Horoscop

Horoscop 18 septembrie 2018. Evenimente unice pentru două zodii

Horoscop 18 septembrie 2018 BERBEC
Intervii în dispute şi totul revine la normal foarte uşor, pentru că ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele şi de a-i aduce la masa tratativelor chiar şi pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fără să judeci pe nimeni, ajuţi la împăcarea taberelor adverse, dar nu va fi uşor pentru tine. Te vei simţi epuizat la finalul conflictului, dar mulţumit că ai avut un rol cheie în rezolvarea situaţiei, chiar dacă adeseori armele vor fi îndreptate şi spre tine. Certuri, neînţelegeri, animozităţi mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorită ţie!

Horoscop 18 septembrie 2018 TAUR
Nu te deranjează nimic în jurul tău, abordezi o atitudine relaxată indiferent ce ai auzi de la ceilalţi. Deşi nimereşti de multe ori în medii tensionate în care planează animozităţi şi neînţelegeri, parcă nici nu le vezi. Perfect, rămâi aşa de detaşat până la capăt ca să nu-ţi strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine şi ocupă-te de ceea ce-ţi face ţie plăcere, fără a asculta problemele interminabile care îi frământă pe ceilalţi. Le ai şi tu pe ale tale, fără îndoială, dar azi faci complet abstracţie de motivele de supărare de până mai ieri.

Horoscop 18 septembrie 2018 GEMENI
Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Horoscop 18 septembrie 2018 RAC
Nu te crampona de fleacurile care te ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât ai crede dacă nu ai căuta nod în papură şi nu te-ai critica întruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fă-te că nu le vezi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal. Aceasta e atitudinea justă: ignoră!

Horoscop 18 septembrie 2018 LEU
Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru că şi ele au rostul lor, acela de a te pune la încercare, de a-ţi testa ambiţia şi dorinţa de a reuşi, ca atare nu te împovăra inutil de suferinţe. Uneori, se ajunge mai lent şi mai anevoios la marile vise, dar, pentru că drumul e ceva mai sinuos, cu atât mai mare va fi satisfacţia atunci când vei ajunge la capăt. Priveşte cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales şi nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nu e nimic atât de greu sau de dramatic încât să nu poţi duce la îndeplinire, deci du-ţi sarcina la capăt!

Horoscop 18 septembrie 2018 FECIOARĂ
Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelentă. Totul e să porneşti acum, pentru că această zi este benefică unor iniţiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umărul la treabă pentru a construi ceea ce ţi-ai propus şi deţii toate resursele pentru a reuşi: şi ambiţie, şi răbdare, şi inventivitate, şi curaj, deci mai e doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Îţi place ceea ce iese din mâinile tale.

Horoscop 18 septembrie 2018 BALANȚĂ
Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, dar ai o senzaţie ciudată de rutină ceea ce devine apăsător. Poate aşteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile, deci, pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îţi aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe.

Horoscop 18 septembrie 2018 SCORPION
Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Horoscop 18 septembrie 2018 SĂGETĂTOR
Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecăţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.

Horoscop 18 septembrie 2018 CAPRICORN
Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis şi la obiect, ca să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E ca şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru tine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunică liber, deschis, sincer!

Horoscop 18 septembrie 2018 VĂRSĂTOR
Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 18 septembrie 2018 PEȘTI
Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte. Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentându-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţa unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *