Horoscop

Horoscop 12 aprilie 2016

Berbec
Intervii la momentul oportun cu o soluție salvatoare și atragi respectul și aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar tu te-ai informat și ai avut curajul să spui clar ce gândești, ca atare, iată, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiție de idei în care ești și tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ți fie teama să-ți exprimi părerea. Deții suficientă experiență acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiți să fie performant și de calitate!

Taur
Nu poți avea și întuneric și lumină în același timp, deci va trebui să te împarți în așa fel încât să gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar așa e viața: acum ești sus, acum ești jos, ca o roată care se întoarce întruna. Azi ai parte, așadar, de un eveniment fericit care te incinta, dar fericirea aceasta are și un preț de plătit: un moment critic ce te supăra profund. E ca și cum ai primi și o veste bună, dar și una rea… cu care începi?

Gemeni
Daca ai adunat o suma de bani și ești mulțumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracția spre risipă. Uneori trebuie să te gândești și în perspectivă mai îndepărtata, pentru că banii pe care îi deții acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îți face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudență în chestiuni financiare!

Rac
Intri azi în legătura cu o persoană care inspiră autoritate și putere. Te simți protejat în preajma sa și ai numai de câștigat de pe urma prieteniei pe care ți-o oferă. Bucură-te cât mai mult de compania sa, pentru că îți este superior în multe privințe. Îl privești cu respect, cu admirație, cu mândrie că te acceptă în preajma sa, semn că te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinți. Fă tot ce-ți stă în putință să păstrezi aceasta prietenie, să o dezvolți, să o prețuiești la justa valoare, pentru că acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum înainte. Calcă-i pe urme!

Leu
Dacă reușești să închizi definitiv un capitol din trecut, să-l ștergi pur și simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a încheia un mare capitol și a porni altul complet nou. Norocul tău constă în ambiția de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc ușor, mai ales dacă duci după tine un noian de amintiri neplăcute. Fa un efort să ierți, să uiți, să spui adio acelei stări de lucruri, pentru că în fața ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poți zbura dacă duci după tine ghiulele grele din alte vremuri.

Fecioară

Ancorează-te în realitate pentru că nu e momentul să te lași furat de iluzii și vise deșarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranță, în care nu-ți poți permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce știi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasă promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevărate. Ori de câte ori ți se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiția ta sună imediat clopoțelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poți atinge.

Balanța
Oboseala își spune cuvântul. Ești epuizat pe ultima sută de metri a unei activități pentru care ți-ai consumat toate resursele. În loc să tragi tare ca să termini ceea ce se apropie de sfârșit, ai nevoie de o pauză, pentru a-ți aduna forțele. E chiar recomandabil să te detașezi de miezul acțiunii, chiar acum la final, pentru că vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi văzut dacă ai fi rămas concentrat la problema respectivă. De pe margine, fără stres, observi la timp ce ai scăpat din vedere ca să remediezi totul înainte de a pune punct.

Scorpion

E posibil să dai piept cu greutăți de netrecut, care te-ar putea obliga să-ți schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situație. Poate accepți, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acțiune, și de aici vor apărea și rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reușitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te folosești o astfel de conjunctură pentru a descoperi o alta viziune necesara evoluției tale viitoare.

Săgetător
Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlnești persoane a căror prezență îți face multă plăcere. Primești un telefon de la cineva drag și numai auzul vocii sale te face să zâmbești. Îți intră cineva în casă iar atmosfera pe care o creează acesta prin simpla sa apariție face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru că de la oameni și din spatii aglomerate vin azi cele mai plăcute surprize. Ieși în lume și bucură-te de vești bune!

Capricorn
Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deși toate au un ritm specific de înaintare, deși ești convins că toate sunt scrise undeva și programate foarte bine, de data aceasta ești uimit de ceea ce se întâmpla, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit și pentru eventuale modificări chiar și în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influența ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Vărsător
Nu te juca prea mult cu șansele care ți se oferă, pentru ca spiritul ușuratic ce te copleșește acum te poate face să ratezi ocazii rare! A două oară nu ți se vor oferi ca atare trebuie să te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te aștepți. Ai tendința de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu crezi că e posibil ca tocmai tu să ai parte de așa ceva, ori pentru că ai impresia că e doar o încercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mâna pe el imediat ce apare!

Pești

Nu ești în apele tale dar cine rezonează cel mai bine la problemele tale dacă nu persoana iubita? Nici nu trebuie să-i spui ce simți, că el deja știe ce se întâmpla cu tine și va încerca să îți ridice moralul atât cât poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declarații de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când ești cu psihicul la pământ. Primește gesturile de afecțiune ale celui drag și răspunde-i cu aceeași generozitate, pentru că schimbul de emoții și sentimente e cheia oricărei relații de succes. Cum să nu te motiveze iubirea?

Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *