Horoscop

Horoscop 19 august 2016

Berbec

Dacă ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru că nimereşti într-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de învăţat. Stai cu urechile pâlnie la ceea ce au ceilalţi de transmis, pentru că ideile lor, soluţiile lor, poate chiar intervenţiile lor concrete, îţi sunt de mare folos. Ba mai mult: ţine minte lecţiile pe care ţi le oferă unii cu generozitate, pentru că le vei putea transmite şi tu altora mai târziu, devenind astfel bagajul tău de cunoştinţe de mare preţ.

Taur

Teamă altora are efecte neplăcute şi asupra ta pentru că te influenţează în sens negativ. Când auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi rămâne de piatră şi începi să suferi alături de ei, scoţând la lumina şi propriile tale motive de supărare. Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine emoţional printr-o adevărată campanie de intimidare. Nu trebuie să le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

Gemeni

Un succes de demult devine punctul de plecare spre un tel nou, pentru că, dacă a mers bine atunci, de ce nu s-ar repetă încă o dată reuşită? Merită să-ţi aduci aminte o reţeta de succes care a funcţionat şi să o refolosesti sau măcar să o împărtăşeşti şi altora, pentru că ar putea fi de folos şi în alte împrejurări. Transmite cu bucurie şi generozitate tot ceea ce ştii, pentru că există alături de ţine oameni care au nevoie de acest impuls. Dacă te vor ascultă, vor avea numai de câştigat, pentru că sfatul tău a avut efecte excelente la ţine. de ce nu şi la ei?

Rac

Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajută să-ţi atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşită acestui plan te vor împinge de la spate, că atare mergi mai departe cu capul sus, pentru că eşti pe calea cea bună. Primeşti tot felul de semne bune că o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă peste noapte. E nevoie de efort susţinut şi de o energie maximă investită în acest scop, pe care îl vei atinge, fii sigur de asta!

Leu

Combină cu succes cele două calităţi ale tale de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: e vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu şi de dorinţa de a schimbă ceva. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va stă la baza succeselor tale viitoare. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Tu te poţi află azi printre cei de acest gen!

Fecioara

Eşti debusolat pentru că au apărut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum să le gestionezi. Nu reuşeşti să extragi concluzii prea fericite azi, că atare nu te grăbi să dai un răspuns pe loc, pentru că nu lucrezi eficient sub presiune. Încearcă să amâni marile decizii sau răspunsuri pe altădată, după ce va trece furtună de acum. Împins de la spate, ai putea face o alegere greşită pe care o vei regretă mai târziu, deci fă tot posibilul să ai suficient timp de gândire înainte de a spune ultimul cuvânt.

Balanţă

Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seama în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcană energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din ţine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

Scorpion

Dacă te înconjori de oameni negativisti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţă şi pe ţine în mare măsură, că atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliză cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi că umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, că să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine. 

Săgetător

Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă ţine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă ţine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba şi lupta cu apatia care te încearcă!

Capricorn

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că eşti în faţă unei decizii şi nu eşti foarte atent la consecinţele alegerii tale. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândeşti dacă nu cumva cealaltă varianta era mai bună. Cântăreşte lucid şi serios sensul pe care vrei să porneşti, chiar dacă s-ar putea să primeşti la pachetul şi norocul de a ţi se oferi, la nevoie, şi o a două şansă. Totuşi ce-ar fi să faci alegerea bună din prima?

Vărsător

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează la maximum şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţintă visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioada şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmplă foarte curând în viaţă ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Peşti

Faci echipa foarte bună cu persoană iubita, dar, indiferent din ce tabăra faci parte – adică eşti ea sau el – trebuie să accepţi faptul că azi femeia este capul tuturor acţiunilor interesante. Femeia trebuie să spună încotro e mai bine să mergeţi împreună, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos să-ţi exprime părerea, pentru că are cea mai bună soluţie pentru cuplul vostru. Mama sau soţia este azi în centrul tuturor acţiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de câştigat sau de învăţat. Dacă femeia eşti tu, fă un pas în faţă şi spune mai clar ce intenţii sau dorinţe ai, atrăgându-i şi pe cei dragi în proiectele tale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *