Horoscop

Horoscop 18 iunie 2016

Berbec

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru ţine acum, că atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des. Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, o carte bună s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta va simţiţi că noi după câteva ore petrecute în doi.

Taur

Inima se mai opune uneori în faţă provocărilor, pentru că ceea ce te opreşte pe ţine din elan e frică, e slăbiciunea sufletului, de parcă nu te-ai crede suficient de pregătit pentru asta. Ba eşti foarte bine pregătit, doar ai învăţat să faci faţă şi unor astfel de situaţii neprevăzute, dar teamă e, momentan, mai mare… Ai de ce te agaţă în această lupta împotriva temerilor tale, deci adu-ţi aminte cât de bine te-ai descurcat cândva într-o situaţie similară. Ai toate resursele necesare unei victorii de toată frumuseţea, că atare ia taurul de coarne, înarmează-te cu energie pozitivă şi înăbuşă, cel puţin pentru o zi, tânguielile inimii.

Gemeni

Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţa mai puternică în suflet. Dacă darurile tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţă ta. Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorba bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajma – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

Rac

Nu ştii să te organizezi eficient, pentru că ai multe în minte şi nu ştii pe care s-o scoţi mai bine în valoare. Eşti dezorientat, se vede că intri în panică din cauza timpului a cărui scurgere te copleşeşte. Parcă ai fi în afară timpului, faci totul exact invers decât s-ar cere: dacă trebuie să te grăbeşti, tu tergiversezi cât mai mult lucrurile, iar dacă ai timp berechet să te mişti în voie, tu devii nervos şi spui tuturor mai repede, mai repede! Această atitudine are la baza o analiză incompletă a situaţiei în care eşti implicat, nu deţii toate informaţiile adecvate şi tratezi totul opus decât s-ar cuveni. Încearcă să faci puţină ordine în viaţă ta, învăţând să stabileşti priorităţi: asta acum, asta mâine, asta deloc…

Leu

Nici nu ştii de unde sare iepurele şi te trezeşti azi într-o situaţie de vis în compania persoanei iubite! E o zi în care se pot auzi clopote de nuntă, poate chiar pentru ţine, dacă e una din preocupările tale actuale. Partenerul s-ar putea să facă o aluzie în legătură cu un astfel de eveniment, sau dacă cererea în căsătorie stă în mâinile tale, eşti gata să spui ce ai pe inima! Răspunsul nu poate fi decât afirmativ, deci ziua această poate fi una de fericire maximă. Dar veştile de acelaşi gen – despre căsătorii, logodne sau naşterea unor copilaşi – pot veni azi din toate direcţiile, deci răspunde le telefon: sigur vei avea motive de sărbătorit şi mesaje de transmis mai departe la toată familia!

Fecioara

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile. După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajută să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stimă de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească. Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedică să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

Balanţă

Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante, cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plin de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor. E veselie mare, e gălăgie, dar această atmosfera animată e benefică, deoarece fiecare îşi va regăsi optimismul aici. Mai mult, veştile care vin de pretutindeni tot în jurul acestui subiect s-ar putea să se mişte, de parcă aţi află veşti despre recente naşteri, despre prietene însărcinate, despre botezuri sau reuşite de proporţii ale nepoţilor sau finilor, deci ai motive de reală bucurie!

Scorpion

Te preocupă o relaţie care nu merge tocmai bine, se vede că ai aşteptat altceva de la o anumită persoană, dar gesturile sale faţă de ţine sunt mult sub aşteptări. Poate ai ridicat cam sus ştacheta şi celălalt nu poate oferi mai mult de atât, şi atunci de ţine depinde să-ţi mai ajustezi un pic dorinţele faţă de acea persoană. Dacă mai coborî un pic standardele, ai descoperi că persoană respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile, dar tu parcă tot altceva doreşti de la ea… Mulţumeşte-te şi cu puţin, decât deloc!

Săgetător

Ai nevoie de cineva lângă inima ta care să te asculte, să te aline, să-ţi abată gândurile de la o problema care te macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect e balsam asupra ta. Te linişteşte cu vocea să calmă, te mângâie cu vorbe bune, te învăluie cu iubire necondiţionată şi pură. Nimeni nu-ţi inspiră această pace fantastică, atât la exterior, cât şi la interior, deci când stai în preajma să, parcă te-ai află lângă o apă lînă. Ajunge doar s-o asculţi sau s-o priveşti şi te calmezi că prin farmec!

Capricorn

Nu te poţi detaşa de o situaţie care încă te deranjează, dar azi apare o soluţie care te-ar putea ajută să scapi de această obsesie. Iartă, uită, închide acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit în viaţă ta, dar numai de ţine depinde cât de deschis eşti la iertare! Situaţia prin care treci azi exact asta îţi da ocazia: de a te vindecă de o amintire sau o vină pe care o duci după ţine, de a o rupe cu trecutul, de a întinde o mâna spre împăcare, chiar dacă orgoliul nu te lasă să le accepţi atât de uşor, dar merită s-o faci!

Vărsător

Dacă te simţi singur, nu stă în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate. Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie. Poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie! Du-te pe la ei!

Peşti

Lasă amintirile neplăcute în urmă, nu te mai gândi la ele şi nu mai zgândări acele vremuri care nu mai au nimic de oferit. E timpul să închizi un capitol care te-a făcut să suferi, dar lucrurile acelea au trecut, nu mai sunt valabile şi nu mai au nicio influenţă asupra ta. Ce-a fost a fost, acceptă şi tu situaţia cu detaşare şi maturitate, fără să tot dai ocol prin acele timpuri. Se vede că duci după ţine un regret, o tristeţe, o durere care ar fi trebuit demult să treacă, dar nu ai reuşit să ierţi. Ia-ţi azi angajamentul să rupi legăturile care te mai ţin ancorat în acele vremuri şi să dai dovadă de o imensă capacitate de iertare. Nu mai are rost să rămâi captiv în vechile suferinţe!

Horoscop 18 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *