Horoscop

Horoscop 13 iulie 2016: Vezi ce îţi rezervă astrele

Berbec

Ceva îţi spune să nu duci mai departe ce ai început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amâni, o laşi pe altădată, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de mânecă, îţi spune să fii prudent, să nu te bagi mai mult decât e cazul, deocamdată, deci ai face mult mai bine dacă ţi-ai ascultă vocea interioară care spune: stai pe loc. Vei vedea că aşa e mai bine, pentru că în câteva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, după ce hopul care apare acum în cale se va ridică de la sine. Nu depinde de ţine să dai deoparte piedică, ţine de alţii, tot ce poţi face e să te opreşti şi să aştepţi.

Taur

Te simţi blocat într-o zona cumva tangenţă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru că tu ai avea o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe ţine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale. Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de ţine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe ţine în seama. Mergi deci pe calea ta!

Gemeni

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, deoarece planează un oarecare pericol peste banii tăi. Ori s-a infiltrat cineva în treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu eşti gata să faci o eroare capitală din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumpărături, pe portofel în aglomeraţie, pe cheia de la casă, pentru că o clipă de neatenţie te poate lasă fără un obiect de preţ. Dar şi tu încearcă să stai cât mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obţine ceva important!

Rac

Visele pe care le construieşti acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atragi şi pe ei alături de ţine, pentru a construi împreună. Tu poate doar propui ideea iniţială, după care se vor alătură şi ceilalţi membri ai familiei cu alte şi alte idei suplimentare, că în final să se nască un plan bine conturat. Ajută-i să-şi pună toţi mintea la contribuţia, să-şi exprime clar dorinţele şi scopurile, pentru că veţi naşte, laolaltă, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie să duci singur tot greul viitorului, ci să-i stimulezi şi pe ceilalţi să-şi aducă în felul lor contribuţia pentru un succes comun de toată frumuseţea.

Leu

Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut. Când vezi că o acţiune stă pe loc şi nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o laşi o vreme pe linie moartă, în aşteptare, şi să te ocupi de ea după o perioada de pauză. A două oară ar putea evolua mult mai bine!

Fecioara

Eşti măcinat de o problema din trecut şi o tot readuci în atenţie după atâta timp. Ar fi trebuit s-o uiţi demult, pentru că nu mai are nici un rost pentru ţine, dar faci ce faci şi iar vorbeşti despre vechile tale motive de suferinţă. Lasă-te condus spre viitor, lasă trecutul trist în urmă, pentru că a trece mereu on revista acele fleacuri nu face decât să-ţi răscolească sufletul şi să te doară inutil. Există sigur o soluţie de a închide acest sipet de amintiri neplăcute, dar e o chestiune de voinţă personală: să vrei să faci tu acest lucru cu mai mult curaj. Spune adio acum!

Balanţă

Toate problemele vin şi trec, sunt evenimente ciclice în viaţă oricui, de aceea nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap dacă azi treci printr-o astfel de situaţie. Nu e nici prima nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment cu o încărcătură energetică predominant negativă, dar există ceva bun în toate. Fără câte un mic motiv de suferinţă, din când în când, nu ai lua măsurile care se cer pentru a echilibra balanţă în viaţă ta. Dacă toate ar curge lin şi frumos, te-ai mulţumi cu acea stare de fapt, ori, câte un mic cutremur, că cel de azi, cere de la ţine gesturi decisive.

Scorpion

Oricât de energic ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de multă pace, de aceea vei profită de orice moment în care rămâi singur pentru a dormi sau pentru a te retrage în lumea ta. Izolarea nu te deranjează câtuşi de puţin, o accepţi cu bucurie, pentru că aşa îţi asiguri un mediu liniştit în care poţi avea timp doar pentru ţine. Doar în astfel de stare, complet detaşată, fără nimeni în jur, îţi poţi auzi gândurile mai bine, încât vei descoperi că erau multe aspecte care îţi cereau de multă vreme atenţia, dar abia acum le poţi auzi. Caută un loc, măcar câteva minute, în care să fii singur cuc: vei vedea ce efecte miraculoase are izolarea!

Săgetător

Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal. Nu pretinde sau nu speră mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un tel, că nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ai dori tu, deci priveşte sensul în care mergi că pe direcţia adecvată situaţiei de faţă, dar nu o acoperi în lumini strălucitoare.

Capricorn

Uneori, că să ajungi la cel mai mare tel al tău, nu e nevoie să-ţi iei un avant colosal şi să faci un salt imens până acolo, ci e suficient să faci paşi mici, unul câte unul, dar constanţi până departe. Că atare nu-ţi propune azi cine ştie ce obiectiv măreţ, ştiind chiar tu cât de greu e să ţinteşti direct acolo, ci primul pas spre succes e… să faci primul pas. Ascensiunea ta e că o scară: urcă o treaptă, o vezi pe a două, şi tot aşa, fiind concentrat numai asupra treptei următoare, nu direct la destinaţia cea mai înalta. Fă-ţi, deci, un plan din etape mici, pe care să le parcurgi una câte una. Marile reuşite se clădesc din succese mai mici, adunate!

Vărsător

Eşti în faţă unor perspective noi şi promiţătoare, dar deocamdată nu le iei foarte în serios, şi bine faci. Atitudinea această un pic jucăuşă se va dovedi a fi mai bună, decât să îmbraci haina omului responsabil şi să începi să vezi în jur doar probleme. Linişteşte-ţi sufletul înainte de a face primul pas şi înarmează-te cu imens optimism, pentru că reuşită finală depinde enorm de gândirea pozitivă şi de atitudinea optimistă de la start. Ai încredere în sensul cel nou care şi se deschide în faţă şi porneşte la drum cu convingerea că totul se va desfăşura că la carte şi vei avea numai motive de bucurie!

Peşti

Nu te învinovăţi pentru problemele altuia, pentru că nu tu le-ai influenţat. Nu ai nicio vină pentru felul în care cineva drag se plânge de toate relele pământului! Nu uită că, în fond, fiecare are destinul lui, fiecare cu norocul lui şi fiecare are viaţă pe care o merită sau şi-o clădeşte cu propriile mâini. Tu bucură-te dacă viaţă ta merge bine şi eşti într-o pasă optimistă, pentru că asta contează acum! Da, suferi să-l vezi pe celălalt că se plânge, dar nu tu ai declanşat problemele sale, deci nu încerca să i le rezolvi tu. Poţi fi pentru el un exemplu de gândire pozitivă şi de atitudine tonică în faţă greutăţilor, dar nu trebuie să preiei pe umerii tăi ghinioanele sale.

Horoscop 13 iulie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *