Horoscop

Horoscop 13 aprilie 2017

Horoscop 13 aprilie 2017 Berbec
Nu te poţi înţelege cu toată lumea, pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comuni şi cu unii şi cu alţii, de aceea trebuie să te adaptezi pe loc fiecărui gen de oameni cu care intri în contact. Cu unii te simţi pe aceeaşi lungime de undă, comunici uşor şi descoperi afinităţi perfecte. Alţii ţi se par mai distanţi, dar ai putea coopera foarte bine în carieră sau în afaceri. Nu încerca să aduni la un loc firi atât de diferite, pentru că nu le vei putea face să conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

CITEŞTE AICI: Horoscop Minerva săptămâna 9 – 15 aprilie 2017

Horoscop 13 aprilie 2017 Taur
Nu eşti atât de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toţi sunt miraţi când văd câtă energie consumi dintr-o dată. Eşti nervos, asta se vede, şi nervozitatea îţi poate crea mari probleme în planurile începute, că atare adu-i aminte că tu eşti mult mai chibzuit şi mai calm de felul tău, şi o atitudine că cea de acum nu e deloc în avantajul tău! Sunt persoane în preajma ta care te mai trag de mânecă, încearcă să-ţi mai domolească grabă sau nervii, dar asta s-ar putea să te irite mai tare, încât reacţionezi şi mai agresiv. Calmează-te înainte de a face sau spune ceva!

Horoscop 13 aprilie 2017 Gemeni

HOROSCOP
Horoscop 11 aprilie 2017

HOROSCOP
Horoscop 10 aprilie 2017

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios în actualitate, de parcă abia acum a sosit vremea să foloseşti învăţăminte de demult. Ai întâlnit cândva o persoană cu ani sau ţi s-a oferit o informaţie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci în revista bagajul tău de cunoştinţe pentru a pune în aplicare cele aflate. E că şi cum te-ai întoarce în timp, la vremea când acumulai de zor cunoştinţe într-un cadru organizat (la şcoală, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cât de utile şi de importante erau acele detalii. Acum le pui şi în practică!

Horoscop 13 aprilie 2017 Rac
Sunt alţii mai puternici decât ţine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ţi pune beţe în roate. Descoperi, cu această ocazie, că ai şi ceva inamici prin preajma, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index în trecut şi profită de orice ocazie pentru a-ţi arată antipatia lor. Nu ţine cont de aceste oprelişti: oricât te-ai chinui, tot nu poţi fi pe placul tuturor, şi întotdeauna se vor găsi astfel de persoane care să nu te simpatizeze. Totul e să nu-ţi creeze probleme şi mai mari cu modul lor de a riposta, cu sau fără motive!
Horoscop 13 aprilie 2017 Leu
Eşti un profesor apreciat în ochii altora care abia acum fac primii paşi într-un domeniu în care tu ai reuşit. Eşti un exemplu demn de urmat, că atare trebuie să împărtăşeşti învăţăturile tale pentru că ai alături adepţi care stau cu urechile pâlnie la ce ai tu de spus. Nu o faci nici cu emfază, nici cu superioritate, ci cu modestia ta caracteristică, deoarece eşti de părere că informaţia trebuie să circule, să treacă de la un om la altul. Şi tu ai învăţat de la alţii şi acum e rândul tău să transmiţi mai departe ce ştii.

Horoscop 13 aprilie 2017 Fecioara
Chiar dacă nu toată lumea te aprobă şi ai uneori sentimentul că nimeni nu te înţelege, nu trebuie să te izolezi de unul singur în lumea ta. Fiecare om e unic în felul sau, dar pot convieţui foarte bine, fără a se judecă unii pe alţii. Da, poate nici tu nu te simţi tocmai confortabil în pielea ta, nici tu nu înţelegi de ce eşti altfel decât restul lumii, dar trebuie să-ţi accepţi unicitatea şi să te foloseşti de atu-ul tău. Te poţi completă perfect cu alţii la fel de originali şi de diferiţi că şi ţine, şi fiecare să-şi pună în joc propriile talente speciale.

Horoscop 13 aprilie 2017 Balanţă
Prezenţa ta îi intimidează pe unii încât îi vezi că se retrag în banca lor şi nu mai au curaj să spună nimic. E semn de respect, de admiraţie, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora şi te poţi folosi de această postura pentru a-ţi impune propriile reguli. Mai de frică, mai de respect, le vor acceptă, deci acum e momentul tău de succes în faţă rivalilor cu care te lupţi pentru o poziţie. Deţii un avantaj în faţă lor şi merită să-l valorifici la maximum pentru a-ţi asigura ascensiunea spre un scop pentru care şi ceilalţi se lupta, dar azi… tu eşti favoritul!

Horoscop 13 aprilie 2017 Scorpion
Ai ajuns într-un punct în care nu mai ai curaj să visezi, ci speranţele tale par să se fi blocat temporar. Vine o veste care-ţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţă de a duce mai departe ceea ce ai început, dar nu renunţă la visul tău cel mare. Ia o pauză pentru o vreme până sunt din nou întrunite condiţiile unei evoluţii mai bune. Poţi folosi cu succes acest răgaz pentru a te informa în plus, pentru a te odihni sau pentru a-ţi revizui strategia. Uneori, o piedică nu e un capăt de drum, ci doar ocazia de a-ţi recăpăta energia pentru a face faţă la etapele următoare.

Horoscop 13 aprilie 2017 Săgetător

Aruncă o privire în interiorul tău, pentru că acolo se ascunde o piatră preţioasă pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o în valoare. Ai tu un talent al tău, pe care ţi-a fost teamă să-l scoţi la lumina că nu cumva să fii catalogat drept ciudat, dar tocmai această poate fi sclipirea ta specială care să-ţi asigure succesul. Lasă părerile celor din jur la o parte, arată-te aşa cum eşti, cu ciudăţeniile tale, pentru că doar aşa te vei remarcă. Dacă ai fi un oarecare în turmă, ai rămâne captiv în umbră, dar acum e şansă ta să atragi atenţia.

Horoscop 13 aprilie 2017 Capricorn
Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să-ţi asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, că să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe cai nesigure!  

Horoscop 13 aprilie 2017 Vărsător
Tu ai o atitudine pozitivă şi tonică, dar, când te uiţi în jurul tău, nu ai parte de o atmosfera la fel de plăcută din partea celor care îţi ţin companie. Unii vor profită de bună dispoziţie pe care o degaji pentru a se încarcă şi ei de energie, dar, în schimb, rişti să aluneci tu pe pantă pesimismului, molipsindu-te de la ceilalţi. Cineva din familie trece prin momente dificile şi tu îi stai alături trup şi suflet şi suferi pentru el de parcă ar fi problemele tale. Îi faci foarte bine cu simplă ta prezenţa şi încerci să-l ajuţi cum poţi, sperând să-l vezi din nou zâmbind.

Horoscop 13 aprilie 2017 Peşti
Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă iar acesta, la rândul sau, ţine cont în permanentă de părerile celui aflat la mare distanţă de ani. Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc acum forţele. Fă echipa, aşadar, cu o persoană din altă generaţie decât ţine, pentru că fiecare are de câştigat din această excelenţă cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful, pentru că la orice vârstă e ceva de învăţat.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *