Horoscop

Horoscop 12 februarie 2017

Berbec – Horoscop 12 februarie 2017

Tu stii cel mai bine ca dorintele tale se implinesc, dar nu din senin, ci doar daca pui mana sa le construiesti singur. Detii toate instrumentele necesare in acest sens: si putere de munca, si ambitie, si rabdare, si inspiratie, deci trebuie doar sa alegi momentul sa dai startul unui noi proiect care va duce, in final, la o alta dorinta implinita pe lista ta. Esti increzator in reusita acestui demers, se vede cat de mult vrei sa ajungi acolo, caci nu te opresti pana ce nu se intrevede deja destinatia dorita. Orice proiect ce necesita efort sustinut, timp consumat, o strategie de evolutie dupa un program precis va avea efectele scontate, de aceea te concentrezi trup si suflet catre rezultat. E ceva palpabil, material, deci miroase si a bani!

Taur Horoscop 12 februarie 2017

Stiai ca ai talente muzicale? Daca da, incearca sa le folosesti mai des in activitatea ta de zi cu zi, daca nu performand neaparat in acest domeniu, atunci macar insotindu-ti toate actiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzica in sine are acum o conotatie speciala pentru tine, ci mai mult versurile cantecelor, ca atare asculta cu mai mare atentie textele! Ca asculti in metrou un cantec sau faci auditie cu intentia de a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei incheia ziua cu un sentiment ciudat: ca acel text auzit iti era dedicat. Vrei de undeva o indrumare sau un raspuns? Atunci asculta ce canta la radio: de acolo vine inspiratia!

Gemeni Horoscop 12 februarie 2017

Desi tu esti, de regula, un mare visator, azi detii si toate instrumentele sa construiesti ceea ce visezi. Esti ca un arhitect care creeaza planurile in cele mai mici detalii, dar dupa aceea pune si mana pe unelte ca sa puna in aplicare ce a gandit. Fii sigur ca ideile tale vor duce acolo unde visezi, vor prinde contur din ce in ce mai bine, pentru ca ai toate resursele potrivite unei constructii durabile, solide, de care sa fii mandru. Nu te crampona de fiecare cui sau caramida pe care le asezi in proiectul tau, ci priveste in perspectiva, la rezultatul final al acestei constructii.

Rac Horoscop 12 februarie 2017

Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decat acum, cand ai mereu impresia ca esti obligat de imprejurari defavorabile sa te misti doar cum ti se spune. Libertatea ta de actiune este mult diminuata de prezenta unor limite sau a unei autoritati superioare care traseaza principalele directii de evolutie. Nu incerca sa le ignori sau sa nu le iei in serios, pentru ca cel care dicteaza legea, are si puterea de a te sanctiona daca nu i te supui. Nu merge sa scapi cu o gluma de reguli severe si nici de sarcinile care iti 

Leu Horoscop 12 februarie 2017

Fa o pauza din ritmul alert in care esti prins, pentru ca, momentan, esti demoralizat si demotivat. Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala, desi nu ai merita sa te privesti atat de sever. Inainte de a duce mai departe ce ai inceput, cauta sa-ti ierti propriile erori, sa repari ceea ce te nemultumeste, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. Nu-ti mai gasi doar vini si defecte, chiar daca nu ai facut totul perfect, asa cum ai fi dorit, ci intelege ca om esti si tu si mai poti gresi din cand in cand. Chiar si greselile au rolul lor: acela de a te obliga sa iei masuri ferme, sa pui mana pe unelte si sa faci totul mai bine. Lucrurile bune apar dupa ce initial ai facut zeci de greseli.

Fecioara Horoscop 12 februarie 2017

Ai un profund sentiment de siguranta in mediul in care te afli azi. Esti printre oameni care te iubesc, care te rasfata cu gesturi de prietenie si simpatie, deci cum sa nu te simti bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te inconjoara astazi, parca ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tai, si vezi in ochii lor doar intentii pozitive, sentimente curate si ganduri bune. Investeste si tu aceeasi energie pozitiva in tot ce faci, dedicandu-va unii altora toata atentia. Cu cat folosesti mai multe cuvinte frumoase, cu cat esti mai amabil si mai afectuos, cu atat raspunsurile venite de la cei carora te adresezi sunt mai luminoase.

Balanta Horoscop 12 februarie 2017

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Scorpion Horoscop 12 februarie 2017

Ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie pozitiva, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Esti inca blocat intr-o situatie din trecut de care nu te poti rupe, incat a devenit o obsesie. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le inchizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce iti face bine.

Sagetator Horoscop 12 februarie 2017

Te preocupa mult viitorul profesional si iei de pe acum unele masuri care vor avea efecte benefice cu privire la pozitia ta la serviciu sau la profesiunea ta privita in perspectiva mai indepartata. Te inscrii la un curs, te gandesti sa urmezi o noua facultate sau seful iti face o propunere de nerefuzat care poate implica si preluarea unor responsabilitati mai mari decat inainte. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza la orizont, convins ca e un pas inainte pentru tine, ca profesionist.

Capricorn Horoscop 12 februarie 2017

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era exact raspunsul de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea stire care soseste, deci te poti relaxa si tu, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Varsator Horoscop 12 februarie 2017
Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente 

Horoscop 12 februarie 2017 Pesti

Chiar daca te afli intr-un spatiu in care planeaza unele motive de tristete, incearca sa nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar asa vei ramane detasat si neafectat, pentru ca ceilalti abia asteapta o ureche proaspata care sa le asculte problemele si un umar de plans, incat te vor monopoliza imediat. Fii amabil si diplomat si retrage-te delicat din acest mediu, pentru ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce se intampla si nu are rost sa-ti strici ziua, buna dispozitia si echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar daca stii ca ei au nevoie de cineva sa-i asculte si sa-i sustina, azi meriti sa te ocupi mai mult de linistea ta, fara influente din afara.

Horoscop 12 februarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *