Horoscop

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015

Berbec – Nu te lasă oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendinţa de a-i acordă mai multă atenţie decât merită. E doar o proba în drumul tău către scopul cel mare, prin care poţi demonstra cât de hotărât eşti să treci peste toate, câtă ambiţie ai, cât de capabil eşti să construieşti un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut. Din toate ai de învăţat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă eşti, câte instrumente ai la dispoziţie, câte ştii să faci, că atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naştere. Spune clar ce ştii, ce poţi, ce vrei şi treci la fapte!

Horoscop 15 decembrie 2015 – Taur

Bucură-te de tot ce ai la dispoziţie, pentru că, dacă ai începe să faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tău proverbial trebuie să ia azi frâiele oricărei acţiuni şi să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranţa, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă şi de senină, toate vor evolua foarte bine, că atare începe tot ce faci sau gândeşti cu un da mare şi ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, şi cu asemenea afirmaţii bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Gemeni

Gândul care se naşte acum în mintea ta va genera o construcţie întreagă, de perspectiva, că atare nu te mulţumi cu ceea ce ştii acum. Mai adună date, informaţii, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău. E o construcţie de lungă durata, dificilă fără doar şi poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te aşteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum eşti încă la faza fundaţiei! Investeşte inspiraţie, creativitate şi pasiune în ceea ce clădeşti cu propriile tale forţe, dar şi multă răbdare!

Rac

De ce te laşi oprit din elan de persoane care nu se ridică deloc la nivelul tău? Priveşte că eşti cu un cap deasupra lor şi cu un pas înaintea tuturor şi nu are rost să te cramponezi de piedicile lor, de energiile lor joase. Tu eşti cu mult mai bun, mai pregătit, mai valoros decât cei care te trag după ei, deci nu ţine cont de piedici! Ai încredere în cel care eşti tu cu adevărat şi evita să te compari continuu cu cei de dedesubt. Mai bine te compari cu cei de deasupra, încercând să le calci pe urme cu admiraţie şi speranţa în succes. Tu eşti într-o continuă ascensiune, deci debarasează-te de ghiuleaua mediocrităţii altora!

Leu

Tu contezi azi cel mai mult, că atare acordă-ţi mai multă atenţie şi grijă, pentru că meriţi asemenea bonus. Fă ceea ce-ţi place cel mai mult să faci, fie că e vorba de o ora în plus de somn şi relaxare, o vizită la spa sau de o plimbare fără ţintă prin locuri frumoase. Vei vedea că un astfel de cadou va avea efecte majore asupra psihicului tău şi asupra energiei tale, pentru că această va reveni din nou, miraculos, la cote maxime! Oferă-ţi acest mic sau mare bonus pe care tot l-ai amânat în ultima vreme, dar acum e momentul cel mai bun să-ţi dăruieşti un plus de răsfăţ. Ce bine te vei simţi după aceea!

Fecioara

Liniştea de care ai parte azi e un dar divin, deci profită de el din belşug, pentru că tu nu ai parte des de această atmosfera tihnită şi blanda. E exact starea de care aveai nevoie pentru a te odihni, pentru a-ţi reîncarcă bateriile, pentru a readuce inima şi mintea într-o zona de confort. Eşti mult mai deschis azi spre spiritualitate, spre studiu, spre meditaţie, spre cele sfinte, deci merită să-ţi oferi un astfel de bonus de izolare de bună voie în care să ridici ochii, cu smerenie, spre cer şi să-ţi manifeşti recunoştinţă, apoi să priveşti şi spre interiorul tău că să torni acolo liniştea de care ai nevoie. Rugăciunile tale ajung exact la ţintă: trimite-le acum.

Balanţă

Dacă ai avut o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşa, nu le trage după ţine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de dată această tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtună să se instaleze în preajma ta.

Scorpion

Priveşti în jur şi nu vezi prea multe motive de bucurie. Te simţi singur, neînţeles, dat la o parte, nu ai pe ce te baza pentru a zâmbi şi a te relaxa măcar un pic, dar nu trebuie să vezi ce NU ai, ci faptul că această aparenţă linişte îţi prieşte de minune pentru a face puţină ordine în mintea ta. Tocmai pentru că nu se întâmplă nimic, exact acest nimic e cheia problemelor tale. E linişte, nu te bate nimeni la cap, poţi sondă în adâncul minţii tale căutând soluţii, şi datorită pasivităţii şi liniştii depline din jurul tău, vei aranja toate lucrurile la locul cel mai potrivit. Profită, aşadar, de tihna şi calmul care planează în jur, chiar dacă, la prima vedere, ai fi tentat să spui că e izolare şi monotonie. Sunt şi ele bune uneori!

Săgetător

Tu ai creat ceva de care eşti foarte mândru şi simţi nevoia să prezinţi lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidioşi puşi pe harta care critică tot ce le arăţi tu. Nu pune la suflet, nu toată lumea aplaudă ceea ce tu faci din plăcere, ci contează să-ţi urmezi mai departe drumul în care tu crezi şi în care tu pui atâta energie pozitivă. Invidia îi roade, răutatea îi face să comenteze ceea ce reuşesc să facă alţii, când ei nu sunt în stare de nimic pozitiv, decât de critici. Nu ţi-ai găsit anturajul cel mai potrivit să expui rodul pasiunii tale, că atare alege oameni care îţi împărtăşesc pasiunea şi plăcerea de a crea.

Capricorn

Nu te ţine cu dintîi de o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea. Nu-ţi fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să accepţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Şi tu te schimbi, şi oamenii din jur se schimbă, că atare, dacă ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingi alte direcţii. Fii deschis spre alte păreri, acceptă idei din afară, pentru că vine spre ţine un val imens de noutăţi şi informaţii, care, dacă le respingi doar pentru că eşti obişnuit cu ceea ce ştiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului!

Vărsător

Când eşti cu un pas înaintea altora, fii sigur că încep să apară invidiile şi atacurile nemeritate la adresa ta. Întotdeauna se va găsi cineva care să te critice şi să aibă ceva de comentat cu privire la valoarea ta, dar tu trebuie să devii imun la săgeţile lor răutăcioase şi să-ţi urmezi calea cu încredere. Mai bine ai fi mândru de faptul că prin aceste atacuri practic ţi se recunoaşte valoarea şi supremaţia, pentru că, dacă nu ai fi mai bun că ei, nimeni nu ar avea nimic împotriva ta. Mulţi vor să fie în locul tău şi, pentru că nu au resursele potrivite pentru a te întrece, preferă să te critice pe la spate, cu vorbe dure. Ei şi? Cine-i aude?

Peşti

Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să îţi asumi cu responsabilitate vârstă pe care o ai, fie că eşti printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o ai. Trebuie să fii mândru de anii pe care îi porţi după ţine. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găseşte-ţi spaţiul şi tonul potrivit pentru că vârstă ta să devină un atu, nu o problema! Spune cu încredere câţi ani ai, arătând că, la vârstă ta, ai alte calităţi care contează! În fond, vârstă nu e decât un număr: important e ce ştii la această vârstă!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *