Horoscop

Horoscop 15 iulie 2016

Berbec

Aştepţi să termini mai întâi un proiect dificil, că să îl poţi evalua şi extrage nişte concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp şi energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat să obţii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi măsurate şi valorificate, deci cum să nu fii mândru că ai ajuns aici? Nu fi modest dacă tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru că ai motive binemeritate de mândrie. Unii îţi vor urmă exemplul, alţii vor avea de învăţat din sfaturile tale, deci este un moment de bilanţ demn de laudă.

Taur

Primeşti un sfat atât de bun, încât merită să îl pui imediat în practică! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care îl clădeşti pas cu pas, cărămidă de pornire, deci începe să construieşti în jurul sau cu încredere şi entuziasm, deoarece roadele vor apărea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o încurajare pentru a te apucă de treaba, iar azi ai noroc: primeşti exact porţia potrivită de energie pentru a te apucă de o treaba care îţi place, care te încânta, care va aduce rezultate excelente! Consideră totul că pe un start bun către o mare reuşită de care te vei bucură multă vreme.

Gemeni

Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zona nefastă. De ţine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţă ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scapă de acea ghiulea pe care o tot tragi după ţine!

Rac

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, că atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru ţine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

Leu

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauza, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

Fecioara

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătură cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise.

Balanţă

Chiar dacă unii au uitat de bunele maniere şi de amabilitate, nu pici şi tu în aceeaşi capcană, pentru că tu ai nişte resurse imense de bunătate şi generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urâtă. La nervii lor, tu răspunde cu calm. La critici, tu oferă laude. La agresivitate, tu dăruieşte blândeţe. Întotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivită pentru liniştirea celor mai agitate ape, că atare fii exact invers decât cel din faţă ta, şi, până la urmă, tot se va retrage cuminte în carapacea să, ba chiar va începe să-şi revizuiască atitudinea agresivă şi faţă de ceilalţi. Tu eşti un simbol al liniştii pure încât îi poţi inspiră în mod fericit şi pe alţii!

Scorpion

Nimereşti într-un mediu foarte violent, în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat. E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urat, dar decât să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi cât timp este încă linişte.

Săgetător

Banii pe care îi ai la dispoziţie nu trebuie risipiţi pe lucruri inutile, ci trebuie să dai dovadă de spirit practic şi administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plăti curente. Se apropie un moment în care vei avea mare nevoie de nişte bani pentru a-i investi în confortul casnic, deci, dacă ceilalţi membri ai familiei vor să facă tot felul de cumpărături, învaţă să-i mai refuzi sau să-i amâni, pentru că nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie păstraţi pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curând şi de care are nevoie toată lumea din casă.

Capricorn

Nimic nu înaintează conform planurilor. Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu ţine, de aceea devine frustrant că trebuie să baţi pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să-ţi taie ţie elanul. Insistă, lupta cu cei care ţi se opun azi cu încăpăţânare, pentru că ai ghinionul de a atrage alături de ţine doar oameni pesimişti, negativisti, neputincioşi, care, la toate propunerile tale, spun doar că nu se poate. Fii tu un exemplu demne de urmat, pentru a le demonstra suspicioşilor că da, se poate, dacă vrei cu adevărat şi dacă şi lupţi pentru asta!

Vărsător

Nu încerca să le faci singur pe toate, când ai în jurul tău o întreagă lume gata să te ajute. Nimeni nu va interveni în treburile tale fără să-i inviţi, că atare revizuieşte-ţi repede lista de prieteni şi cunoştinţe şi ai să descoperi cât de multă lume cunoşti. Printre ei sigur se află şi unii gata să-şi pună serviciile în beneficiul tău! Şi tu, la rândul tău, eşti gata să te dedici altora şi, chiar dacă unii nu au deplină încredere că deţii cheia problemelor lor, vor fi uimiţi să descopere ce miracole pot face prietenii adevăraţi. Această poate fi şi revelaţia ta de azi: să descoperi cât de minunaţi sunt oamenii, atunci când se privesc unii pe alţii cu bucurie!

Peşti

Tatăl sau figura care reprezintă autoritatea din familia ta are un rol major în evenimentele comune, deci ascultă-l cu luare aminte pentru că oferă tuturor o cale ce merită urmată. Ai ocazia să primeşti acum o lecţie utilă de viaţă de la înţeleptul familiei, pentru că e pregătit să-ţi împărtăşească un sfat, o îndrumare, o idee care poate genera un întreg proces de maturizare şi asupra ta. Te simţi bine în compania celor mai bătrâni din familie, pentru că ei te învăluie cu un soi de iubire protectoare şi, indiferent de vârstă pe care o ai, te simţi bine să te răsfeţi un pic, aşa, că în copilărie!

Horoscop 15 iulie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *