Horoscop

Horoscop 19 august 2015

E trist, se vede că suferă, dar compania ta îi ridică moralul. Dacă ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tăi, dar chiar nu depinde de ţine rezolvarea necazurilor sale, în schimb îi faci foarte bine cu o îmbrăţişare sau o mângâiere, un umăr de plâns sau o ureche de ascultat. Susţinerea emoţională contează enorm!

Taur

Pentru că în trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, îţi cam lipseşte curajul să mai încerci o dată, că nu cumva să repeţi aceeaşi greşeală de odinioară. În loc să te temi să acţionezi, ar trebui să arăţi că ai învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştii să gestionezi mult mai bine problema. Nu teamă e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţelepciunea, semn că ţi-ai asumat erorile trecutului şi ştii mult mai bine cum să acţionezi. Ţi se oferă o a două şansă spre succes, dar trebuie să ai curajul să încerci!

Gemeni

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să va inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Rac

O vreme, nimic nu părea să mai înainteze, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt cu câteva etape mai în faţă. Aşa simţi acum, că după o prelungă aşteptare, dintr-o dată lucrurile capătă un ritm mai alert, ducând din ce în ce mai repede spre un nivel superior pe care, după aceea, vor rămâne mai multă vreme. E un semn bun că a meritat să aştepţi atât până aici, chiar dacă totul evolua mult mai lent decât ai fi tolerat tu, dar iată că, atunci când eşti motivat, ai suficientă răbdare chiar şi când te mişti că melcul. Ai motive să fii mândru de ceea ce ai obţinut.

Leu

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal că, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendenţa. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe ţine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Fecioara

Lucrurile o iau razna în jurul tău şi intri cumva în panică. E normal să-ţi pierzi cumpătul când vezi că toate se dau peste cap şi nu mai ştii cum să le ţii sub control, dar nu cumva îţi asumi vini mai mari decât ar trebui? Nu eşti tu singurul responsabil de situaţia această, au mai participat şi alţii care au stricat tot, că atare nu te încarcă tu de unul singur cu toată povara! O discuţie sinceră faţă în faţă ar ajută la găsirea celor mai bune soluţii, dar dacă faci atâta caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor părea mai grave decât ar fi cazul. Ar fi nevoie de o intervenţie promptă şi categorică, dar nu ai curaj, că nu cumva să strici şi mai tare!

Balanţă

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, că atare dacă azi ţi se oferă şansă de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi. Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povara atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

Scorpion

Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă că ţine, ritmul acesta de mers ţi se pare că de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte. Ar fi trebuit să înveţi deja că lucrurile cele mai bune, în viaţă, sunt cele care se clădesc încet, că atare acceptă acest ritm lent, oricât de enervant ar fi, pentru că se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obţine. Dacă te-ai grăbi, ai scapă din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te întoarce din drum.

Săgetător

Pune-ţi creativitatea fără margini la treaba, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Tu ai mereu idei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să nu le păstrezi doar la nivel teoretic, ci fă un pas în faţă şi asumă-ţi orice gen de sarcina în care poţi să-ţi valorifici talentele cu care eşti din belşug înzestrat. Fie că e vorba de domenii artistice în care poţi avea acum rezultate notabile, fie că e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine în valoare prin calităţile tale în plan comunicaţional şi relaţional, tu eşti cel care iese azi în evidenţă prin ceva special ce te ajută să obţii laude bine meritate.

Capricorn

Deşi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea că roadele acestei călătorii vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmplă pe parcurs, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E că şi cum ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii. Dacă vrei o zi de succes, nu stă în casă şi nici nu te mulţumi cu pereţii lumii tale obişnuite, ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, chiar şi în locuri pe unde n-ai mai fost, pentru că surprizele plăcute apar pe parcursul acestor călătorii diverse.

Vărsător

Dacă apare azi în calea ta o persoană mai în vârstă care îţi inspiră respect şi înţelepciune, stai cu urechile pâlnie la ce are să-ţi spună, pentru că poate fi un învăţător pentru ţine. Acceptă-ţi poziţia de elev în faţă lui şi încearcă să receptezi orice informaţie pe care e dispus să ţi-o împărtăşească. Are, de departe, mai multe cunoştinţe decât ţine şi o vastă experienţă de viaţă, şi tot ce poţi află de la el e în beneficiul maturizării şi creşterii tale. Priveşte-l că pe un profesor la şcoală vieţii, că pe un maestru, că pe un mentor ce te poate îndrumă într-o direcţie benefică dezvoltării tale personale şi învaţă!

Peşti

Este o zi luminoasă, în care optimismul naşte optimism, zâmbetul sincer pe faţă declanşează alte zâmbete în jur. Dacă vrei că ziua să se menţină în acelaşi ton până diseară, nu renunţă la această stare de bine care te copleşeşte. Cu cât mai multe motive apar pentru a te simţi bine în pielea ta, cu atât profită mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni când ai asemenea atitudine. Reuşeşti să vezi în jurul tău doar ce-i mai frumos şi mai vesel, nu te abaţi de la gândirea pozitivă şi descoperi în oamenii din jur doar faţă lor prietenoasă şi bună. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primeşti, o generezi în jur că o făclie care încălzeşte totul în jurul ei!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *