbat a fost bătut până la moarte, la Călărași. Poliția îl caută pe făptaș

Un bărbat a murit, după ce a fost bătut cu bestilitate de un tânăr care a dat bir cu fugiții de la locul crimei. Cazul a avut loc noaptea trecută în localitatea Horodiște, din raionul Călărași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:12

O companie aeriană din Noua Zeelandă vrea să introducă cabine cu paturi la clasa economy

O companie aeriană din Noua Zeelandă vrea să introducă cabine cu paturi la clasa economy

 Compania aeriană Air New Zealand a anunţat miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cuşete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o iniţiativă destinată să îmbunătăţească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanţe lungi, transmite AFP....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 16:04

Cum au reacţionat grecii la primul caz confirmat cu coronavirus

Cum au reacţionat grecii la primul caz confirmat cu coronavirus

Grecii nu au intrat în panică atunci când în ţara lor a fost confirmat miercuri primul caz de infectare cu coronavirus, a declarat la Digi24 Nikos Koudunis, medic din Atena. Oamenii au urmărit permanent ce s-a întâmplat în alte ţări, iar autorităţile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 15:57

Papa Francisc şi-a exprimat apropierea faţă de bolnavii de coronavirus şi de personalul medical

Papa Francisc şi-a exprimat apropierea faţă de bolnavii de coronavirus şi de personalul medical

 Papa Francisc şi-a exprimat miercuri apropierea faţă de persoanele contagiate cu noul coronavirus din întreaga lume, precum şi faţă de personalul medical care îi îngrijeşte şi de angajaţii serviciilor de protecţie civilă, relatează AFP. "Vreau să-mi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 15:53

Vedete internaţionale la Finala Naţională a concursului Eurovision de duminică - VIDEO

Vedete internaţionale la Finala Naţională a concursului Eurovision de duminică - VIDEO

 Loreen, cea mai cunoscută câştigătoare a concursului Eurovision din ultimii zece ani, şi Ulrikke şi Sandro, concurenţi din partea Norvegiei şi Ciprului la ediţia din acest an a concursului, vor fi prezenţi la Finala Naţională a Eurovision Song Contest, care va avea loc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 14:57

Locuitorii Moldovei sunt în așteptarea plăților fără numerar în transportul public și sunt gata de utilizare a biometriei

Locuitorii Moldovei sunt  în așteptarea plăților fără numerar în transportul public și sunt gata de utilizare a biometriei

  90% dintre deținătorii de carduri consideră, că plățile fără numerar sunt convenabile și sigure. În același timp, inovațiile de plată sunt cel mai așteptate în transportul public, asistența medicală, timpul liber și în educație.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 14:47

Flashmob inedit // „Pro-Imobil” a distribuit măști medicinale pe străzile capitalei: „Aveți grijă de sănătatea Dvs și a noastră!”

Flashmob inedit // „Pro-Imobil” a distribuit măști medicinale pe străzile capitalei: „Aveți grijă de sănătatea Dvs și a noastră!”

O companie imobiliară a organizat, astăzi, în Chișinău, un flashmob cu genericul „Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, astfel având grijă și de sănătatea noastră!”. Zeci de angajați ai firmei au distribuit, în capitală, măști de protecție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 11:41

Cum să îți întărești sistemul imunitar și să te ferești de coronavirus

Cum să îți întărești sistemul imunitar și să te ferești de coronavirus

Coronavirusul este un virus asemănător cu virusul gripal sau cu cel al imunodeficientei umane (HIV), prezent la numeroase specii de animale, precum bovine, porcine, câini și pisici și care se poate transmite cu ușurință și între specii. Coronavirusul poate infecta și omul....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 11:34

Zagorodnîi, înapoi la șefia ANSC! Riscă să fie demis a doua oară. Alaiba: „Că e cumătru cu Flocea de la CNA o fi o simplă coincidență”

Zagorodnîi, înapoi la șefia ANSC! Riscă să fie demis a doua oară. Alaiba: „Că e cumătru cu Flocea de la CNA o fi o simplă coincidență”

Șeful Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) a rămas tot Anatolie Zagorodnîi, deși în iulie 2019 a fost demis în Parlament. Asta datorită unei hotărâri a Judecătoriei Chișinău, sediul Rîșcani, care i-a admis cererea și l-a...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)