Horoscop

HOROSCOP 20 AUGUST 2015

Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discuţie lămuritoare între voi, o declaraţie, o mărturisire, o întâlnire în doi ochi în ochi, faţă-n faţă, că să descoperiţi ce e în inima voastră. Poate ieşi de aici o poveste de dragoste aşa, că-n basme, dar înainte de a te lasă copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe care te-a cucerit.

Taur

Cât de multă bunătate poţi avea, oare? Unii chiar vor fi tentaţi să îţi încerce limitele suportabilităţii şi te vor atacă, te vor critică, te vor judecă întruna până când oricine altcineva ar fi clacat şi ar fi răbufnit, dar nu şi tu. Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai uşor orice situaţie neplăcută. Nu pui la inima, ci dimpotrivă, eşti atât de deschis şi de generos în gesturi calde, încât toţi vor dezarmă ruşinaţi în faţă ta. Duhul blândeţii e cheia!

Gemeni

Din trecut îţi tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru că altădată ai făcut faţă cu brio unei provocări similare şi ajunge doar să repeţi reţeta succesului de odinioară că să ajungi din nou la aceleaşi reuşite. Mai sunt încă aspecte de demult pe care lumea nu le ştie, deci trebuie să faci un pas în faţă şi să povesteşti cu ce te lauzi. Nimeni nu va consideră laudă de sine că un defect, pentru că tot ceea ce povesteşti azi cu atâta entuziasm face parte din trecutul tău şi de unde să afle lumea ce ai făcut dacă nu de la ţine?

Rac

Nu le poţi avea întotdeauna pe toate aşa cum visezi, ci mai dai piept şi cu realităţi dureroase. Azi are loc un eveniment în care ţi-ai pus mari speranţe, inima ta bătea mai tare numai când te găndeai ce se va întâmplă, dar din păcate aşteptările tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct într-o realitate care nu-ţi convine. Nimeni nu este scutit de tristeţe, de dezamăgiri şi de suferinţe, iar azi se pare că tu eşti cel care trebuie să le treacă în revista şi pe acestea.

Leu

Nu nimereşti în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativisti, pesimişti, încărcaţi de probleme şi griji, şi te vor molipsi şi pe ţine. Dacă ai putea ţine departe asemenea tovarăşi de discuţie, ai fi mult mai câştigat, dar nu prea reuşeşti, de parcă aceştia se ţin scai de ţine. Probabil tu le faci bine, găsesc în ţine o sursă de energie pozitivă, dar nu-şi dau seama că sunt vampiri energetici şi, în timp ce ei se încarcă şi se simt excelent, te împovărează pe ţine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plâng întruna, pentru că eşti că un burete care absoarbe emoţiile lor negative!

Fecioara

Vestea care ajunge azi la ţine te cam întristează, deoarece are la baza un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urmă unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, şi suferi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea ta să-l ajuţi să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridici moralul că să depăşească şocul iniţial. Uneori, justiţia nu e chiar atât de justă cum ar trebui să fie, ci se mai câştigă victorii şi pe suferinţă altora, şi e normal să fii revoltat alături de cel care are astăzi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecţi.

Balanţă

Nu pleca urechea la criticile şi comentariile acide ale celor de pe margine care niciodată nu vor fi mulţumiţi. Tu ai un scop foarte clar în minte pe care vrei să-l atingi prin forţe proprii, dar pe parcurs vei întâlni o mulţime de opoziţii de la cei alături de care munceşti. Dacă vezi că nimeni nu e de acord cu ţine, mai bine te apuci singur de treaba şi încerci să ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astăzi, de parcă toţi s-au aliat împotriva ta, dar poţi demonstra că poţi şi singur!

Scorpion

Nu are rost să rămâi cramponat într-o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea şi ţi se pare confortabilă. E vremea să renunţi la credinţe învechite, la idei care nu mai au nici un rol în viaţă ta, la relaţii care nu mai au nimic de oferit, deci acceptă chiar acum schimbarea. Nimic nu durează veşnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai puţin frumoase, deci vine o zi când trebuie să admiţi că e mai bine să spui rămas bun decât să rămâi captiv într-o zona ternă. Nu mai trage de acest nivel, cât timp nu mai e pentru ţine, deci hai, ridică ochii şi vezi că dincolo de acest punct există atâtea alte cai care merită urmate.

Săgetător

Lupta că să nu te laşi atras într-o capcană periculoasă de către cineva cu intenţii nu tocmai curate. S-ar putea să pară că-ţi vrea binele, te înconjoară de gesturi prieteneşti şi calde, dar va veni o clipă când intuiţia îţi va atrage atenţia asupra adevăratelor sale gânduri şi te va zgudui un pic, că să te trezeşti. Dacă în joc e fericirea ta şi a celor dragi ţie, vei lua imediat atitudine, deci ascultă ce-ţi transmite vocea ta interioară, care joacă rolul unei antene extrem de fine a celor mai sensibile vibraţii joase, deoarece, dacă cineva cu gânduri negative s-a infiltrat în mediul tău intim, imediat va da alarmă şi vei ridică imediat scutul de protecţie.

Capricorn

Îţi place să deţii controlul absolut în situaţia în care te afli, însă nu toate depind numai de ţine. Eşti implicat într-o acţiune la care participa şi alte persoane, poate la fel de orgolioase că ţine, poate la fel de dornice să fie ei şefii, deci de aici se pot naşte conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea să puternică şi de la o banală dispută la o lupta crâncenă nu mai e decât un pas. Nu îi poţi domină pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie.

Vărsător

A stă să priveşti pasiv de pe margine să vezi încotro merg lucrurile, nu e în avantajul rezultatelor pe care le pretinzi, deci numai de efortul tău depinde succesul. Chiar dacă mai vezi pe unii care trag chiulul cu graţie, nu trebuie să te laşi influenţat de ei, deşi e posibil să te tragă şi pe ţine alături că să nu te implici, fără să-ţi dai seama că pasivitatea nu e în beneficiul lor. Ei încearcă să-i molipsească şi pe alţii de lene şi comoditate că să aibă un oarecare avans, deci lasă-i pe ei să stea degeaba şi tu trage tare mai departe!

Peşti

Eşti pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor fantastice pe care le deţii. Eşti un motor de energie care rulează la turaţie maximă, deci pune la treaba creativitatea şi puterea ta de muncă pentru a scoate la lumina lucruri generatoare de prosperitate în viaţă ta. Abundenţă financiară se naşte din abundenţă de idei, deci tu nu trebuie să aştepţi ceva din senin, ci să te apuci chiar tu de treaba, pentru că ai atâtea cai de a câştigă ceea ce îţi doreşti. Pune mâna pe lopata, ar spune cineva, şi asta şi faci, metaforic vorbind, investind tot ce ştii într-o direcţie aducătoare de belşug. Ceea ce iese de aici e cea mai de preţ bogăţie a ta!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *