Horoscop

Horoscop 20 noiembrie 2016

Taur Horoscop 20 noiembrie 2016
Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimulează să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci planuri măreţe de perspectiva, dar, pe de altă parte, îţi taie un pic elanul, pentru că îţi atrage permanent atenţia că ceea ce visezi nu se ridică peste noapte, ci în timp îndelungat şi cu imense eforturi. Merită să visezi că totul e posibil şi că vei ajunge acolo cândva, dar trebuie să fii permanent conştient cât de mult ţi se cere că să-ţi îndeplineşti visul pe care celălalt ţi-l alimentează cu argumente puternice.

Gemeni Horoscop 20 noiembrie 2016
E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignoră şi nici nu consideră vorbele lor drept o cicăleala, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături că atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă. Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

VEZI AICI CATALOGUL CU OFERTE eMAG BLACK FRIDAY 2016
Rac Horoscop 20 noiembrie 2016
Eşti pus în faţă unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce îţi transmite creierul, care, da, are o viziune clară asupra lucrurilor, dar trebuie să priveşti totul şi cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influenţele negative din jur. Imaginează-te că eşti un copil pus în faţă unei nedreptăţi şi care nu se apucă de plâns, ci, cu un dram de naivitate şi inocenţa, găseşte cel mai bun remediu la situaţia de faţă. Soluţia nu e atât de profundă sau de ascunsă, ci e chiar la suprafaţă şi atât de simplă, încât numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ţi aminte să razi, să glumeşti, să te joci un pic, şi ai să descoperi repede ce ai de făcut .
Citeşte şi: Zodia care săptămâna viitoare va primi numai dragoste

Leu Horoscop 20 noiembrie 2016
Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vei vedea câţi oameni ţin cu adevărat la ţine. Vei fi uimit să descoperi semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordai prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui să-ţi schimbe atitudinea faţă de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care îi numeai tu aşa, ci oameni care au stat în banca lor şi au aşteptat că tu să-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru ţine e un semn clar de prietenie sinceră şi adevărată, că atare ar fi bine să-i priveşti altfel de acum înainte. S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă va apropiaţi mai mult, căci prietenia voastră se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

Fecioara Horoscop 20 noiembrie 2016
Rareori eşti atât de optimist şi de entuziast, dar te afli într-un moment al anumitor planuri care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg că pe roate, că înaintezi repede şi bine spre ceea ce ţi-ai propus, iar la originea acestei evoluţii excelente se află nimic altceva decât încrederea că totul va fi bine. Toate lucrurile se aşează acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că eşti susţinut pe toate planurile că scopul tău să fie atins mult mai repede, deci menţine acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândeşte pozitiv şi continuă!
Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *