Horoscop

Horoscop 18 iulie 2017. Vezi cine va primi bani în scurt timp

Horoscop 18 iulie 2017 Berbec
Lucrurile se mai schimba de la o zi la alta, ca atare, daca nu demult ai pornit pe o cale noua, azi s-ar putea ivi deja o alta schimbare de directie, care te ia un pic prin surprindere. Incepi sa te indoiesti de deciziile luate in trecut si te intrebi daca nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai invatat cate ceva. Tot ce ai facut inainte, chiar daca azi se schimba din nou, e experienta acumulata, e antrenament, e cautarea adevaratului sens care ti se potriveste, deci priveste cu bucurie tot ce ai incercat inainte, chiar daca nu a dus prea departe. 

Horoscop 18 iulie 2017 Taur
Nu te multumi cu cat stii sau ai acumulat, chiar daca detii un bagaj impresionant de cunostinte, pentru ca tu poti si vrei mai mult de atat. Ceri informatii de pe oriunde ai trece pana devii o enciclopedie ambulanta, dar norocul tau e ca nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaste. Iti extinzi orizonturile din ce in ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, intreband in stanga si-n dreapta si documentandu-te foarte laborios, si se vede! Nimeni nu te va intrece cand vei fi pus in fata unei confruntari intelectuale de varf! Intr-o zi vei transmite si tu altora ceea ce ai acumulat in ani de studiu!

Horoscop 18 iulie 2017 Gemeni
Ai starea potrivita pentru a analiza la rece situatia in care te afli si, pentru ca nu apare nimic care sa te perturbe, sa te irite sau sa-ti dea calmul peste cap, gasesti mai usor solutii dintre cele mai bune. Esti atat de calm si de lucid, incat descoperi usor hibele, acolo unde se ascund, si pentru ca nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabilesti o binecuvantata armonie peste o multime de planuri care aveau pe undeva cateva un mic punct slab. Inchei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfactie si liniste interioara, cum ca toate s-au aranjat corect in viata ta. Ai numai motive sa te bucuri de aceasta stare de echilibru!

Horoscop 18 iulie Rac
La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Horoscop 18 iulie 2017 Leu
Incearca sa privesti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranta, mai blanda, fara sa tot gasesti nod in papura la oricine. Chiar daca stii ca nu toti au inima buna si nu merita toata iubirea ta, fa un efort sa renunti, pentru o zi, la judecati, la critici, la reclamatii, si sa treci cu vederea ceea ce nu-ti place la cei din jurul tau. Ai sa vezi ca se schimba energia in relatia cu acestia, pentru ca, oferindu-le pe tava ganduri bune si cuvinte frumoase, ii vei dezarma mai usor si vei indulci mult comunicarea. Chiar daca unii incearca sa te atraga in jocurile lor de culise, nu le da satisfactie si refuza asemenea indeletniciri, aratandu-le ca ai numai ganduri bune fata de oricine.

Horoscop 18 iulie 2017 Fecioară
Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru ca trebuie sa-i administrezi pe caprarii ca sa faci fata mai multor obligatii financiare. A venit scadenta ratelor, facturile isi asteapta randul si mai ai si o multime de alte lucruri de cumparat, dar trebuie sa le asezi dupa o anumita ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva sa cumperi azi vreun lucru pentru placerea ta cand ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul si asa fragil al bugetului propriu si nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult cand vei da cu ochii de lista de plati in asteptare. Scapa mai intai de cele mai stringente plati!

Horoscop 18 iulie 2017 Balanță
Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta. Aiurea…. nu se tine de cuvant si regreti amarnic ca ai avut incredere in el. Daca te-ai fi bazat numai pe fortele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat ca drumul pana la succes va fi mai usor daca cineva cu atatea influente si resurse este alaturi de tine, dar nu a fost decat gura de el!

Horoscop 18 iulie 2017 Scorpion
Pornesti intr-o noua aventura, dar lucrul pe care il apreciezi cel mai mult e ca esti insotit de persoane care pot pune si ele umarul la ceea ce doresti sa atingi. Nu te astepta la un succes imediat, calea poate fi lunga si anevoioasa, dar cat timp esti atat de bine sustinut si incurajat de pe margine, nimic nu este imposibil. Esti foarte curios incotro merge acest demers nou, te implici trup si suflet cu multa pasiune, si vezi cu ochii tai ce bine evolueaza totul datorita ajutoarelor care vin de la cei care au incredere in drumul tau. Sustinut si stimulat, totul merge mult mai bine.

Horoscop 18 iulie 2017 Săgetător
Viitorul ti se prezinta acum intr-o lumina noua, de parca ti s-au largit orizonturile, mintea ti s-a luminat, inima ti s-a umplut de optimism, si datorita acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Esti entuziasmat de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si vrei sa faci pasi mari spre scopul ales. Uneori e bine sa accepti principii noi de viata, solutii originale, idei creative, diferite decat toate cele pe care te-ai bazat inainte, pentru ca o noua viziune te poate propulsa spre teluri mult mai interesante. Accepta noutatea din mers si pune in aplicare tot ce descoperi.

Horoscop 18 iulie 2017 Capricorn
Esti mult prea atasat de trecut, dar in loc sa scoti de la naftalina amintirile placute si stimulative, care sa te incarce acum de curaj si incredere, tu zgandaresti foste rani sau vorbesti despre vechi situatii neplacute pe care le credeai uitate, dar iata ca nu le-ai sters inca din gand. Poate e un moment bun sa repari ceva, dupa luni sau ani de suferinta, pentru ca privesti spre trecut cu un dram de revolta si esti gata sa restabilesti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele intamplate candva. Arunca o privire peste umar cu realism, ca sa intelegi cum s-a ajuns aici si sa descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

Horoscop 18 iulie 2017 Vărsător
Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fii inteles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informatie clara, documentata, verificata, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur ca si la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merita sa le memorezi. E ca si cum vorbesti la telefon si tot ce emiti precum si tot ce receptezi e informatie pretioasa si pentru tine si pentru cel de la celalalt capat al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

Horoscop 18 iulie 2017 Pești
Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, profesorii, sefii maturi ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *