Horoscop

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015

Lasă acele amintiri în urmă, nu le mai zgândări, pentru că nu ele sunt sursă energiei tale. Gata, ţi-ai învăţat lecţia din acele hopuri, ai trecut peste el cu capul sus, dar acum nu trebuie să vorbeşti doar despre ele. A vorbi doar de ceea ce nu ai, ce-ţi lipseşte, ce crezi că nu poţi primi niciodată, nu e deloc atitudinea care ţi se potriveşte, deci nu te mai întoarce mereu la ce n-a mers, ci concentrează-ţi atenţia doar asupra ambiţiei tale de a obţine exact acele lucruri pe care nu le-ai primit încă. Poţi lua din trecut doar dorinţa de a le obţine, şi le vei avea de mâine!

Taur

Succes e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie. Dacă altul e în centrul atenţiei azi, că cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor întoarce la ţine vor fi de zece ori mai amabile!

Gemeni

Lupta să te eliberezi din starea nefastă în care te simţi captiv de la o vreme. Tu nu eşti aşa, nu acceptă nici limitele lumii în care trăieşti, nici supunerea oarbă în faţă altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu eşti, de obicei, un spirit mult mai liber care îşi urmează numai propriile dorinţe, or acum te comporţi de parcă ţi-ar fi mereu frică de ceva sau cineva mai presus de ţine. Dacă simţi că a stă cuminte în banca ta e spre binele tău, fă-o, dar nu transformă modestia, singurătatea, retragerea în penumbră într-un motiv de nefericire şi de procese de conştiinţa. Recunoaşte că te-ai închis singur în această carceră a fricii, deci fă ceva să ieşi din ea prin voinţă proprie. Cheia e la ţine!

Rac

Ai trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când eşti pus într-o situaţie similară, nici nu ai curajul să mai încerci ceva, că nu cumva să se repete totul. Se presupune că ai învăţat deja din lecţiile trecutului, că atare nu are rost să fii acum atât de temător şi excesiv de prudent. Da, poţi lua măsuri de precauţie că să nu repeţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic. Ia-ţi inima în dinţi şi fă ceva, pentru că vei regretă mai târziu că nici măcar n-ai încercat. E greu de crezut că vei greşi de două ori în acelaşi loc… deşi nu e imposibil.

Leu

Deschide-ţi inima şi spune lumii de ce eşti tu în stare. Eşti abia la începutul unui proiect important şi debordezi de imaginaţie, de creativitate, de idei pe care abia aştepţi să le pui în aplicare mai repede. Nimeni nu-ţi contesta creativitatea, vii cu idei noi şi bune, cu soluţii curajoase şi pozitive, dar primul lucru pentru a începe să le pui în practică e să le exprimi liber. Nu te gândi la cei care nu le vor aplaudă din prima, nici la criticile sau hopurile absolut fireşti de pe parcurs, ci vorbeşte deschis şi sincer despre ceea ce vrei să faci. Într-o zi, toate aceste idei îşi vor arată valoarea şi urmările excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e să le emiţi în Univers cu încredere!

Fecioara

Nu te aştepta că lumea să aprecieze la fel lucrul pe care tu îl consideri perfect. Tu te simţi excelent într-un anumit loc, dar altcineva nu. Ţie îţi plac anumite detalii, altora nu. Aşa e viaţă, o paleta imensă de gusturi, preferinţe, criterii de apreciere, şi care nu pot fi niciodată identice la toată lumea. Totul e să nu înceapă criticile inutile pe seama unor aspecte care ţin, la urmă urmei, de gusturile fiecăruia. Un musafir îţi intră în casă şi, de-a dreptul nepoliticos, începe să-ţi judece decorul, culoarea pereţilor, mobilă, aranjamentul interior fără nici un drept, dar uită că nu e casă lui şi ai dreptul să trăieşti în spaţiul personal aşa cum îţi place!

Balanţă

Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta şi simţi nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Poate fi ziua în care îţi planifici deja un viitor concediu, şi se pare că Egiptul este una din atracţiile tale principale. Poate te gândeşti la o mutare de domiciliu şi navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, dacă nu poţi pleca literalmente la drum, ai aceeaşi pasiune de explorator în ţine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărţi despre culturi îndepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că mai ales acea zona a lumii, Orientul, te fascinează în mod special. Parcă ceva te cheamă acolo!

Scorpion

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care va aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a va simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

Săgetător

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, că să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, că atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Capricorn

Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, aşa cum îţi place, ba chiar taci mai mult că oricând, din cauza unor condiţii care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, tu, o fire liberă care face ce-i place! Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tablă altuia de şah, stand la cheremul celor mai puternici.

Vărsător

Ceva lipseşte pentru a spune că eşti fericit, dar nu ştii încă ce anume. E un moment ideal să sondezi adânc în interiorul tău, chiar şi acolo unde ţi se pare că totul e în regulă, pentru că golul care te macină va fi găsit şi eliminat printr-un proces de detoxifiere profundă. Stai puţin de vorba cu ţine însuţi, ascultă-ţi gândurile cele mai intime, pentru că ele sunt cele care transmit azi prin tot felul de semne ce anume nu e complet sau perfect în viaţă ta. Cu cât eşti mai cinstit cu ţine însuţi, cu atât vei găsi mai uşor punctul lipsa că să-l poţi şterge, elimina sau umple cu ceea ce nu ai. Ce-mi lipseşte oare, te întrebi, şi luând la bani mărunţi ce simţi şi ce gândeşti, vei umple golul cu iubire, cu inspiraţie, cu lumina, cu ceva!

Peşti

Nu trata compromisul pe care eşti nevoit să-l faci azi că pe o povara, ci fă-o cu un dram de detaşare, de nepăsare, că şi cum n-ar fi nimic atât de complicat. Glumeşte, fă haz de ceea ce trebuie să faci chiar dacă, undeva în adâncul sufletului, nu-ţi convine pe de-a-ntregul ceea ce trebuie să accepţi. Merită să faci acest sacrificiu, ai să vezi că vor veni numai consecinţe pozitive în urmă acestui gest pe care îl faci. A-ţi calcă din când în când pe orgoliu sau pe inima nu e chiar atât de greu sau de rău, deci fă-o cu încredere că e spre binele tău şi fără nici un fel de regret. Tu eşti cel care are de câştigat de aici, nu cel care, pe moment, are impresia că a obţinut o victorie în faţă ta.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *