Actualitate

Horoscop 18 octombrie. Ce zodie va avea un viitor sumbru de mâine! Ce i se întâmplă

Horoscop 18 octombrie Berbec
Relațiile cu prietenii și protectorii au de suferit astăzi. Sunt posibile discuții contradictorii și sfaturi care nu îți sunt pe plac. Un susținător din sferă profesională își poate retrage intervenția asupra ta. Recomandabil este să te ocupi serios de îndatoririle de la serviciu și să te bazezi mai mult pe forțele tale. Ai mai mult grijă de sănătatea sistemului cardio-vascular!

Horoscop 18 octombrie Taur
Vrei nu vrei, ești chemat la rampă pe parcursul întregii zile. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu o autoritate publică. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, datorită copiilor sau unei relații sentimentale mai vechi. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și susține-ți punctele de vedere cu explicații pertinente. Atenție la relațiile profesionale! Se anunță un viitor profesional sumbru începând de joi, 18 octombrie!

Horoscop 18 octombrie Gemeni
Cineva din străinătate îți poate da vești alarmante legate de rudele apropiate. Selectează informațiile primite și ai răbdare. Ești tentat de muncă sau studiul în țări străine, însă deocamdată sunt momente favorabile doar pentru alcătuirea planurilor în acest sens. Mai bine ocupă-te serios de problemele și nevoile membrilor familiei. Fii mai prudent în relațiile sentimentale!

Horoscop 18 octombrie Rac
Îți poți achita cu succes facturile restanțe sau alte tipuri de datorii. S-ar putea să fii nemulțumit de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Evită să te destăinui celor apropiați vizavi de planurile tale financiare. Deocamdată câștigi suficienți bani din muncă ta proprie, astfel încât să-ți duci traiul fără probleme.

Horoscop 18 octombrie Leu
Relațiile parteneriale îți dau mult de furcă. Ar fi bine să-ți reevaluezi poziția într-o colaborare sau proiect care implică atribuții profesionale. Dar intră în discuție și relația de cuplu. Ești nemulțumit de banii câștigați din acțiunile întreprinse cu alții și asta chiar îți poate daună sănătății. Pe deasupra, partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea puțin implicat în cuplu. Evită cheltuielile nefondate!

Horoscop 18 octombrie Fecioară
Multă zarvă se anunța la serviciu. Dorință ta de a-ți asumă mai multe responsabilități decât este cazul poate duce la relații conflictuale cu ceilalți. Se pare că traversezi o perioadă în care orice ai face, tot apare câte ceva destabilizator. Îndreaptă-ți atenția și eforturile mai mult către propria-ți ființă și lasă în pace lumea. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale!

Horoscop 18 octombrie Balanța
Iubirea și implicațiile ei îți vor atrage în mod special gândurile. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu ființă iubită sau pentru activități care implică și copiii. Chiar dacă pot apărea neplăceri, cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși fără urmări. După-amiază rezervă-ți momente pentru un hobby sau organizează o petrecere pentru cei dragi. Protejează-ți sănătatea și imaginea publică!

Horoscop 18 octombrie Scorpion
O zi favorabilă treburilor gospodărești. Cineva apropiat îți poate da sfaturi interesante vizavi de achiziționarea unei case sau a unui teren. Emotivitatea este accentuată și ți-ar putea fi greu să te gândești la schimbarea spațiului locativ cu care ești obișnuit. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă sunt momente pasagere care doar îți condimentează puțin cotidianul.

Horoscop 18 octombrie Săgetător
Se anunța mai multe drumuri pe distante scurte. Este vorba despre rezolvarea unor chestiuni profesionale care nu mai suportă amânare. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți. Un șef îți poate propune parcurgerea unor forme de instruire, care să te ajute să te dezvolți mai mult atât personal, cât și profesional. Dacă ești deja implicat în vreun curs, atenție că procesele de învățare-evaluare sunt distorsionate.

Horoscop 18 octombrie Capricorn
Veniturile din muncă proprie ți se pot îmbunătăți. Ori primești o prima, ori un cadou sau afli vești interesante legate de schimbarea condițiilor de muncă. Lucrul în străinătate ar trebui luat în calcul de acum încolo. Poți primi și oferte de studiu sau schimb de experiență peste mari și țări. Evită eforturile majore, deoarece nivelul energetic vital îți este destul de fluctuant.

Horoscop 18 octombrie Vărsător
Stările tale de spirit se schimbă foarte des astăzi. Ba ai chef să faci toată treabă din lume, ba îți muți centrul de interes pe propria-ți persoană. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relațiile cu ceilalți. Îți sunt favorizate tratamentele de înfrumusețare, exercițiile fizice ușoare și adoptarea unei diete de sezon. Atenție la cheltuieli și evită investițiile, creditele sau împrumuturile!

Horoscop 18 octombrie Pești
O zi în care ar trebui să fii cât mai retras. Relațiile cu ceilalți te solicita foarte mult. Evită spațiile aglomerate și eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. Nu se recomanda consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, mănâncă sănătos și dormi mai mult. Atenție la conflictele de la serviciu!

sursa: astrocafe.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *