Horoscop

Horoscop 12 ianuarie 2017

Berbec – Horoscop 12 ianuarie 2017

De unde nici nu te aştepţi, apare azi soluţia salvatoare ce va restabili echilibrul într-o problema care scăpase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalţi, la coincidenţele care apar în calea ta, pentru că, printre ele, s-ar putea află şi răspunsul la una din întrebările tale cele mai apăsătoare. Vei descoperi că nimic nu-i întâmplător din ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, că atare fii atent la detalii, că nici nu ştii cum trece pe lângă ţine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile pâlnie la informaţii şi totul va reveni la normal.

Taur Horoscop 12 ianuarie 2017
Eşti supărat că lucrurile nu pot evolua în direcţia visată deocamdată, dar nu sări la concluzii finale. Lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poţi spune că înţelegi exact situaţia, deci mai ai puţintică răbdare. Mai ai de trecut printr-un hop înainte de a primi ceea ce doreşti, că atare nu-ţi pierde încrederea, speranţa că va fi bine. Acum, pe moment, eşti nervos şi nemulţumit că visul tău nu s-a împlinit, dar mai sunt încă unele aspecte care de-abia de acum urmează să apară şi să completeze tabloul general. Nu azi, dar mâine… poate?
Gemeni Horoscop 12 ianuarie 2017

Vindecă-ţi inima de emoţii negative, pentru că le-ai acumulat fără motiv. Chiar nu ai de ce să suferi: ţi-ai infestat singur inima cu trăiri negative care îţi fac rău, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totală. Iartă, uită, închide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi înapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui să mergi mai departe cu lecţia învăţată, fără să tot treci în revista ce a fost mai neplăcut. Imaginează-ţi că tristeţea ta se duce pe o apă, la vale, şi în urmă rămâne un suflet eliberat de o povara nemeritată. Aruncă balastul peste bord şi zboară liber din nou!

Rac Horoscop 12 ianuarie 2017

Nu te lua după judecăţile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au făcut tu cândva şi numai de acela se leagă. Tu între timp ai evoluat, ai acumulat experienţă, dar ei tot la vechea ta eroare se raportează, uitând că omul cât trăieşte învaţă. Nu te lua după cei nedrepţi care te acuză de cine ştie ce erori demult comise, dar pe care tu între timp le-ai reparat deja, ai învăţat din ele, te-ai perfecţionat şi ai urcat treaptă cu treaptă spre mai bine, deci felul în care te privesc ei nici nu mai este valabil. E că şi cum ei te privesc la nivelul din liceu, când tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai răbdare cu ei să afle cine eşti!

Leu Horoscop 12 ianuarie 2017

Vorbeşti despre viitor cu încredere şi optimism, nu numai pentru că ţi se alătură şi familia, la fel de entuziasmată de ceea ce se prefigurează la orizont, ci pentru că eşti sigur că mergi în direcţia cea bună trecutul e profesorul tău cel mai bun, pentru că ceea ce urmează să se întâmple de mâine se bazează pe cele deja învăţate ieri, şi atât timp cât consideri că ţi-ai asumat lecţiile trecutului aşa cum se cuvine, nu ţi-e frică să porneşti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situaţii similare celor conturate acum la orizont, şi dacă atunci le-ai depăşit cu succes, ajunge doar să repeţi reţeta şi va ieşi la fel e bine şi acum!

Fecioara Horoscop 12 ianuarie 2017

Veştile care ajung azi la urechile tale sună cam sumbru, dar nu ar trebui să le pui la suflet. Există o lege a compensaţiei care spune că atunci când un plan al vieţii merge prost, sigur din altă direcţie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie să găseşti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie şi optimism, pentru că te poţi agaţă foarte bine de el pentru a depăşi cu bine emoţia generată de veştile proaste. Sunt eşecuri minore, privite în ansamblu, care nici nu ar merită atâta atenţie, că atare aşa ar trebui să le tratezi şi tu: cu detaşare şi indiferenţă, că şi cum n-ar conta.

Balanţă Horoscop 12 ianuarie 2017

Uneori, nu primeşti chiar ceea ce-ţi doreşti dintr-o anumită direcţie, deci nu-ţi agaţă toate speranţele de un singur scop! Încearcă să ai mai multe cai de a ajunge acolo unde visezi, că, în caz că un plan pică, să poţi schimbă rapid macazul în cealaltă direcţie. Azi poţi descoperi cât de frustrant e să ai o singură săgeata în tolba şi că şansă de a ţinti pasărea din cer din prima încercare e infimă. E o lecţie bună să nu te cramponezi de un unic scop, să nu-ţi pui toate ouăle într-un coş, să nu mizezi pe o singură carte! Vezi câte vorbe din popor avertizau acelaşi lucru? Se pare că nu te-ai gândit din timp că ai nevoie şi de planuri de rezervă.

Scorpion Horoscop 12 ianuarie 2017
Ai ajuns într-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vină ta, ci din cauza intervenţiei nedorite a unui inamic. Îşi bagă coadă unde nu-i fierbe oală şi îţi strică ţie planurile. Nu te revoltă inutil împotriva lui, pentru că exact asta aşteaptă el de la ţine: să te irite. L-ai atâta şi mai tare, deci tratează cu răbdare această situaţie: se va retrage singur din această chestiune, când va vedea că-l ignori şi nu ţii cont de piedicile tale. Când va vedea că tu îţi vezi mai departe de treaba ta cu calm şi cu încredere în reuşită, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Săgetător Horoscop 12 ianuarie 2017

La ton ridicat, tu răspunde cu toleranţă, la critici, tu răspunde cu apreciere, la nervi, tu răspunde cu bunătate, pentru că numai aşa poţi contracara atitudinea agresivă din partea celor cu care intri azi în contact. Nu pune la suflet răutăţile lor, ci încearcă să-i înţelegi tu pe ei, să le tolerezi nazurile şi hachiţele inerente într-o perioada atât de tensionată, deci taci şi suportă, pe cât posibil. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă, pentru că i-ai putea dezarmă mult mai uşor cu vorba dulce şi cu amabilitate, decât dacă ai folosi aceleaşi arme! Zâmbeşte, chiar dacă ceilalţi ţipă: aşa se vor potoli mai repede!

Capricorn Horoscop 12 ianuarie 2017

Ai un mare plan în minte, dar ceva te reţine să-i dai startul acum, de parcă simţi că nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine să mai laşi un pic lucrurile să se sedimenteze înainte de a le porni, pentru că acum, sub imperiul emoţiei sau al entuziasmului de la început, ai putea scapă ceva din vedere ce va apărea mai târziu la lumina. Păstrează acest tonus viu cât mai mult timp posibil, dar totuşi mai aşteaptă câteva zile. Dacă nu se va ivi nimic care să-ţi schimbe planurile de acum, vei putea să porneşti la drum cu acelaşi chef, dar câteva zile de aşteptare nu strică. Îţi mai trece nerăbdarea care poate genera erori din prea mare grabă!

Vărsător Horoscop 12 ianuarie 2017

Nu acceptă răutăţile, criticile sau comentariile maliţioase care mai vin de la ceilalţi. Nu le meriţi, deci nu le primi! Închide orice poartă de comunicare dacă ai în faţă ta oameni pesimişti, negativisti, critici, pentru că tonul lor te poate grăbi şi pe ţine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur că atunci când toate merg bine în viaţă ta, se ivesc o mulţime de cârcotaşi invidioşi care încearcă să-ţi strice ţie bucuria, de aceea numai de ţine depinde să-i dai afară din calea ta pe aceşti oameni. Îmbracă-te de lumina, iubire, energie pozitivă că într-un scut protector, pentru că aşa ei nu te pot atinge!

Peşti Horoscop 12 ianuarie 2017
Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventură care ţi se deschide acum în faşă ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudenţă, de obicei, pe ţine te atrage că un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur. În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal că prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe ţine şi încrezător că direcţia această duce unde trebuie. Continuă!

Horoscop 12 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *