Horoscop

Horoscop 20 noiembrie 2015

Unii uită că ai şi tu necazurile tale, uită că ai şi tu o viaţă personală şi un timp liber limitat, şi te vor monopoliză cu problemele lor egoiste pe toate căile de comunicare accesibile către urechea ta. Tu îi asculţi, le dai sfaturi atât cât poţi, dar încearcă să nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Îi poţi ajută cu o vorba bună, dar nu poţi prelua pe umerii lor greutăţile lor: debarasează-te de balastul negativ pe care îl deşartă în curtea ta!

Taur

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns într-un punct sensibil din care nu mai întrezăreai, momentan, nicio ieşire. E bine să iei o pauză, pentru o vreme, pentru a adună noi informaţii, pentru a cere opinii şi din alte părţi. Poţi primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul în forţă, semn că e bine, din când în când, să te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capăt de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro înainte de următoarea etapă ce poate merge mai bine decât cea anterioară.

Gemeni

Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate şi să încerce să-ţi mai restricţioneze spaţiul personal, să-ţi mai taie elanul, dar nu-l lasă să facă asta! Dacă te iubeşte, ar trebui să înţeleagă şi să accepte că tu eşti un spirit liber care doreşte, măcar din când în când, să zboare în voie, aşa cum simţi nevoia şi azi. Dacă gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap în cap cu dorinţa ta de libertate, e semn că nu e omul care ţi se potriveşte. Dacă ar fi spirit geamăn cu ţine, ar zbura acum alături de ţine, deci gândeşte-te cum îl poţi trage tu în sus pe el, şi nu invers: el în jos pe ţine.

Rac

Dacă îl ai şi pe partenerul de viaţă alături necondiţionat, eşti capabil de orice, pentru că primeşti din partea să toate resursele necesare pentru a reuşi. Iubirea să, stimulentele sale, încurajările care vin sincer şi tonic de la el, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ţi-ai propus. El aşteaptă mult de la ţine, dar îţi şi oferă mult, deci ce îţi poţi dori mai mult de la viaţă în doi? Se poate vorbi de o colaborare excelenţă între soţ şi soţie, pentru că fiecare contribuie la bună desfăşurare a relaţiei cu ceea ce are el mai de preţ şi va completaţi reciproc de fiecare dată.

Leu

Nu te grăbi să renunţi la ceva de care ai impresia că nu mai ai nevoie. Da, poate în acest moment pare inutil, un balast pe care îl tot cari după ţine de ceva vreme, dar nu ai de unde să ştii dacă nu cumva exact acel lucru va deveni esenţial peste un an, doi, zece. Sunt unele lucruri de care nu trebuie să te debarasezi, chiar dacă nu mai ştii pe unde să le depozitezi în viaţă ta: oameni, obiecte, amintiri, hârţoage. Lasă-le, mai găseşte-le loc prin viaţă ta, pentru că cel puţin acel lucru pe care eşti gata să-l arunci azi la gunoi, îţi va mai fi folositor cândva, nici nu ştii când! Mai mută-le de colo-colo până le vei găsi utilitatea!

Fecioara

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile. După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajută să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stimă de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească. Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedică să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

Balanţă

Nici n-ai început bine, că deja se termină un proiect de la care aveai mari speranţe, semn că n-ai pornit cu dreptul. Revizuieşte repede toată strategia, că să nu pierzi tot ce ai construit până acum, pentru că ar fi nevoie de o analiză retrospectivă foarte rapidă înainte de a trece mai departe. Vei descoperi unde e hibă, o vei repara de urgenţă şi apoi vei schimbă macazul din mers, recuperând astfel toţi paşii parcurşi înainte. Ba chiar, după un astfel de răgaz de gândire, ai putea face paşi mult mai mari înainte, descoperind ce bine ai reparat piedică ce te oprise din elan. Nu e un eşec, e doar o gură de aer proaspăt înainte de asaltul decisiv.

Scorpion

Te complaci într-o stare de lene şi renunţare care nu te reprezintă, dar nu te afli în cea mai stimulativă companie. Cei din jurul tău par învinşi şi te influenţează şi pe ţine să aluneci pe pantă pesimismului alături de ei. Nu te lasă dominat de atitudinea lor negativistă, pasivă, fatalistă chiar, de parcă toate ar merge oricum rău. Nu-i adevărat: tu ai alte resurse, altă atitudine de viaţă, altă energie interioară pe care trebuie să le scoţi la iveală. Ba poate îi vei trage şi pe ei după ţine, înapoi la lumina, că atare rămâi orb şi surd la toate încercările tovarăşilor tăi de a te ţine captiv în tristeţe, supărare şi abandon. Acestea nu sunt compatibile cu starea ta!

Săgetător

Chiar dacă de multe ori preferi să rămâi în banca ta şi să-ţi vezi de treaba de unul singur, de dată această succesul apare numai dacă te integrezi cu succes într-un grup cu acelaşi interes. Toţi urmăriţi acelaşi lucru, deci va puteţi uni forţele pentru a ajunge acolo unde va doriţi. Împreună munciţi şi, la urmă, tot împreună veţi împărţi roadele. Ai norocul de a găsi un grup de persoane care îţi seamănă, printre care te simţi bine, încât comunicarea şi cooperarea merg că pe roate. Adaptează-te tu lor, nu le cere lor să se comporte că ţine, pentru că merită să li te alături!

Capricorn

Te faci vinovat de o situaţie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ţi recunoaşte greşeală sau de a o repara cumva. Duci cu ţine această pată pe care încerci s-o tot ascunzi, dar, dacă nu se vede, nu înseamnă că nu vor există momente când ţi se va critică eroarea. Sancţiuni pot apărea şi după atâta vreme de când ai comis greşeală respectivă, pentru că au existat mărturii care pot oricând să scoată la lumina faptele tale. Eşti sfătuit să faci ceva pentru a repara chiar şi acum situaţia, pentru că încă se mai poate face ceva, înainte de a atrage asupra ta o pedeapsa mai severă.

Vărsător

Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare! Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regretă această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urmă urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru ţine!

Peşti

Rupe-te azi de ceilalţi şi nu mai încerca să le fii doar lor pe plac, pentru că, din atâta devotament şi dăruire, tu practic uiţi de ţine. Priveşte un pic la ce ai făcut în ultima perioada şi ai să descoperi că ai făcut atâta lume fericită cu prezenţa ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, încât tu ai fost lăsat la o parte. Acum e momentul să-i laşi pe ceilalţi pe planul doi şi să te uiţi doar la ţine: care îţi sunt dorinţele, spre ce te îndrepţi? Conectează-te din nou la eul tău interior şi începe să clădeşti ceva doar pentru ţine, fără a te mai gândi la alţii! Ceea ce gândeşti, spui şi decizi acum contează numai pentru binele tău şi se materializează sub ochii tăi!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *