Horoscop

Horoscop 15 august 2017

Berbec

Mintea ta zboara unde isi doreste, iar aceasta minunata libertate de gandire, aceasta imaginatie debordanta sunt atuul tau forte pentru a gasi o multime de idei noi si interesante. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci si cum sa gandesti, pentru ca ai si tu suficiente idei exceptionale, care merita lasate sa se manifeste. Nu e momentul sa accepti supunerea, umilinta, conducerea sau autoritatea altora, pentru ca esti un spirit liber cu o minte vasta care are atatea de aratat, dar ca sa-ti demonstrezi potentialul, trebuie sa fii lasat sa te misti in voie. Nu accepta limite, legi si interdictii!

Taur

Esti prins la mijloc intr-o situatie in care te simti clar defavorizat si esti gata sa abandonezi lupta, infrant de minciuni si gesturi incorecte. Nu te lasa doborat: ceva in adancul sufletului tau iti spune ca nu ai nicio vina, ca nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care esti criticat sau acuzat, dar trebuie sa-ti aduni fortele si sa demonstrezi care e realitatea. Detii toate resursele si dovezile necesare in favoarea ta, ca atare nu te lasa dominat de altii care ar putea apela la tertipuri incorecte impotriva ta. Fii justitiarul drept care militeaza ferm pentru adevar si dreptate, si care reuseste sa faca lumina!
Gemeni

Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi pentru ca va veni si ziua cand vei spune lucrurilor pe nume iar adevarul va iesi la iveala. Poate acum, pe moment, iti accepti tacit infrangerea, dar imediat ce te vei simti din nou puternic si increzator, vei face lumina, restabilind dreptatea.

Rac

Tratezi totul cu atata detasare si calm, ca multa lume se intreaba daca la tine asta e intelepciune sau frica de a actiona? Le vei arata ca, si in cele mai complicate momente, cel mai bine e sa stai un pic pe loc, sa rumegi situatia de pe margine, si abia apoi sa faci un pas inainte. Calmul cu care reusesti sa analizezi problema e demn de lauda, pentru ca altii s-ar fi enervat demult, dar nu si tu. Stai linistit in banca ta, si pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, fara resentimente, fara implicatii emotionale, nu iti dai cu parerea. Asemenea atitudine pasnica ar fi de preferat si cu alte ocazii, tine-o minte!

Leu

Lupta sa te eliberezi din starea nefasta in care te simti captiv de la o vreme. Tu nu esti asa, nu accepta nici limitele lumii in care traiesti, nici supunerea oarba in fata altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu esti, de obicei, un spirit mult mai liber care isi urmeaza numai propriile dorinte, or acum te comporti de parca ti-ar fi mereu frica de ceva sau cineva mai presus de tine. Daca simti ca a sta cuminte in banca ta e spre binele tau, fa-o, dar nu transforma modestia, singuratatea, retragerea in penumbra intr-un motiv de nefericire si de procese de constiinta. Recunoaste ca te-ai inchis singur in aceasta carcera a fricii, deci fa ceva sa iesi din ea prin vointa proprie. Cheia e la tine!

Fecioara

E o bucurie pentru tine ca ai ocazia de a invata mereu ceva nou. Discutia pe care o ai astazi cu o persoana mai tanara decat tine iti deschide noi directii de abordare a unei probleme. E o alta viziune, pentru ca, mai tanar fiind, vede lucrurile mai modern, avand alte informatii la baza. Asculta-l cu atentie, preia din mers ce iti transmite, dar nu te opri aici: dupa discutia cu el, mergi acasa, umbla pe internet, cauta tot ce e mai nou din domeniul respectiv, pentru ca vei incheia ziua toba de carte. Dezvoltarea ta personala nu trebuie sa se termine niciodata, deci nu te multumi cu cat stii sau cu cat ai devenit. Poti mai mult, deci studiaza!

Balanta

Esti gata sa pornesti la un drum nou si indraznet, dar, inainte de a-i da startul, ar fi bine sa ceri informatii de la un expert in domeniu. Da, esti si tu un specialist prin ceea ce faci, dar de data aceasta ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregatit. Cere sfaturi cu incredere, pentru ca iti apare in cale exact persoana cea mai potrivita pentru ceea ce vrei tu sa obtii. E un exemplu demn de urmat, dar si un stimulent pentru tine, pentru ca daca vezi ca el a reusit si la el a mers o anumita reteta a succesului, merita sa faci ca el. Daca te si sustine sau te insoteste pe acest drum, atunci esti cu atat mai castigat, deci hai, da-i drumul!

Scorpion

Tii in adancul sufletului o mare suferinta, o dezamagire pe care nu ai reusit pana acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ti recapata finalmente linistea si buna dispozitie. Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste buna, o sansa de impacare cu cineva, o rezolvare tardiva la o problema mai veche, deci nu-ti turna cenusa in cap pentru cine stie ce esec care te macina, pentru ca solutiile vin de unde nici nu te astepti. Te vindeci de suparare si pesimism, ca prin farmec!

Sagetator

Ai niste talente iesite din comun de a rezolva orice problema intr-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi caile batatorite, ai alte viziuni si o alta optica in fata provocarilor si chiar daca stii ca multa lume te va considera ciudat, nu-ti pasa. Mergi pe calea ta, chiar daca nu esti in rand cu toata lumea, pentru ca, de multe ori, cele mai bune cai sunt cele pe care nimeni nu are curajul sa mearga. Tu ai acest curaj, tine-te de acest sens si intr-o zi vei deveni un exemplu pe care si altii vor pasi. Cineva trebuie sa fie si deschizator de drumuri noi, iar acum tu esti acela!

Capricorn

Relatia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru ca acolo ti-ai gasi linistea si alinarea, ci pentru ca acolo te cheama o emotie mai trista, o suparare, un eveniment cu conotatii nu tocmai placute. Te apasa ceva pe suflet si simti nevoia unei eliberari spirituale, pe care religia ti-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie sa te multumesti doar cu atat. Exista mai multe cai prin care sufletul tau se poate descatusa din gheara sentimentelor negative. O vizita la manastire, o carte cu continut religios, o seara de meditatie si rugaciune in linistea camerei tale, o zi de post, orice crezi ca-ti face bine pentru a scapa de acel sentiment apasator, iti sunt recomandabile.

Varsator

Ai tendinta de a trece in revista prea mult lucrurile care n-au mers bine in viata ta. Parca faci o lista a insucceselor si ghinioanelor, si nu e deloc bine! Priveste spre cel care ai fost pana mai ieri cu ingaduinta, iarta-ti propriile erori si iarta-i si pe altii, pentru ca nu vei atinge cele mai inalte varfuri spre care tinzi daca porti dupa tine mereu o povara de emotii negative. Daca reusesti sa inchizi acel capitol pe care nu-l poti accepta, vei fi un om fericit: vei vedea ca dintr-o data prinzi aripi si poti zbura incotro vrei tu, deci descatuseaza-te de ura, de resentimente, de vechi motive de suparare si nefericire. Nu mai au nicio importanta acum!

Pesti

Iti faci serioase procese de constiinta pentru ca te afli intr-un punct in care nu ai voie sa faci greseli, nici sa te joci, nici sa te abati de la reguli. Ti se cere concentrare si atentie, probabil avand in fata ta documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie sa le respecti intocmai. Acum poti arata cat de serios ti-ai facut temele si cat de atent le-ai rezolvat pe toate inainte, deoarece esti intr-un moment in care se vad rezultatele muncii tale depuse pana acum. Lasi o impresie foarte buna oriunde te-ai prezenta prin functia ta oficiala, lumea te apreciaza pentru modul matur in care iti onorezi indatoririle, si e firesc sa fii din ce in ce mai multumit de tine cand vezi ca bine se aranjeaza toate pe fagasul normal. Mergi mai departe in acelasi fel: asa e just, legal, perfect pentru tine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *