Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Horoscop 18 Septembrie 2017, ora 05:00

Horoscop 18 septembrie. Orice e posibil pentru aceste două zodii

Marime Font

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 septembrie 2017.

Berbec
Nu te bucuri prea mult de vestea primită de dimineaţă pentru că după-amiază afli că a fost vorba de o eroare. În realitate, lucrurile stau, de fapt, cu totul altfel. Înainte de a te apucă să-i anunţi pe toţi, asigura-te că totul este chiar aşa cum ţi se spune.

Taur
Nimeni nu se miră că după weekend-ul care a trecut ai o stare de oboseală şi nu ai chef de nimic. Dimineaţă nu vrei să te ridici din pat, iar când ajungi în trafic, ai impresia că toţi au ceva cu ţine. Ai mai avea nevoie de câteva ore de odihnă...Gemeni
Ultimele două zile au avut un efect deosebit asupra stării tale interioare. Eşti plin de energie, relaxat şi deschis către idei pe care până acum le refuzai vehement. Toţi vor remarcă schimbarea asta.

Rac
Ai planuri măreţe, dar realizezi că necesită mulţi bani. Din păcate, situaţia financiară nu îţi permite să faci cheltuieli atât de mari. Nu te bagă în datorii. Amână totul până găseşti o soluţie. Sau un investitor...

Leu
Cunoşti oameni importanţi, care ar putea să te ajute pe viitor în carieră, şi eşti foarte entuziasmat. Totuşi, fii puţin mai rezervat în ceea ce spui. Chiar dacă tu ai impresia că sunteţi deja prieteni, nu poţi ştii ce gândesc ei.

Fecioara
Când pleci de acasă, pregăteşte-te pentru o zi mai grea. Este posibil să faci o deplasare pentru a rezolva o problema ce ţine de job, care se va prelungi până spre seară. Seară, cineva îţi face o surpriză "plăcută" şi vine în vizită, scrie Ziua de Cluj.

Balanţă
Ai vrea să ai timp să-ţi pui în practică proiectele personale, însă nu găseşti momentul potrivit pentru asta. Mereu se iveşte ceva de făcut şi eşti nevoit să amâni ceea ce este important pentru ţine. Va trebui să decizi ce este mai important.

Scorpion
Fii atent la semnalele pe care le primeşti la birou că să nu te ia prin surprindere un eveniment pe care îl aşteptai abia peste câteva zile. Dacă e aşa, nu te panică, adaptează-te din mers şi totul va fi bine.

Săgetător
Eşti sigur pe ţine şi nu accepţi să fii contrazis deloc. Înainte de a continuă cu această atitudine, priveşte în jur. O să constaţi că există persoane care privesc cu alţi ochi lucrurile. Poate n-ar fi rău să le asculţi până la capăt...

Capricorn
Începi ziua vesel şi aşa o şi închei. La muncă ai parte de o surpriză plăcută, iar acasă de încă una. Te simţi un răsfăţat al sorţii şi te gândeşti că nu ar fi rău deloc să fie fiecare zi aşa.

Vărsător
Totul este în ordine. Ai avut timp în weekend să rezolvi nişte probleme şi acum te simţi foarte relaxat. Ai uitat ce este stresul, aşa că nu te laşi impresionat nici măcar de micile ieşiri nervoase ale şefilor.

Peşti
Nu e de mirare că nu te poţi concentra asupra a ceea ce ai de făcut dimineaţă. E luni. Poate te ajută o cafea să te puni pe picioare. Nu ai de ales, a început o nouă săptămâna şi ai multe de făcut.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md