Astăzi 12 Iulie 2020, Duminică - Ultima actualizare la 11 Iulie 2020
Abonamente

Actualitate 15 Decembrie 2018, ora 07:48

Horoscop 15 decembrie 2018. Momente frumoase în familie şi o surpriză plăcută

Marime Font

Horoscop 15 decembrie 2018. O zi benefică relaţiilor personale. Acordaţi timp celor dragi, mai ales în prag de sărbători. Faceţi o vizită rudelor, depănaţi amintiri şi bucuraţi-vă de aceste clipe, împreună. Unii nativi au şansa de a-şi depăşi performanţele, lucru apreciat nespus de superiori.

Horoscop 15 decembrie 2018 Berbec
Berbecii astăzi s-ar putea să aibă o stare melancolică. Fiţi calmi şi evitaţi conflictele, s-ar putea să vă enerveze aproape orice. Mai bine gândiţi-vă la ce activităţi puteţi face în weekend alături de cei dragi. O plimbare în aer liber sau un drum până la mall ar fi o idee apreciată de membrii familiei voastre. Contează să petreceţi timpul împreună.

Horoscop 15 decembrie 2018 Taur
Taurii trebuie să îşi concentreze atenţia asupra acelor membri mai în vârstă din familie. Amânaţi-vă toate planurile şi faceţi o vizită celor dragi, mai ales că se apropie sărbătorile. Nu uitaţi totuşi cadourile. Bucuraţi-vă de aceste momente, depănând numeroase amintiri frumoase.

Loading...


Horoscop 15 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii în această zi au ocazia să ofere ajutor. Poate că unii dintre membrii mai tineri ai familiei vor ridica o întrebare delicată, vor cere ajutor în legătură cu școala sau vă vor cere să rezolvați problemele apărute recent. De asemenea, este posibil ca experiența și bagajele acumulate în timpul vieții să nu fie date unui copil, ci unui prieten apropiat. Într-un fel sau altul, astăzi ar trebui să uitați de sine în favoarea altcuiva care are nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 15 decembrie 2018 Rac
Racii trebuie să se aștepte la surprize azi. Cea mai mare va fi revenirea unei persoane din trecut. Această persoană ar putea să vă bulverseze viețile. Ați putea să schimbați situația dacă veți reuși să o puneți repede la punct. În rest, lucrurile vor decurge normal. Ați putea să cumpărați obiecte necesare în viața de zi cu zi, poate un obiect care s-a defectat recent și trebuie schimbat.

Horoscop 15 decembrie 2018 Leu
Leii vor avea azi numai gânduri nobile. Vor da dovadă de altruism pentru a face pace cu un prieten, cu rudele sau cu un partener. Începând de azi trebuie să vă gândiți cum vă pregătiți pentru Crăciun și Revelion. Trebuie să începeți să strângeți bani, chiar și sume mici, pentru că vacanțele sunt scumpe.

Horoscop 15 decembrie 2018 Fecioară
Fecioarele azi nu trebuie să se obosească. Nu vă așteptați la mici victorii dacă nu vă refaceți forțele. Este bine să vă relaxați complet. Poate că un masaj profesional sau un tratament cosmetic vă aduc relaxarea necesară. Trebuie să vă gândiți și la partea sentimentală. Citiți, meditați sau discutați cu prietenii. Este important să ajungeți la concluzia că banii nu sunt cel mai important lucru în viață.

Horoscop 15 decembrie 2018 Balanţă
Balanţele au de trecut astăzi mai multe teste, aşadar este important să fie foarte atente la ceea ce au de făcut. Încercați să vă păstraţi optimismul în orice situație, aceasta va fi cheia pentru a trece peste ziua care se anunţă cu multe încercări, pe toate planurile. Pentru nativii Balanţă care sunt singuri, apare la orizont o nouă şansă de-a face o nouă cucerire. Această oportunitate promite să devină ceva serios, o poveste de dragoste ca-n filme.

Horoscop 15 decembrie 2018 Scorpion
Mulți Scorpioni vor îndrăzni astăzi să facă schimbări majore pentru viitorul lor, atât privind cariera, cât şi relaţiile cu cei din jur. Este posibil să aibă parte şi de discuţii obositoare pe care le-au amânat de mult prea multe ori. Dacă se pune problema unei despărţiri de persoana iubită, încercați totuşi să cântăriţi bine situaţia ca să nu lăsaţi loc de regrete, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de lungă durată. Nu sunt recomandate deciziile luate după nişte cuvinte grele, ca să nu le regretaţi mai apoi.

Horoscop 15 decembrie 2018 Săgetător
Sagetătorii sunt cu gândul la cum să-şi petreacă mai bine timpul liber. Există o mare probabilitate ca rudele şi prietenii să tragă de ei pentru a pune deja pe hârtie planuri în detaliu pentru sărbători. Asaltaţi de invitaţii, aţi putea fi nevoit să refuzaţi exact persoanele care prezintă cel mai mare interes în prezent, în favoarea familiei. Din dorinţa de a împăca pe toată lumea, încercaţi să faceţi o surpriză persoanei de care sunteti indragostiti, aşadar vă puteţi aştepta la o seară romantică.

Horoscop 15 decembrie 2018 Capricorn
Pentru Capricorni, ziua de azi nu este bună pentru noi achiziții. Astrele vor sprijini doar parțial astfel de inițiative, astfel că succesul nu ar fi total. Dați dovadă de înțelepciune și folosiți-vă energia doar pentru acele activități care vă vor aduce beneficii. În plus, trebuie să le acordați mai multă atenție membrilor familiei. Invitați-i la film sau jucați-vă în zăpadă cu cei mici.

Horoscop 15 decembrie 2018 Vărsător
Pentru Vărsători, dimineața zilei de azi ar putea fi stresantă sau grea din punct de vedere emoțional. Povestea cuiva vă va emoționa până la lacrimi. Încercați să evitați oamenii sau problemele care vă pot aduce în această stare. După-amiază, lucrurile vor reveni la normal. O discuție plăcută cu prietenii sau o discuție mai profundă vă poate aduce starea de bine de care aveți atâta nevoie.

Horoscop 15 decembrie 2018 Pești
Peștii trebuie să-și amintească azi că este important să fie împăcați cu ei înșiși. Nu vă lăsați influențați de problemele altora și nu intrați în panică dacă lucrurile nu merg așa cum vă doriți. Fiți curajoși și încercați să rezolvați problemele, acționând sigur și convins că ceea ce ați decis este cel mai bine pentru voi. Nu sunt recomandate investiții financiare importante.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 11 Iulie 2020, ora: 11:29

Față de iunie 2019 prețurile la Fructe au crescut cu aproape 40% la ouă cu 57% iar la energia electrică cu 10%

Față de iunie 2019 prețurile la Fructe au crescut cu aproape 40% la ouă cu 57% iar la energia electrică cu 10%

Biroul Naţional de Statistică informează că în luna iunie 2020 inflaţia anuală (pentru ultimele 12 luni) a constituit 4,25%, inclusiv la: produse alimentare – 8,48%, mărfuri nealimentare 0,30% și servicii prestate populaţiei – 3,53%.

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 11 Iulie 2020, ora: 10:53

Statele Unite ar urma să investească peste 130 de milioane de dolari pentru modernizarea bazei aeriene de la Câmpia Turzii, cea mai mare investiție într-un proiect militar american în Europa pentru anul 2021

Statele Unite ar urma să investească peste 130 de milioane de dolari pentru modernizarea bazei aeriene de la Câmpia Turzii, cea mai mare investiție într-un proiect militar american în Europa pentru anul 2021

Potrivit publicației Stars and Stripes, citată de hotnews.ro, baza de la Câmpia Turzii va deveni un hub pentru operațiunile Forțelor Aeriene SUA în sud-estul Europei.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 11 Iulie 2020, ora: 10:17

CNA-ul condus de consilierul lui Dodon anunță un „mare” caz de corupție / A încercat să mituiască un polițist de frontieră cu... 100 de dolari. MARELE CORUPT riscă 5 ani de închisoare

CNA-ul condus de consilierul lui Dodon anunță un „mare” caz de corupție / A încercat să mituiască un polițist de frontieră cu... 100 de dolari. MARELE CORUPT riscă 5 ani de închisoare

Un bărbat din Ceadîr-Lunga este cercetat penal de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere activă. Acesta ar fi propus unui ofițer de investigații din cadrul Direcției regionale Sud a Poliției de frontieră 100 de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 11 Iulie 2020, ora: 10:09

Fostă ministră a Justiției, despre rezilierea contractului de concesionare a aeroportului: „Dodon face în fel și chip ca țara să piardă 900 mln USD”

Fostă ministră a Justiției, despre rezilierea contractului de concesionare a aeroportului: „Dodon face în fel și chip ca țara să piardă 900 mln USD”

Urmăriți acțiunile lui Dodon dacă vreți să vedeți cum mai zboară un miliard de dolari din Republica Moldova. Astfel a comentat fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, acțiunile de ieri ale guvernării privind rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 09:01

O familie din România câștigă, în medie, puțin peste 1.000 euro/lună

O familie din România câștigă, în medie, puțin peste 1.000 euro/lună

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodării din România, în termeni nominali, au fost de 5.119 lei în primul trimestru al acestui an, din care s-au cheltuit în medie 4.269 de lei, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 08:40

Ungurii tocmai au luat o decizie scandaloasă. Au bătut palma cu rușii într-un domeniu sensibil

Ungurii tocmai au luat o decizie scandaloasă. Au bătut palma cu rușii într-un domeniu sensibil Foto: simbol

Conform unui comunicat, compania energetică controlată de statul ungar MVM Zrt. și Rusatom Service Rt., filială a corporației ruse de stat pentru energie atomică Rosatom, au înființat o firmă mixtă în Ungaria.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 08:30

Republica Moldova primeşte a doua tranşă din asistenţa macrofinanciară oferită de Uniunea Europeană

Republica Moldova primeşte a doua tranşă din asistenţa macrofinanciară oferită de Uniunea Europeană

Comisia Europeană, în numele UE, a aprobat vineri, 10 iulie, debursarea a 30 de milioane de euro din asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova. Aceasta este cea de-a doua și ultima tranșă din cadrul actualului program de asistență macrofinanciară, prima tranșă în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Iulie 2020, ora: 07:37

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica va fi adusă în ţară, vineri seară, după ce fusese dată în urmărire de poliţie, potrivit conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 07:37

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”

 Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu, cel care l-a interpretat pe Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, ar fi fost diagnosticat cu leucemie, iar în aceste clipe se află în stare gravă la Institutul Regional de Oncologie Iași. Potrivit prietenilor și...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 11 Iulie 2020, ora: 07:30

Condamnare la închisoare pe viaţă pentru intenţia de a ataca locaţii turistice din Londra

Condamnare la închisoare pe viaţă pentru intenţia de a ataca locaţii turistice din Londra

 Justiţia britanică a condamnat joi la închisoare pe viaţă un fost şofer al companiei Uber care intenţiona să comită atacuri cu armă de foc şi cuţit în locaţii turistice din Londra, după ce fusese achitat de acuzaţii de terorism, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 11 Iulie 2020, ora: 07:28

Un francez suspectat de abuzarea sexuală a peste 300 de minori, arestat la Indonezia

Un francez suspectat de abuzarea sexuală a peste 300 de minori, arestat la Indonezia

Poliţia din capitala indoneziană Jakarta a anunţat vineri arestarea unui bărbat cu cetăţenie franceză suspectat că a abuzat sexual peste 300 de minori, transmite dpa.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 11 Iulie 2020, ora: 07:08

Coronavirus: O echipă specializată a OMS se îndreaptă spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originii virusului

Coronavirus: O echipă specializată a OMS se îndreaptă spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originii virusului

 Experţii OMS, specialişti în biologie şi epidemiologie, vor colabora cu oameni de ştiinţă din China pentru a stabili sfera de acţiune şi parcursul investigaţiei, după cum a declarat purtătoarea de cuvânt a OMS, Margaret Harris, în cadrul unei informări de presă.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 11 Iulie 2020, ora: 07:00

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 11 IULIE 2020. Chiron intră în retrograd! Adevărul iese la iveală

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 11 IULIE 2020. Chiron intră în retrograd! Adevărul iese la iveală

Chiron isi incepe astazi miscarea retrograde si simti ca vrei sa tipi. Tipi de durere? Plangi de furie? Strigi dupa ajutor? Sau toate la un loc? Luna intra in Berbec, iar Berbecul nu stie de gluma. Este timpul sa iti onorezi propriile sentimente si sa actionezi. Pe masura de Luna face cuadratura...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 11 Iulie 2020, ora: 06:50

A patra seară de proteste în Belgrad. Sârbii au rupt gardul din fața Parlamentului

A patra seară de proteste în Belgrad. Sârbii au rupt gardul din fața Parlamentului

Mii de protestatari din Belgrad au rupt gardul din fața clădirii Parlamentului sârbesc și au urcat scările acestuia pentru a aprinde torțe, potrivit Balkan Insight. Aceasta este a patra seară de proteste în capitala Serbiei față de modul în care guvernul a gestionat perioada de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Iulie 2020, ora: 06:48

CINE SUNT GĂGĂUZII / Rătăciți prin istorie

CINE SUNT GĂGĂUZII / Rătăciți prin istorie

Dosarul găgăuzilor se constituie într-unul dintre cele mai interesante şi mai puţin cunoscute episoade ale istoriei moderne ale românilor de pe ambele maluri ale Prutului. 

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 11 Iulie 2020, ora: 00:58

Sfânta Sofia: Grecia condamnă gestul Turciei pe care-l consideră „o provocare a lumii civilizate”

Sfânta Sofia: Grecia condamnă gestul Turciei pe care-l consideră „o provocare a lumii civilizate”

„Grecia condamnă cu tărie” decizia Turciei care deschide calea transformării fostei Hagia Sofia din Istanbul în moschee, a declarat premierul grec Kyriakos Mitsotakis, vineri seara, potrivit AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 10 Iulie 2020, ora: 20:40 de Alecu Reniță

STATALITATEA DODONISTĂ – CÂT DE REPREZENTATIVĂ ESTE?

În spaţiul public se aruncă mesaje-cheie menite să buimăcească lumea şi să-l avantajeze pe Igor Dodon. Nu ştiu câte din mesajele-cheie sunt lansate din prostie sau la comanda stăpânilor lui Igor Dodon. În ultimele 2-3 luni, „cârtiţele” din...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 10 Iulie 2020, ora: 09:06

necrolog Profirie Skramtai (10.02.1940-07.07.2020)

Profirie Skramtai (10.02.1940-07.07.2020)

Asociația culturală lituaniană Dacia, care leagă și emigranții din Republica Moldova, anunță cu tristețe profundă că la 7 iulie 2020 Profirie Skramtai, cunoscut dirijor moldovean, membru al comunității active, creativ, a murit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Iulie 2020, ora: 09:27

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

 Tinerii din Republica Moldova care doresc să urmeze programe de studii identice cu cele de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), sub îndrumarea profesorilor din Iaşi, au posibilitatea de a studia la una dintre cele două Extensiuni ale UAIC de la Bălți...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)