Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 13 Octombrie 2017, ora 06:26

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017. Sprijin financiar din partea rudelor pentru această zodie

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Sextilul Mercur-Saturn insuflă dorinţa de a fi mai gospodar, de a face diverse îmbunătăţiri în casă şi în jurul casei. De asemenea, ne putem aştepta la un respect deosebit pentru tot ceea ce înseamnă cunoaştere, ştiinţă, cultură şi la un interes sporit pentru studiu.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 BERBEC

Se pare că azi va preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţa. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Este posibil să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă în legătură cu investiţiile planificate pentru casă. Astrologii va recomandă să aveţi răbdare. În curând veţi stă mai bine cu banii.HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 TAUR

În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să reuşiţi. Fiţi pregătit să faceţi câteva drumuri şi să cheltuiţi ceva mai mult decât v-aţi aşteptat! O rudă mai în vârstă s-ar putea oferi să va ajute cu bani. Puteţi să profitaţi de ocazie. Astăzi cheia reuşitei în tot ceea ce faceţi este o bună organizare.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă va preocupă problemele profesionale. La locul de muncă sau în afaceri, intuiţia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat să ţineţi cont şi de opiniile colegilor sau ale partenerilor. În a două parte a zilei este posibil că o rudă mai în vârstă să va ceară ajutorul într-o problema de sănătate.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 RAC

Persoanele mai tinere din familie va apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste neplăcută în legătură cu o rudă şi să va pregătiţi pentru o călătorie. Situaţia nu este chiar atât de gravă pe cât pare.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 LEU

Se pare că aveţi, în sfârşit, resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le doriţi. Pentru această, va trebui să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să stabiliţi de acasă lista de cumpărături. Va recomandăm să va odihniţi mai mult.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare în casă, începută cu ceva timp în urmă. O rudă mai în vârstă ar putea fi dispusă să va ajute financiar, dar va încerca să îşi impună ideile. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie! Spre seară este posibil să primiţi un cadou deosebit de la persoană iubita.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 BALANŢă

Se pare că sunteţi hotărât să va ocupaţi mai mult de problemele locuinţei. În prima parte a zilei aveţi ocazia să descoperiţi o oferta imobiliară avantajoasă. Pentru deciziile importante, ar fi bine să va sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Va recomandăm să va ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţa, ziua de azi este tocmai bună, pentru că va puteţi baza pe sprijinul celor din jur. Va recomandăm să nu va enervaţi dacă o rudă apropiată, încercând să va ajute, va agasează cu sfaturi insistente. Organizaţi-va cât mai riguros şi încercaţi să nu va propuneţi mai mult decât puteţi face!

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

Nu este recomandabil să va programaţi activităţi importante astăzi, pentru că este posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute. În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară. Va sfătuim să va ascultaţi intuiţia.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceti, dar şi activităţilor casnice şi diverselor reparaţii sau schimbări în locuinţa. Acum este momentul să va puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Că să puteţi duce totul la bun sfârşit, astrologii va recomandă să nu va implicaţi în prea multe activităţi simultan.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Se pare că sunteţi hotărât să începeţi o lucrare complexă şi originală, la care va gândiţi de ceva timp. Puteţi să faceţi schimbări importante în locuinţa. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să va sfătuiţi cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 PEŞTI

S-ar putea să aveţi problemele de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a două parte a zilei este posibil să va dedicaţi activităţilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparaţii, renovare sau curăţenie. Va recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei tineri din familie.

Sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul