Horoscop

Horoscop 18 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 18 octombrie
Cei îndrăzneţi şi entuziaşti te împing de la spate să continui ce ai început, ba chiar să extinzi şi mai mult aria acţiunilor, în timp ce alţii, mai conservatori din fire, îţi pun beţe în roate şi încearcă că îţi taie tot avântul cu predicţii sumbre. Tu decizi dacă merită sau nu să investeşti energie în sensul care ţi se deschide în faţă, fără să laşi pe alţii să intervină în treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse şi, dacă vei ajunge la concluzia că e un consum inutil de timp şi energie, te vei opri. Dar deocamdată mergi mai departe, să vezi ce iese!

Taur Horoscop 18 octombrie
Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o oferta excelenţă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlneşti azi au un efect benefic asupra ta pentru că îţi ridică moralul şi te determina să priveşti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ţi se întâmplă.

Gemeni Horoscop 18 octombrie
Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deşi toate au un ritm specific de înaintare, deşi eşti convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de dată această eşti uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmplă, deci fii pregătit şi pentru eventuale modificări chiar şi în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influenţă ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Rac Horoscop 18 octombrie
E că o perioada de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprins de o stare în care parcă ai simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Te poţi confruntă cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoană iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plină de surprize, dar care au rolul de a amplifică şi mai mult starea ciudată care te cuprinde, cea în care presimţi că se va schimbă ceva major în viaţă personală. Stai că pe ghimpi, neştiind ce te aşteaptă, de aceea nici nu ştii cum să interpretezi aceste probe.

Leu Horoscop 18 octombrie

Eşti dinamizat de o persoană care are încredere în ţine şi ţi-o arată pe faţă. Cum să nu faci tot ce-ţi stă în putinţă când citeşti în ochii lui ce aşteptări imense are de la ţine? Te motivează energia lui debordantă, îţi da mai mult chef de acţiune şi, fie că faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie va uniţi forţele într-un sens comun, toate merg că pe roate şi rezultatele încep să apară. Singur ţi-ar fi fost mai greu, fără să ai pe cineva alături care să te împingă de la spate, deci profită de încurajările celui de lângă ţine care e convins că eşti capabil de o mare reuşită.

Horoscop 18 octombrie 2016
Fecioara Horoscop 18 octombrie

Eşti martorul unui eveniment fericit în familie. Posibil că o rudă apropiată să devină părinte sau să fii invitat la o nuntă sau botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tău sau, dacă nu ai copii încă, poate chiar acum începi să te gândeşti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedică-ţi timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru că ai starea necesară de a te coborî la nivelul lor şi de a-ţi aduce aminte de copilărie, de acea vreme când toate erau simple şi frumoase.

Balanţă Horoscop 18 octombrie
În loc să stai şi să plângi că lucrurile au luat o întorsătură nefastă, adună-ţi mai bine forţele şi caută o soluţie adecvată. Nu lacrimile sau suspinele sau procesele de conştiinţa sunt soluţia în situaţia de faţă, ci e nevoie de o reacţie matură, echilibrată, potrivită împrejurărilor date, deci acţionează cumpătat, fără a tinde spre extreme în nicio direcţie. Nimic nu trebuie să depăşească limitele normale, nici prea mult, nici prea puţin, ci să cântăreşti atent ce e mai bine să faci la momentul potrivit.

Scorpion Horoscop 18 octombrie

Nu eşti în apele tale dar cine rezonează cel mai bine la problemele tale dacă nu persoană iubita? Nici nu trebuie să-i spui ce simţi, că el deja ştie ce se întâmplă cu ţine şi va încerca să îţi ridice moralul atât cât poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursă ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ. Primeşte gesturile de afecţiune ale celui drag şi răspunde-i cu aceeaşi generozitate, pentru că schimbul de emoţii şi sentimente e cheia oricărei relaţii de succes. Cum să nu te motiveze iubirea?

Săgetător Horoscop 18 octombrie

Îţi vine o idee nouă în minte încât începi să-ţi pierzi interesul pentru alte acţiuni înainte de a le termină. Ar fi bine să duci la capăt ce ai început, că să te poţi concentra mai apoi asupra noii direcţii, pentru că ai consumă prea multă energie pentru a face faţă pe două fronturi simultan. Totuşi, impulsiv din fire, eşti în stare să-i pui punct abrupt vechii preocupări, fără să te mai uiţi înapoi, şi să te implici în nouă activitate cu elan şi entuziasm. Prin gesturi atât de categorice, rişti să laşi unele lucruri neterminate în urmă ta.

Capricorn Horoscop 18 octombrie
Nu nimereşti în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că tu însuţi ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alături de ţine şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transformă dialogul într-un continuu cor al plângerii. Lucrurile ar părea mult mai simple dacă nu te-ai înconjura de oameni şi mai trişti decât ţine, deci mai bine stai singur să-ţi rezolvi problemele decât cu asemenea companie negativă.

Vărsător Horoscop 18 octombrie

Ce zi superbă la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu veşti bune şi momente pline de romantism! Dacă ai dedică această zi în totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru că îţi încarci bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu ai parte oricând! Bucură-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer şi fii alături de ei cu toată fiinţă! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursă de energie vie şi, alături de ei sau pentru ei, eşti capabil de orice.

Peşti Horoscop 18 octombrie
Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de ţine, ori că vârstă, ori că nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă, nu ascultă ce ai de spus, că ignoră părerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru ţine. Încearcă să-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţii predici altora, pentru că unii nu vor acceptă să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate. Prin exemplu personal poţi atrage mai uşor atenţia asupra adevărului pe care îl spui, deci nu încerca s-o faci pe profesorul sau şeful cu nimeni.

Horoscop 18 octombrie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *