Horoscop

Horoscop, 15 decembrie 2017. Săgetătorii simt că nu sunt în stare de nimic. Nu trebuie să dispere, vor veni vremuri mai bune

Horoscop 15 decembrie 2017 – Berbec

Există pericolul unor excese de autoritate, în chestiuni care nu cer așa ceva. Poți strica relații importante doar pentru că nu ai chef să faci unele concesii. Mâine ai putea regerat ieșirile de azi…

Horoscop 15 decembrie 2017 – Taur

Te-ai putea păcăli singur crezând că un gest dur sau o replică acidă te-ar putea proteja de amestecul altora în treburile tale. Uneori, nimic nu poate împiedica intervenția celor din jur. Iar alteori, e suficient să respingi ajutorul oferit cu blândețe.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Gemeni

Încerci să îți ceri drepturile, dar faci acest lucru într-un context prea ambiguu pentru un astfel de demers. Ar fi mai înțelept să lași aceste preocupări pentru altădată.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Rac

Ai putea fi tentat să privești într-o singură direcție, acolo unde lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori, deși ai și suficiente motive de bucurie sau de mulțumire. Depinde numai de tine să menții un echilibru.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Leu

Te grăbești să-i caracterizezi pe cei cu care colaborezi, dar trebuie să ai mai multă răbdare în aceste chestiuni, să acumulezi informații în timp, altfel, ai putea trage concluzii greșite.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Fecioară

Azi îți sare țandăra din nimic și cum îți ajung niște cuvinte la urechi, cum te grăbești să le încadrezi într-un tipar și să oferi rapid o replică pe măsură. Ai putea greși judecând lucruri scoase din context…

Horoscop 15 decembrie 2017 – Balanță

Grijile cele mai mari sunt legate de situația din familie. Unele sunt justificate, altele nu, dar vrei să scapi de ele cât mai repede. Graba asta nu va duce la o soluție bună.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Scorpion

Ai impresia că totul se învârte în jurul propriei persoane, că toți cei din jur trăiesc raportându-se la tine, în sensul bun sau în sensul rău. Scutură-te de impresia asta greșită, nu ești buricul pământului!

Horoscop 15 decembrie 2017 – Săgetător

Poate că nu te simți în stare de multe lucruri acum, dar această percepție nu trebuie să îți afecteze încrederea în sine sau respectul față de propria persoană. Vor veni vremuri mai bune și pentru tine.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Capricorn

Cauți persoane care să te flateze prin simpla lor prezență, să te poți împodobi cu faptul că îți sunt apropiați. De fapt, vei ieși numai în pierdere pe acest drum. În realitate, ai nevoie de prieteni sinceri.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Vărsător

Ai adunat multe impresii false despre rolul și locul tău în mediul din care faci parte la serviciu și acasă. Dacă pui prea multă bază pe ele, acestea vor genera și consecințe neplăcute.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Pești

Treci printr-un moment delicat, în care trebuie să îți redesenezi anumite planuri de viitor, din cauza unor obstacole apărute recent, pe care nu le poți evalua corect acum. E nevoie de răbdare.

libertatea.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *