Horoscop

Horoscop 2 februarie 2019. Petrecere surpriză şi discuţie aprinsă între prieteni

Horoscop 2 februarie 2019 Berbec
Berbecilor li se recomandă să stea departe de casă, departe de activităţi fizice epuizante, departe de conflicte, tensiune ori probleme nerezolvate. Aveţi grijă în cine aveţi încredere şi nu vă avântaţi în proiecte care nu vă avantajează prea mult. Succesul e important pentru voi, dar contează cum îl creaţi. Ar fi bună o escapadă undeva la munte, alături de persoana iubită.

Horoscop 2 februarie 2019 Taur
Taurii sunt puşi pe plimbări astăzi. Veţi călători de colo-colo, ba cu serviciul, ba în scopuri personale, ce-i drept, o secundă nu veţi sta pe loc. Dacă vă simţiţi bine continuaţi acest program, dar dacă aveţi momente în care obosiţi, cel mai indicat ar fi să luaţi o pauză pentru relaxare. Nu este nimic greşit, recunoaşteţi când aveţi nevoie de odihnă, nu sunteţi super eroi.

Horoscop 2 februarie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de un weekend relaxant. Probabil, prezența colegilor apropiați, a prietenilor sau a persoanei iubite vă va asigura o stare de spirit pozitivă. Aţi putea surprinde aceste momente prin multe fotografii. Cu siguranţă veţi dori să vă reaminţiţi peste ani. S-ar putea să cunoaşteţi şi anumite persoane, în circumstanţe oportune, dar spontane, ceea ce vă va oferi curiozitate.

Horoscop 2 februarie 2019 Rac
Va fi o zi perfectă să vă ocupaţi de urgenţele casnice. Dar, în afară de curăţenie, e timpul să răspunzi şi la câteva întrebări care ţin de latura ta spirituală. E posibil să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă în legătură cu achiziţionarea unei noi locuinţe, sau cu schimbarea locului de muncă. Dacă eşti singur, seara s-ar putea să descoperi că o persoană care e în preajma ta ar dori să îţi fie partener de viaţă.

Horoscop 2 februarie 2019 Leu
Dacă ai probleme nerezolvate, nu e cazul ca azi să cauţi vinovaţi şi să dai vina pe alţii. E o atitudine care ar putea să îţi compromită definitiv sâmbăta. Mai bine amână astfel de analize. Cel mai potrivit ar fi să te distrezi şi să te relaxezi. Un timp liber de calitate înseamnă comunicare, călătorii şi întâlniri. Poţi să fi chiar tu organizatorul unui eveniment în familie.

Horoscop 2 februarie 2019 Fecioară
Nu vei avea un potenţial de energie prea mare azi. Ceea ce ar putea să îţi dea serios peste cap planurile. Aşa că cel mai bine petrece o sâmbătă relaxată şi fără griji, bucură-te de plăcerile mici şi de hobby-urile tale.

Horoscop 2 februarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea, astăzi, o zi plină de evenimente importante. Încă de dimineaţă, vă veţi pregăti, împreună cu familia, pentru un eveniment pe care chiar voi îl organizaţi. Veţi face cumpărături şi, implicit, veţi cheltui o sumă considerabilă, însă evenimentul va fi un succes. Spre seară, veţi fi invitaţi la un alt eveniment, respectiv o aniversare organizată de prieteni. Vă veţi simţi bine, veţi dansa şi veţi socializa, însă trebuie să aveţi grijă şi la sănătate. Încercaţi să vă odihniţi după toate aceste activităţi.

Horoscop 2 februarie 2019 Scorpion
Nativii din Săgetător vor primi, astăzi, o veste mare. Fie că este vorba despre locul de muncă sau situaţia amoroasă, astrele v-au pregătit o surpriză. Poate fi vorba despre o promovare, un proiect pentru care veţi primi o sumă uriaşă de bani sau o nouă relaţie cu o persoană pe care o curtaţi de mult timp. Astăzi este şansa voastră. Nu o irosiţi!

Horoscop 2 februarie 2019 Săgetător
Scorpionii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer alături de persoana iubită. Vă veţi petrece majoritatea timpului în casă, iar situaţia va fi una… încinsă. Încercaţi să vă relaxaţi, să urmăriţi un film sau să faceţi o baie fierbinte. Bineînţeles, le puteţi face pe toate în acelaşi timp pentru ca totul să iasă exact aşa cum vă doriţi. Încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru a nu ajunge într-un punct în care totul s-ar putea destrăma.

Horoscop 2 februarie 2019 Capricorn
Sâmbătă, pentru Capricorni e mai bine să chibzuiască mai puțin și să acționeze mai mult. Veți avea unele momente care, dacă veți ști să le fructificați, vă vor aduce multe beneficii. Importantă va fi însă viteza voastră de reacție și curajul. Succes se anunță și în plan sentimental pentru Capricornii care până acum nu și-au găsit jumătatea.

Horoscop 2 februarie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii trebuie să acționeze cu tact și multă diplomație în relația cu cei din jur. Încercați să evitați să catalogați în bun sau rău, alb sau negru și veți avea mai mult de câștigat, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, se întrevăd unele cheltuieli, așa că e posibil să aveți un drum la cumpărături. Seara, fiți alături de familie, unul dintre membrii ei ar putea avea nevoie de ajutorul vostru!

Horoscop 2 februarie 2019 Pești
Optimismul le dă sâmbătă Peștilor o bună dispoziție care îi va ajuta să depășească orice situație. Ba chiar veți reuși să dați și celor din jurul vostru din starea voastră pozitivă! Aveți însă grijă să nu exagerați cu glumele, ca să nu deranjați unele persoane. Trebuie să fiți precauți și la balanța financiară, spune horoscopul. Astăzi nu trebuie să investiți decât în ce e strict necesar!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *