Horoscop

Horoscop 19 iulie 2017. Săgetătorii, cu buzunarele strânse

Horoscop 19 iulie 2017 Berbec

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

Horoscop 19 iulie 2017 Taur
Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Horoscop 19 iulie 2017 Gemeni

Viata de cuplu este fericita, armonioasa, pasnica, exact asa cum iti place tie. Te dedici cu placere responsabilitatilor casnice care iti revin, jucand rolul de parinte perfect, de sot ireprosabil, de gospodina de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasa va dau tuturor motiv de fericire pentru ca sunt rezultatul unirii fortelor tuturor, parinti si copii, deopotriva. Daca nu ai copii, cine stie, poate se aude asa o veste in perspectiva!

Horoscop 19 iulie Rac
Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Horoscop 19 iulie 2017 Leu
Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

Horoscop 19 iulie 2017 Fecioară
Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.

Horoscop 19 iulie 2017 Balanță
Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

Horoscop 19 iulie 2017 Scorpion
Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul. Daca poti amana pe altadata, ai fi mult mai castigat, altfel va fi doar risipa de timp si energie fara rezultate prea bune.

Horoscop 19 iulie 2017 Săgetător

Nimic nu te preocupa mai mult decat platile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o multime de facturi in acelasi timp si nu mai stii cum sa faci sa le achiti. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru ca sunt mai multe deodata, se aduna o suma consistenta care te cam sperie. Nu incerca sa achiti tot dintr-un foc, pentru ca nu vei avea o suma atat de mare la dispozitie prea curand, dar ia-le pas cu pas, una cate una, pana scapi de toate. Nu te aseza pe toate teanc, pentru ca te ia cu frisoane cand vezi totalul tuturor acestor datorii, dar daca le privesti separat, parca nu mai par de speriat!

Horoscop 19 iulie 2017 Capricorn
Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Horoscop 19 iulie 2017 Vărsător
Esti incantat de ritmul alert in care evolueaza unele proiecte din viata ta. Ca e vorba de o relatie sentimentala care urca foarte frumos spre un nivel promitator, ca e vorba de o afacere care capata contur din ce in ce mai bine sau doar de un vis care pare sa se materializeze chiar sub ochii tai, esti fericit de ceea ce se vede in fata ta! Simti nevoia sa impartasesti vestile bune si cu altii, care, prin laudele si felicitarile lor, te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput.

Horoscop 19 iulie 2017 Pești
Ceva iti spune ca stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant. Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *