Horoscop

Horoscop 14 februarie 2017

 Berbec – Horoscop 14 februarie 2017

Carieră ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreţie şi precauţie că să fii sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală şi poţi să te lauzi tuturor cu mândrie!

Taur Horoscop 14 februarie 2017

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lasă urme. Ba da, va lasă, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, că atare nu te lasă păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursa promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi. Dar se poate că şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urmă urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte cai. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustră conştiinţa.

Gemeni Horoscop 14 februarie 2017

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăti, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpără acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, că atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţă.

Rac Horoscop 14 februarie 2017

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât ţine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc februarie 2017

Leu Horoscop 14 februarie 2017

Orice problema care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic, ci calea de vindecare a acestei situaţii e gândirea pozitivă. Dacă te relaxezi un pic şi alungi fricile din minte, ai descoperi deodată ce paleta largă de soluţii ai la dispoziţie. E o zi cu idei din belşug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poţi descoperi dacă mintea ta e bolnavă de frică, de stres, de îngrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, şi vei descoperi un curcubeu de nuanţe, o paleta infinită de opţiuni ce merită folosite în beneficiul tău.

Fecioara Horoscop 14 februarie 2017

Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îţi încarcă inima de bucurie. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ţi-ar putea coborî energia la un nivel nedorit, deci ridică ochii în sus, deschide inima şi lasă-te invadat de iubire şi de frumuseţea vieţii. Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău care merită promovate mai mult, puse în valoare, folosite cu entuziasm şi plăcere, deci concentrează-te numai asupra lucrurilor care îţi inspiră iubire, sub orice formă s-ar manifestă ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectură, de artă, de natură… Vezi câte surse de bucurie ai?

Balanţă Horoscop 14 februarie 2017

Dacă aveai o călătorie în plan pentru astăzi, se poate ivi o situaţie care să-ţi cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, încât călătoria în sine poate fi mai degrabă un chin, decât o plăcere. Că atare înarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ţi ies toate aşa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o ora la altă, ori la destinaţie nu te aşteaptă ceea ce ai sperat, ori maşină îţi creează unele probleme.

Scorpion Horoscop 14 februarie 2017

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plană ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, că atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în ţine.

Săgetător Horoscop 14 februarie 2017

Ocupă-te mai mult de sănătatea ta, pentru că este un moment bun să găseşti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te frământă. Că descoperi, prin vreo revista, o reţeta demnă de urmat, sau primeşti de la un specialist un sfat autorizat care îţi poate ameliora starea de sănătate, urmează-le, pentru că nu întâmplător ai dat de ele. E semnul că erau pentru ţine, pregătite demult, dar abia azi trebuie să ajungi tu la ele. Pune-le în aplicare cu încredere deplină, nu te lasă după primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natură ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice şi benefice ţie: cresc nivelul de energie şi capacitatea ta de auto-vindecare.

Capricorn Horoscop 14 februarie 2017

Stai de vorba cu persoană iubita şi puneţi ţară la cale pentru perioada următoare. Aveţi amândoi starea potrivită pentru a ascultă cu atenţie şi de a exprimă cu mai mult curaj ce aveţi fiecare în minte, căci dialogul se desfăşoară pe un teren echilibrat, armonios, paşnic, în care amândoi va aflaţi pe acelaşi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozităţi mai vechi, probabil atmosfera fiind excelenţă pentru a va ascultă unul pe altul şi cu inima. Pui mare preţ pe sfatul şi susţinerea partenerului.

Vărsător Horoscop 14 februarie 2017
Eşti într-o formă excelenţă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stîngă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipa pentru a te apucă de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul şi să aluneci spre o stare de dolce far niente, aşa cum îţi dictează anturajul. Ai în preajma oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură şi te trag şi pe ţine alături de ei, când tu ai fi putut azi să urci şi Everestul!

Horoscop 14 februarie 2017 Peşti

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viaţă de familie, de relaţia ta cu oamenii pe care-i îndrăgeşti cel mai mult. Când discuţi cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că şi ei au aceleaşi aşteptări, deci va puteţi combină forţele pentru a ajunge la acelaşi rezultat care să va satisfacă pe toţi deopotrivă. Eşti un visător, aşa e, dar încurajările care vin de la cei dragi te fac să ţinteşti şi mai sus, să speri şi mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că ştii că te vor sprijini şi ei.

Horoscop 14 februarie 2017 oferit de acvaria.com.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *