Horoscop

Horoscop 15 septembrie 2015

Ai putea lua unele măsuri foarte bune dacă ai ascultă ceea ce spun ceilalţi despre ţine, pentru că nu te poţi vedea foarte limpede pe ţine însuţi. Dacă afli ce gândesc sau ce spun companionii tăi, ai putea să te schimbi în bine, deci pleacă urechea şi la critici, pentru că sunt sincere şi juste. Nimeni nu te critică din răutate, ci pentru că îţi vrea binele, deci ascultă-i şi urmează-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

Taur

Ceea ce aveai în plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei intervenţii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se bagă unde nu-i fierbe oală şi strică ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un eşec total, ci doar o amânare a rezultatelor visate. Nu te supără pe cel care ţi-a stricat ţie treburile, ci încearcă să înţelegi care e adevăratul sau caracter, pentru că e un moment bun să descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are şi o componentă pozitivă, fiind necesar că să descoperi un adevăr care era bine ascuns în spatele unor aparenţe false. Vezi lucrurile aşa cum sunt şi ia măsuri de urgenţă!

Gemeni

Te bazezi pe persoană iubita întru totul, aproape că depinzi de ea, dând astfel dovadă de o imensă încredere în ceea ce spune, face sau oferă. Ştii că şi el pune accent pe ajutorul tău, şi el are nevoie de compania ta în tot ce face, dar la ţine a devenit un fel de sevraj, de parcă nu ai putea stă o zi fără cel drag aproape. Azi resimţi o energie nouă în relaţia voastră, că şi cum v-aţi apropiat şi mai mult, relaţia s-a legat şi mai profund, semn că aţi depăşit cu bine o serie de lecţii şi acum, va cunoaşteţi mai bine unul pe altul. Formaţi un tandem foarte închegat ce îşi va arată de acum de multe ori puterea!

Rac

Stai şi gândeşte-te foarte lucid la situaţia în care te afli, fără să o vezi doar într-o lumina roz. Da, să fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totuşi… Dacă intuiţia îţi spune că există pe undeva şi un risc, şi o minciună, şi un motiv de îngrijorare, ocupă-te acum de ele, că nu cumva să treci la etapă următoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te cramponă de o singură cale, spunând că e singură pe care o accepţi, ci arată-te dispus să încerci şi alte soluţii, poate mult mai bune decât cele la care te găndeai.

Leu

Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgeşte. E posibil că după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât vei regretă că te-ai pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur, că atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs că în final să primeşti exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situaţie.

Fecioara

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de dată această pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să va completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie. Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât ţine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei acceptă uşor că lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urmă urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Balanţă

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te că atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din ţine. Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu că şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor. Chiar dacă ai în agenda mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, că şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire.

Scorpion

Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alegi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hibă şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei află că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lasă păcălit, ia atitudine odată!

Săgetător

Simţi că te apropii cu paşi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi până acum. Nu mai e mult şi vei trage linie finală şi vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru că eşti pe ultima sută de metri, simţi că şi stresul creşte, şi nerăbdarea se amplifică, de parcă ai intrat în mijlocul furtunii şi finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micşora ritmul tocmai acum, când eşti atât de aproape de marele tel, deci trage tare, chiar dacă simţi că devine din ce în ce mai greu. Ar fi culmea să abandonezi tocmai acum, înainte de ultima turnantă, deci hai, insistă, se vede linia de finish deja!

Capricorn

Nu te cramponă de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşită finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe ţine: merge excelent!

Vărsător

Dacă te simţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio ieşire, bazează-te pe cei care îţi sunt alături. Posibil să ai în preajma pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi te-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tău spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că te înţelege foarte bine prin ce treci. Te poţi lasă întru totul în mâinile lui, mergi pe calea pe care ţi-o arată, pentru că numai cineva care a trecut prin astfel de momente ştie să-ţi ofere cele mai utile îndrumări. Chiar dacă momentan te simţi blocat în impas, ai încredere totală în cel de lângă ţine!

Peşti

Eşti foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu te poţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care îţi alimentezi şi acum inima, sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cari după ţine fără rost, tot acolo în urmă te concentrezi, în loc să fii atent la ce se petrece acum în preajma. E un moment în care te retragi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţă ta, poate pentru că nu ai rezolvat vechi obligaţii sau pentru că simţi că atunci erai mai fericit, mai în siguranţă. Ia din trecut doar ceea ce te ajută, nu cară după ţine un balast stresant.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *