Horoscop

Horoscop 12 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 12 octombrie
Planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă, totul e să alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urmă paşii fireşti de la început până la final, trecând din reuşită în reuşită, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi şi mai bune. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţă ochilor şi faci tot posibilul să ajungi şi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.

Taur Horoscop 12 octombrie
Călătoria pe care o faci acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru că te întorci acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care îţi dau acum alt chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de o energie pozitivă, afli informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn că, din când în când, e nevoie să ieşi din mediul tău obişnuit şi strâmt pentru a-ţi umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat şi care te duce foarte repede spre o destinaţie atractivă.

Gemeni Horoscop 12 octombrie
Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separată, pentru că eşti şi tu parte dintr-un întreg. Trebuie să te raportezi permanent la cei din jurul tău, pentru că nu eşti nici exclus, aşa cum ţi se pare, dar nici mai special:, eşti la fel că toată lumea. Azi vei înţelege altfel apartenenţa ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti că oricine altcineva, gândeşti că ei, reacţionezi că ei, deci eşti şi tu unul că oricare. Adaptează-te acestui mediu fără nici un fel de rezerve, şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur, arătându-le că nu va diferenţiază absolut nimic: nici vârstă, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din părţi atât de diverse se formează întregul.

Rac Horoscop 12 octombrie
Lupta cu starea de apatie şi oboseală care te-a copleşit. Nu te simţi în apele tale, aşa e, te apasă emoţii negative, vini sau supărări peste care nu poţi trece, de aceea ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul… chiar apare! Totul e că şi tu să profiţi de şansă care ţi se oferă şi care îţi poate abate imediat gândurile de la ceea ce te frământă. Nu stă singur în această zi şi, dacă nimeni nu te invită la o aventură, fii tu cel care mobilizează gaşcă de prieteni sau familia la ceva palpitant care să va dea tuturor chef de viaţă şi de distracţie.

Leu Horoscop 12 octombrie
Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimţi chiar unul din cele mai dificile momente în acest sens. Ai mai multe plăti de făcut şi când vezi că începe o altă luna cu altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi în această perioada pentru a nu te implică în cheltuieli pe care nu le poţi duce, altfel dezechilibrezi o balanţă şi aşa fragilă şi nu o vei mai putea redresa curând. Prudenţă şi simţul măsurii te vor scoate din orice neplăcere financiară.

Fecioara Horoscop 12 octombrie
Persoană iubita nu mai este alături de ţine, aşa cum ai dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte şi îi duci dorul, ori este chiar alături de ţine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tăi, dar tu eşti un aş în domeniul comunicării şi vei găsi uşor calea optimă de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajută să alunge grijile şi problemele, că să restabiliţi puntea care va unea altădată. De ţine depinde să refaci armonia!

Balanţă Horoscop 12 octombrie
Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre ţine, pentru că toate conţin energia pozitivă ce îţi va face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

CITEŞTE AICI: Află până la ce vârstă eşti programat să trăieşti, în funcţie de zodie

Scorpion Horoscop 12 octombrie
Răbdarea ta are şi ea o limita, deci nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aştepţi, pentru că e un proiect care se clădeşte greu, tu eşti gata să pui punctul final, că să te poţi elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot baţi pasul pe loc.

Săgetător Horoscop 12 octombrie
Încearcă să asculţi părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreşti cu atenţie, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu altă, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajută să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ţi spui ultimul cuvânt încă. E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete şi îndelungată, până înţelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informaţii atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuşi să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

Capricorn Horoscop 12 octombrie
Discuta mai mult cu persoană iubita, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să va convină amândurora. Nu refuză dialogul, e nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celuilalt cu raţiune şi detaşare, că nu cumva să luaţi fiecare, separat, decizii care să nu ţină cont de celălalt. Chiar dacă, în cuplu, bărbatul va fi cel care are ultimul cuvânt, acesta trebuie să ia decizii în strânsă legătură cu dorinţele femeii de alături, deci staţi amândoi de vorba cu cărţile pe masă!

Vărsător Horoscop 12 octombrie
Îţi tot faci procese de conştiinţa pentru o veche greşeală de care nu te poţi încă detaşa, deşi ea nu-şi mai arată demult efectele. E vremea să te eliberezi tu, mai întâi, de acea obsesie, pentru că eşti încă bolnav emoţional din cauza celor întâmplate cândva. Iartă, uită, şterge cu buretele, închide acel sipet cu amintiri urâte, pentru că numai de ţine depinde să echilibrezi situaţia trecutului în comparaţie cu prezentul. Poţi lua acum o decizie salvatoare care reabilitează toată situaţia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj că să faci asta. E o operaţie fără anestezie, dar, după ce termini, vei fi complet vindecat.

Peşti Horoscop 12 octombrie 
Treci printr-o perioada plină de acţiune! Se poate întâmplă ceva deosebit, mult aşteptat sau pregătit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gândit multă vreme împreună cu persoană iubita, ceva presimţit deja dar care abia acum da semne de viaţă. Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristică de baza a acestei zile, mai ales în plan sentimental, deci orice tendinţa spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

Horoscop 12 octombrie 2016 oferit de Acvaria

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *