Actualitate

Horoscop 15 decembrie 2018. Momente frumoase în familie şi o surpriză plăcută

Horoscop 15 decembrie 2018 Berbec
Berbecii astăzi s-ar putea să aibă o stare melancolică. Fiţi calmi şi evitaţi conflictele, s-ar putea să vă enerveze aproape orice. Mai bine gândiţi-vă la ce activităţi puteţi face în weekend alături de cei dragi. O plimbare în aer liber sau un drum până la mall ar fi o idee apreciată de membrii familiei voastre. Contează să petreceţi timpul împreună.

Horoscop 15 decembrie 2018 Taur
Taurii trebuie să îşi concentreze atenţia asupra acelor membri mai în vârstă din familie. Amânaţi-vă toate planurile şi faceţi o vizită celor dragi, mai ales că se apropie sărbătorile. Nu uitaţi totuşi cadourile. Bucuraţi-vă de aceste momente, depănând numeroase amintiri frumoase.

Horoscop 15 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii în această zi au ocazia să ofere ajutor. Poate că unii dintre membrii mai tineri ai familiei vor ridica o întrebare delicată, vor cere ajutor în legătură cu școala sau vă vor cere să rezolvați problemele apărute recent. De asemenea, este posibil ca experiența și bagajele acumulate în timpul vieții să nu fie date unui copil, ci unui prieten apropiat. Într-un fel sau altul, astăzi ar trebui să uitați de sine în favoarea altcuiva care are nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 15 decembrie 2018 Rac
Racii trebuie să se aștepte la surprize azi. Cea mai mare va fi revenirea unei persoane din trecut. Această persoană ar putea să vă bulverseze viețile. Ați putea să schimbați situația dacă veți reuși să o puneți repede la punct. În rest, lucrurile vor decurge normal. Ați putea să cumpărați obiecte necesare în viața de zi cu zi, poate un obiect care s-a defectat recent și trebuie schimbat.

Horoscop 15 decembrie 2018 Leu
Leii vor avea azi numai gânduri nobile. Vor da dovadă de altruism pentru a face pace cu un prieten, cu rudele sau cu un partener. Începând de azi trebuie să vă gândiți cum vă pregătiți pentru Crăciun și Revelion. Trebuie să începeți să strângeți bani, chiar și sume mici, pentru că vacanțele sunt scumpe.

Horoscop 15 decembrie 2018 Fecioară
Fecioarele azi nu trebuie să se obosească. Nu vă așteptați la mici victorii dacă nu vă refaceți forțele. Este bine să vă relaxați complet. Poate că un masaj profesional sau un tratament cosmetic vă aduc relaxarea necesară. Trebuie să vă gândiți și la partea sentimentală. Citiți, meditați sau discutați cu prietenii. Este important să ajungeți la concluzia că banii nu sunt cel mai important lucru în viață.

Horoscop 15 decembrie 2018 Balanţă
Balanţele au de trecut astăzi mai multe teste, aşadar este important să fie foarte atente la ceea ce au de făcut. Încercați să vă păstraţi optimismul în orice situație, aceasta va fi cheia pentru a trece peste ziua care se anunţă cu multe încercări, pe toate planurile. Pentru nativii Balanţă care sunt singuri, apare la orizont o nouă şansă de-a face o nouă cucerire. Această oportunitate promite să devină ceva serios, o poveste de dragoste ca-n filme.

Horoscop 15 decembrie 2018 Scorpion
Mulți Scorpioni vor îndrăzni astăzi să facă schimbări majore pentru viitorul lor, atât privind cariera, cât şi relaţiile cu cei din jur. Este posibil să aibă parte şi de discuţii obositoare pe care le-au amânat de mult prea multe ori. Dacă se pune problema unei despărţiri de persoana iubită, încercați totuşi să cântăriţi bine situaţia ca să nu lăsaţi loc de regrete, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de lungă durată. Nu sunt recomandate deciziile luate după nişte cuvinte grele, ca să nu le regretaţi mai apoi.

Horoscop 15 decembrie 2018 Săgetător
Sagetătorii sunt cu gândul la cum să-şi petreacă mai bine timpul liber. Există o mare probabilitate ca rudele şi prietenii să tragă de ei pentru a pune deja pe hârtie planuri în detaliu pentru sărbători. Asaltaţi de invitaţii, aţi putea fi nevoit să refuzaţi exact persoanele care prezintă cel mai mare interes în prezent, în favoarea familiei. Din dorinţa de a împăca pe toată lumea, încercaţi să faceţi o surpriză persoanei de care sunteti indragostiti, aşadar vă puteţi aştepta la o seară romantică.

Horoscop 15 decembrie 2018 Capricorn
Pentru Capricorni, ziua de azi nu este bună pentru noi achiziții. Astrele vor sprijini doar parțial astfel de inițiative, astfel că succesul nu ar fi total. Dați dovadă de înțelepciune și folosiți-vă energia doar pentru acele activități care vă vor aduce beneficii. În plus, trebuie să le acordați mai multă atenție membrilor familiei. Invitați-i la film sau jucați-vă în zăpadă cu cei mici.

Horoscop 15 decembrie 2018 Vărsător
Pentru Vărsători, dimineața zilei de azi ar putea fi stresantă sau grea din punct de vedere emoțional. Povestea cuiva vă va emoționa până la lacrimi. Încercați să evitați oamenii sau problemele care vă pot aduce în această stare. După-amiază, lucrurile vor reveni la normal. O discuție plăcută cu prietenii sau o discuție mai profundă vă poate aduce starea de bine de care aveți atâta nevoie.

Horoscop 15 decembrie 2018 Pești
Peștii trebuie să-și amintească azi că este important să fie împăcați cu ei înșiși. Nu vă lăsați influențați de problemele altora și nu intrați în panică dacă lucrurile nu merg așa cum vă doriți. Fiți curajoși și încercați să rezolvați problemele, acționând sigur și convins că ceea ce ați decis este cel mai bine pentru voi. Nu sunt recomandate investiții financiare importante.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *