Horoscop

Horoscop 14 iulie 2017. Zi grea pentru Capricorni

Berbec

Discuti azi cu o persoana care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeste in ochi par angelice si esti fericit ca ai aceasta ocazie de a-i sta alaturi. Ai multe de invatat de la acest om, pe care il admiri sincer, pe care il asculti cu smerenie, pe care il respecti pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat si esti de-a dreptul fericit ca ii poti sta in preajma chiar si pentru cateva minute. Ai mereu senzatia ca e trimis de undeva de sus anume pentru a-ti oferi tie un sprijin exact cand ai mai mare nevoie de indrumare. Vorbeste cu el, deschide-ti sufletul, caci vei primi raspunsuri capitale!

Taur

Nu te lasa oprit din elan de un hop neimportant, caruia ai tendinta de a-i acorda mai multa atentie decat merita. E doar o proba in drumul tau catre scopul cel mare, prin care poti demonstra cat de hotarat esti sa treci peste toate, cata ambitie ai, cat de capabil esti sa construiesti un intreg edificiu, chiar daca fiecare etapa noua vine cu piedici de trecut. Din toate ai de invatat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexa esti, cate instrumente ai la dispozitie, cate stii sa faci, ca atare scoate de la naftalina zestrea cu care ai fost dotat din nastere. Spune clar ce stii, ce poti, ce vrei si treci la fapte!

Gemeni 

Timpul este profesorul tau, este aliatul tau, dar si prietenul tau, pentru ca reusesti sa tii foarte bine sub control ritmul in care se scurge. Te afli in fata unui moment cu conotatii speciale, de aceea nici nu te grabesti sa iei decizii finale, nici sa-ti dai cu parerea inainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clara. Azi ai putea da impresia ca esti nehotarat, ca amani unele decizii, dar nu e deloc asa: stii tu mai bine cand trebuie sa spui ce gandesti, si inca nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, astepti, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

Rac

Faci echipa foarte buna cu un prieten care parca s-ar afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Chiar daca nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie sa preia conducerea planului la care va aduceti contributia, iar acela se pare ca esti tu. Celalalt doar te completeaza, isi exprima parerea, confirma ceea ce spui tu, pentru ca iti recunoaste superioritatea si talentul de lider innascut. Nu il deranjeaza deloc ca tu esti capul acestui proiect, dimpotriva, chiar se bucura ca altcineva isi asuma raspunderea, el fiind un foarte bun tovaras de lucru.

Leu

Chiar daca unii nu te inteleg si te catalogheaza drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru ca aceasta ti se potriveste. Nu tine cont de cei care te critica si incearca sa te traga inapoi in sablonul strict a societatii, culturii sau mediului in care te afli. Tu ai stilul tau, mai original, mai aparte, si nu e obligatoriu sa fii la fel cu toata lumea. Daca tu vrei sa evadezi dintr-un spatiu rigid, fa-o, nu mai sta pe ganduri, in ciuda tuturor povetelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia ca ar avea vreun drept sa te judece. E viata ta, e modul tau de a te comporta, ca atare fii tu insuti, chiar si asa, mai altfel decat restul lumii.

Fecioară

Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste inainte sa deschizi prima data gura. Desi esti bine pregatit si iti stii lectia ca la carte, totusi emotia te copleseste cand vezi ochii si urechile tuturor concentrate asupra ta. Gandeste-te ca esti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din fata sa, de aceea trebuie sa-ti tii bine sub control nesiguranta, frica de a vorbi, fobia de a fi in centrul atentiei. Aceste slabiciuni nu au ce cauta la unul ca tine, pentru ca discursul tau e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci ii vei cuceri pe toti de la prima fraza.

Balanță

Sursa principala de energie a acestei zile esti tu, deci sa nu te mire ca nu ai nicio clipa doar pentru tine. Multa lume va bate la usa ta cu diverse motive, dar o fac fara sa-si dea seama ce anume ii atrage la tine. Ii chemi tu cu energia ta maxima, pe care o imparti din belsug la toata lumea: emani forta, degaji stimulente, si cum unii cauta de undeva un surplus de motivatie, vor veni catre tine ca s-o capete. O fac inconstient, nu inseamna ca le torni tu in pahare cite un pic de energie, dar se vede de la o posta ca tu esti mult mai energic azi. Unii vor fi un fel de vampiri energetici si iti stau prin preajma doar pentru ca extrag de la tine cat de multa energie se poate!

Scorpion

Duci dupa tine amintiri pe care le-ai stocat in memorie intr-o forma falsa, deci sigur esti indus in eroare de senzatii gresit interpretate, de amagiri, de situatii neadevarate din trecut. E vremea sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt ele, fara sa mai inventezi nimic, fara sa te mai lasi influentat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pista falsa. Nu crede nimic din ceea ce iti amintesti tu din alte timpuri, ci detaseaza-te de acele vremuri, pentru ca nu ai pastrat in amintire cele mai corecte informatii. Tot ce revine acum in minte sunt informatii gresit memorate, si ar fi nevoie de o mai atenta investigare a acestor date pe care le tot duci dupa tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.

Săgetător

Cand esti cu un pas inaintea altora, fii sigur ca incep sa apara invidiile si atacurile nemeritate la adresa ta. Intotdeauna se va gasi cineva care sa te critice si sa aiba ceva de comentat cu privire la valoarea ta, dar tu trebuie sa devii imun la sagetile lor rautacioase si sa-ti urmezi calea cu incredere. Mai bine ai fi mandru de faptul ca prin aceste atacuri practic ti se recunoaste valoarea si suprematia, pentru ca, daca nu ai fi mai bun ca ei, nimeni nu ar avea nimic impotriva ta. Multi vor sa fie in locul tau si, pentru ca nu au resursele potrivite pentru a te intrece, prefera sa te critice pe la spate, cu vorbe dure.

Capricorn

Analizeaza-ti un pic gandurile si rationamentele si ai sa descoperi cat de mult le-ai impovarat cu griji si pesimism. Le vezi pe toate intr-o tenta panicarda, negativista, de parca nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranta e o atitudine gresita. Mult mai usor s-ar aranja toate daca l-ai lua pe da si pe pot in brate, pentru ca acum te lasi influentat de aspecte care nici macar nu exista, dar care te ingrijoreaza fara motiv. Alunga aceste temeri inutile care nu merita absolut deloc atentie, si revino cu picioarele pe pamant, descoperind cat de multe instrumente constructive ai la dispozitie. Poti tot ce-ti pui in minte!

Vărsător

Esti foarte preocupat de tot ce se petrece in lumea larga, citesti cu aviditate, esti curios sa descoperi lucruri din toate colturile lumii. E bine sa te lasi purtat de aceasta dorinta maxima de cunoastere, pentru ca ziua de azi seamana perfect cu un curs intensiv la scoala vietii la care vei primi o multime de raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Intra in contact cu cat mai multa lume, dialogheaza, navigheaza pe internet, extinde-ti orizonturile prin legatura directa cu oamenii, cat mai diversi si din directii cat mai diferite. Aceasta este scoala cea mai eficienta, ascultand direct de la sursa ce au ceilalti sa-ti transmita.

Pești

Permite-ti sa explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tau, pentru ca e o zi in care ai o anume atractie spre latura psihologica a vietii. Ori joci rolul de psiholog in mediul in care te afli si ti-e foarte usor sa asculti si sa empatizezi cu povestile altora, ori tu ai nevoie sa-ti eliberezi un pic sufletul de unele senzatii apasatoare. Aceasta explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detasare fata de tot ce simti, descoperind cat de important e uneori sa te apleci spre sufletul tau si, mai ales, sa ai cu cine discuta despre ce te apasa.

Horoscop 14 iulie 2017 oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *