Astăzi 19 Iulie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:39
Abonamente

Horoscop 2 Februarie 2019, ora 07:21

Horoscop 2 februarie 2019. Petrecere surpriză şi discuţie aprinsă între prieteni

Marime Font

Horoscop 2 februarie 2019. Profitaţi de o mini-vacanţă şi plănuiţi o excursie scurtă cu familia. Va fi un prilej de bucurie atât pentru ei, cât şi pentru voi, mai ales pentru că veţi avea ocazia să vă destindeţi, să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Horoscop 2 februarie 2019 Berbec
Berbecilor li se recomandă să stea departe de casă, departe de activităţi fizice epuizante, departe de conflicte, tensiune ori probleme nerezolvate. Aveţi grijă în cine aveţi încredere şi nu vă avântaţi în proiecte care nu vă avantajează prea mult. Succesul e important pentru voi, dar contează cum îl creaţi. Ar fi bună o escapadă undeva la munte, alături de persoana iubită.

Horoscop 2 februarie 2019 Taur
Taurii sunt puşi pe plimbări astăzi. Veţi călători de colo-colo, ba cu serviciul, ba în scopuri personale, ce-i drept, o secundă nu veţi sta pe loc. Dacă vă simţiţi bine continuaţi acest program, dar dacă aveţi momente în care obosiţi, cel mai indicat ar fi să luaţi o pauză pentru relaxare. Nu este nimic greşit, recunoaşteţi când aveţi nevoie de odihnă, nu sunteţi super eroi.


Horoscop 2 februarie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de un weekend relaxant. Probabil, prezența colegilor apropiați, a prietenilor sau a persoanei iubite vă va asigura o stare de spirit pozitivă. Aţi putea surprinde aceste momente prin multe fotografii. Cu siguranţă veţi dori să vă reaminţiţi peste ani. S-ar putea să cunoaşteţi şi anumite persoane, în circumstanţe oportune, dar spontane, ceea ce vă va oferi curiozitate.

Horoscop 2 februarie 2019 Rac
Va fi o zi perfectă să vă ocupaţi de urgenţele casnice. Dar, în afară de curăţenie, e timpul să răspunzi şi la câteva întrebări care ţin de latura ta spirituală. E posibil să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă în legătură cu achiziţionarea unei noi locuinţe, sau cu schimbarea locului de muncă. Dacă eşti singur, seara s-ar putea să descoperi că o persoană care e în preajma ta ar dori să îţi fie partener de viaţă.

Horoscop 2 februarie 2019 Leu
Dacă ai probleme nerezolvate, nu e cazul ca azi să cauţi vinovaţi şi să dai vina pe alţii. E o atitudine care ar putea să îţi compromită definitiv sâmbăta. Mai bine amână astfel de analize. Cel mai potrivit ar fi să te distrezi şi să te relaxezi. Un timp liber de calitate înseamnă comunicare, călătorii şi întâlniri. Poţi să fi chiar tu organizatorul unui eveniment în familie.

Horoscop 2 februarie 2019 Fecioară
Nu vei avea un potenţial de energie prea mare azi. Ceea ce ar putea să îţi dea serios peste cap planurile. Aşa că cel mai bine petrece o sâmbătă relaxată şi fără griji, bucură-te de plăcerile mici şi de hobby-urile tale.

Horoscop 2 februarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea, astăzi, o zi plină de evenimente importante. Încă de dimineaţă, vă veţi pregăti, împreună cu familia, pentru un eveniment pe care chiar voi îl organizaţi. Veţi face cumpărături şi, implicit, veţi cheltui o sumă considerabilă, însă evenimentul va fi un succes. Spre seară, veţi fi invitaţi la un alt eveniment, respectiv o aniversare organizată de prieteni. Vă veţi simţi bine, veţi dansa şi veţi socializa, însă trebuie să aveţi grijă şi la sănătate. Încercaţi să vă odihniţi după toate aceste activităţi.

Horoscop 2 februarie 2019 Scorpion
Nativii din Săgetător vor primi, astăzi, o veste mare. Fie că este vorba despre locul de muncă sau situaţia amoroasă, astrele v-au pregătit o surpriză. Poate fi vorba despre o promovare, un proiect pentru care veţi primi o sumă uriaşă de bani sau o nouă relaţie cu o persoană pe care o curtaţi de mult timp. Astăzi este şansa voastră. Nu o irosiţi!

Horoscop 2 februarie 2019 Săgetător
Scorpionii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer alături de persoana iubită. Vă veţi petrece majoritatea timpului în casă, iar situaţia va fi una... încinsă. Încercaţi să vă relaxaţi, să urmăriţi un film sau să faceţi o baie fierbinte. Bineînţeles, le puteţi face pe toate în acelaşi timp pentru ca totul să iasă exact aşa cum vă doriţi. Încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru a nu ajunge într-un punct în care totul s-ar putea destrăma.

Horoscop 2 februarie 2019 Capricorn
Sâmbătă, pentru Capricorni e mai bine să chibzuiască mai puțin și să acționeze mai mult. Veți avea unele momente care, dacă veți ști să le fructificați, vă vor aduce multe beneficii. Importantă va fi însă viteza voastră de reacție și curajul. Succes se anunță și în plan sentimental pentru Capricornii care până acum nu și-au găsit jumătatea.

Horoscop 2 februarie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii trebuie să acționeze cu tact și multă diplomație în relația cu cei din jur. Încercați să evitați să catalogați în bun sau rău, alb sau negru și veți avea mai mult de câștigat, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, se întrevăd unele cheltuieli, așa că e posibil să aveți un drum la cumpărături. Seara, fiți alături de familie, unul dintre membrii ei ar putea avea nevoie de ajutorul vostru!

Horoscop 2 februarie 2019 Pești
Optimismul le dă sâmbătă Peștilor o bună dispoziție care îi va ajuta să depășească orice situație. Ba chiar veți reuși să dați și celor din jurul vostru din starea voastră pozitivă! Aveți însă grijă să nu exagerați cu glumele, ca să nu deranjați unele persoane. Trebuie să fiți precauți și la balanța financiară, spune horoscopul. Astăzi nu trebuie să investiți decât în ce e strict necesar!

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:47

BREAKING NEWS / Fratele lui Dodon este partener cu Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, într-un proiect imobiliar

BREAKING NEWS / Fratele lui Dodon este partener cu Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, într-un proiect imobiliar Foto: Dodon și Chaika

Alexandru Dodon, fratele președintelui Igor Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei Archpley Development. El va supraveghea divizia de construcție a grupului de dezvoltare ce aparține Igor Chaika.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:10

Dorin Chirtoacă: Domnule Socor, nu vreți să va uitați în oglindă, poate Dvs. aduceți a fantomă care bântuie Moldova de vreo ultimii 20 de ani?

Ati uitat cum l-ati ridicat in slavi pe Voronin, de ne apuca greata, si va inchinati lui ca la sfintele moaste, in timp ce noi luptam cu el si cu regimul lui?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:53

Conceptul se “narațiune/narațiuni” vine de multe ori în contextul eforturilor de dezinformare pro-Kremlin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:39

Parlamentul a votat astăzi în două lecturi proiectul de modificare a Legii cu privire la asigurări, care permite brokerilor de asigurare și agenților de asigurări să revină în circuitul distribuirii produselor obligatorii RCA și Cartea Verde, după ce au fost excluși din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:28

Un băiețel de 11 ani a fost mușcat zilele trecute de un maidanez, în Stăuceni. Copilul a fost internat în spital, cu halucinații și febră, însă nu a supraviețuit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:22

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:59

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Barbatul de 56 de ani al carui cap este la un pas sa explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Barbatul de 56 de ani al carui cap este la un pas sa explodeze la propriu / FOTO

Totul la inceput parea sa fie o banala sinuzita, insa acum s-a transformat intr-un calvar de nedescris.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:43

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:39

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi ale grupului de urmărire penală în cadrul unei cauze penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri. Operațiunea se desfășoară la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:35

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fracțiunea „ACUM Platformei Demnitate și Adevăr” în Parlament și-au ales conducători noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:45

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ! Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ! Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ!  Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ!  Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

Conform unui document OFICIAL al MT (prezentat la CM POIM în iulie 2019) din lista proiectelor majore ce vor fi transmise la CE în 2019 fac parte: 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:32

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

„Analistul internațional” îi consideră pe Usatîi și Chirtoacă politicieni ratați dar îl laudă pe Igor Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:27

Ungaria este obligată să cumpere gaz doar de la Rusia și depinde de SUA şi de aliaţii lor europeni sa facă posibil ca Ungaria să importe gaz provenit dintr-o zonă gazieră offshore a României, a spus ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, relatează MTI, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:23

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu: „Noi protejăm oamenii cu venituri mici. Chiar dacă vor fi majorări acestea vor viza oamenii cu venituri foarte mari. Cei care au venituri mari să plătească impozite mai mari. Cei care au venituri mici să plătească impozite mai mici”. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 06:25

Laura Codruța Kovesi, angajată în lupta anticorupție, dar sancționată de puterea din țara sa, va conduce Parchetul European. Justiția a avut câștig de cauză, iar statul de drept creat de democrațiile occidentale a prevalat – aceasta este semnificația viitoarei...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Iulie 2019, ora: 06:06 de Constantin Tănase

Agresiunea Rusiei asupra Ucrainei a declanșat un val de critici și proteste în mediul puținilor și adevăraților intelectuali ruși care mai au curajul să spună adevărul despre patria lor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 01:15

Consumul de sucuri îndulcite poate crește semnificativ riscul de cancer, potrivit unui studiu amplu care a găsit o legătură între consumul obișnuit al tuturor tipurilor de băuturi cu zahăr adăugat și prababilitatea apariției bolii. O echipă de cercetători din Franţa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 01:09

Un studiu recent a constatat că femeile au mai multe vise erotice. Dar care este semnificația adevărată a acestor vise? Cercetătorii consideră că feminismul a reușit să convingă femeile să nu mai fie reticente în a vorbi sincer despre visele lor erotice. Mult timp s-a crezut...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)