Horoscop 2018: Cum stă fiecare zodie la DRAGOSTE și la BANI, în NOUL AN | Actualitate
Astăzi 20 Septembrie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:04
Abonamente

Actualitate 2 Ianuarie 2018, ora 08:47

Horoscop 2018: Cum stă fiecare zodie la DRAGOSTE și la BANI, în NOUL AN

Marime Font

Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. Iată cum îţi va merge în dragoste sau cum te vei poziţiona la capitolul finanţe!

Berbecul

Profită de acest an! Munceşte din greu când trebuie, dar nu-ţi fie frică să te relaxezi şi să te distrezi bine. Anul acesta este al tău.

Berbecii sunt, în general, oameni relaxaţi. Acest semn stelar este plin de viaţă şi de energie, şi aşa va fi şi în acest an, nimic nu pare să le stea în cale.

Loading...


În dragoste trebuie să îţi controlezi mania Cuvintele rostite fără prea multă gândire îţi pot afecta relaţia cu partenerul. Conform previziunilor, cuplurile căsătorite ar trebui să evite în mod conştient o relaţie extraconjugală. Trebuie să depuneţi mai multe efort pentru a vă consolida relaţia şi pentru a obţine rezultatele aşteptate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă dificilă din mai până în noiembrie.

În acest an este nevoie de un bun management pentru a evita abaterile financiare. De asemenea, acest lucru vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Cu toate că lucrurile s-ar putea întâmpla treptat, munca voastră continuă va da rezultatele aşteptate.

Taurul

Viaţa va fi probabil mult mai puţin stresantă în acest an pentru nativul Taur. Nu se va mai lupta cu sentimentul că totul atârnă pe umerii săi. Acesta este anul în care vă retrageţi din lumina reflectoarelor şi vă relaxaţi.

Planul amoros nu va fi unul benefic în acest an, veţi avea parte de dezamăgiri, iar diferenţele de opinie dintre tine şi partenerul (partenera de viaţă) vor fi la ordinea zilei. Puteţi lega noi iubiri sau vă puteţi reîntoarce la o veche dragoste, în acest an totul este posibil.

În ceea ce priveşte finanţele, trebuie să fii foarte atent în acest an. Încearcă să eviţi cheltuielile suplimentare. Puteţi avea oportunităţi ample de a câştiga, dar este posibil să nu obţineţi rezultatele aşteptate. De asemenea, există şanse de pierderi financiare majore, în special în luna ianuarie.

Pe de altă parte, încercaţi să obţineţi profit din proprietatea strămoşilor. Poţi lua un împrumut în încercarea de a-ţi îndeplini toate responsabilităţile. Va trebui să fii foarte atent la problemele juridice în această perioadă.

Starea nativului Taur s-ar putea îmbunătăţi după luna octombrie. Cãlãtoriile legate de muncã pot fi benefice.

Gemenii

În acest an veţi simţi că aveţi mai multă energie decât de obicei. Veţi putea face multe lucruri noi. Puteţi încerca să demaraţi schimbări dramatice în viaţa voastră. Mai mult ca sigur că veţi începe proiecte noi, chiar dacă nu veţi renunţa şi la vechile hobby-uri în acest an.

Viaţa amoroasă va fi minunată în acest an, atât pentru bărbatul din Gemeni, cât şi pentru femeia care face parte din această zodie. Dacă sunteţi singură, dar vă doriţi un partener, acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând. La ceilalţi, care sunt angrenaţi într-o relaţie, povestea se poate finaliza cu o căsătorie.

Nu veţi avea probleme nici cu finanţele în acest an. Este posibil să obţineţi noi surse de venit care v-ar putea creşte câştigurile. Cu toate acestea, trebuie să vă controlaţi cheltuielile, deoarece acestea pot creşte mai mult în comparaţie cu anul precedent. Pe de altă parte, la începutul anului veţi lupta puţin în încercarea de a câştiga bani, dar, treptat, lucrurile se vor rezolva şi veţi putea să vă atingeţi toate obiectivele.

Racul

Nativii din Rac vor avea şi în acest an emoţiile mereu în schimbare, îşi vor păstra latura materialistă şi anxioasă. De asemenea, Racii vor călători mult în acest an alături de partenerul de viaţă.

De asemenea, cei singuri au toate şansele să îşi găsească pe cineva. Cuplurile căsătorite nu vor renunţa nici în acest an la aventurile extraconjugale.

Din punct de vedere financiar, acest an va fi unul bun. Este posibil să dobândeşti noi surse de venit, dar te vei confrunta şi cu dificultăţi financiare din cauza costurilor suplimentare.. Dacă este necesară o investiţie mare în afaceri, care va fi benefică pentru tine, fii atent la toate detaliile.

Leul

Personalitatea Leului s-ar putea schimba puţin pentru a se adapta circumstanţelor care vor veni în 2018. Acest lucru ar putea ajuta la construirea caracterului lor şi la întărirea personalităţii lor complexe.

Viaţa amoroasă a Leului ar putea cunoşte urcuşuri şi coborâşuri în acest an. Poţi observa agitaţia în comportamentul partenerului de viaţă, dar nu te deranja, pentru că fiecare problemă are o soluţie. Se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească în curând şi toate problemele tale pot dispărea. Ba mai mult, poţi planifica o excursie în străinătate cu iubitul, asta pentru a petrece un timp de calitate.

Din punct de vedere financiar anul acesta pare a fi minunat pentru cei născuţi în acest semn zodiacal. În 2018 este posibil să nu te confrunţi cu o criză financiară. E de aşteptat să investeşti într-o nouă proprietate sau un teren, sau să renunţi la o proprietate actuală.

Deciziile tale corecte şi intelectul tău ascuţit îţi pot oferi beneficii uriaşe. Cu finanţele sporite, cheltuielile ar putea creşte. Aşadar, păstrează un control al bugetului şi planifică bine finanţele. De asemenea, e bine ca în acest an să nu crezi orbeşte în oameni.

Fecioara

De la început până la sfârşitul anului, nativii acestei zodii vor fi foarte ocupaţi. Fecioarele sunt persoane analitice, acordă o atenţie deosebită detaliilor, de aceea unii cred că încearcă prea mult să atingă perfecţiunea. De asemenea, sunt prieteni grijulii. Le place să facă ceea ce este corect şi util. Aceste trăsături le pot ajuta însă pe Fecioare în 2018.

Anul acesta viaţa ta amoroasă ar putea fi plină de confuzii. Există şanse de detaşare de partener din cauza neînţelegerilor. Prin urmare, este mai bine să evitaţi tensiunea inutilă şi disputele.

Cu toate acestea, se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească, iar din luna februarie să aveţi o perioadă benefică. Puteţi depune mai mult efort pentru a câştiga inima partenerului, care ar putea întâmpina anumite probleme de sănătate în acest an. Vă recomandăm să luaţi deciziile cu înţelepciune şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de ceilalţi.

În anul 2018 venitul persoanelor care aparţin acestui semn zodiacal ar putea creşte semnificativ. Există posibilitatea să călătoriţi în străinătate pentru a vă extinde afacerea. Această călătorie este de aşteptat să fie una fructuoasă, deoarece pot apărea multe oportunităţi noi.

Balanţa

O trăsătură dominantă a personalităţii Balanţei este că se străduieşte să obţină echilibru pe toate planurile. Nativul Balanţă este cât se poate de corect cu ceilalţi şi va continua să joace rolul de pacificator pentru prieteni şi în 2018. Ei cred în corectitudine şi egalitate.

În dragoste puteţi obţine ceea ce doriţi în 2018. Cu toate acestea, lucrurile se vor întâmpla treptat. După luna martie puteţi petrece un timp memorabil alături de partenerul de viaţă.

Anul viitor va fi unul fructuos şi pentru cuplurile căsătorite care doresc un copil. Dorinţa lor s-ar putea împlini în această perioadă. De asemenea, dacă eşti atrasă de cineva, îl poţi aborda cu o propunere.

Pe plan financiar vă puteţi schimba strategia. În această perioadă veţi lucra foarte mult pentru a vă consolida finanţele şi puteţi avea succes. De asemenea, puteţi ieşi din datorii dacă aţi luat un împrumut. Din ianuarie până în martie există indicii că suma pe care o câştigaţi ar putea creşte.

Scorpionul

Anul acesta va fi pentru Scorpioni mult mai paşnic decât cel de dinainte. Aţi muncit din greu, iar acum este timpul pentru o mică pauză. În 2018 încearcă să faci lucrurile care te fac fericit, nu mai încerca să îi impresionezi pe ceilalţi.

Scorpionii se străduiesc să aibă succes, iar, dacă fac toate alegerile corecte, îl vor avea în 2018.

Încearcă să îi rămâi loial partenerului şi evită aventurile. Pe de altă parte, dacă eşti necăsătorit, poţi primi nişte propuneri minunate în acest an. În general, este de aşteptat să aveţi rezultate bune pe frontul iubirii.

În materie de bani trebuie să fii foarte atent în acest timp. Indiferent ce faci, verifică bugetul şi evită cheltuielile suplimentare. Nu lua nicio decizie financiară pe grabă, deoarece există şanse mari de pierderi financiare.

Săgetătorul

Personalitatea Săgetătorului are multe trăsături care pot ajuta sau răni în 2018. Sunt oameni inteligenţi, iubesc să înveţe lucruri noi şi pot fi parteneri de încredere.

Tratează bine un bărbat din Săgetător sau o femeie şi se vor purta cu tine în acelaşi mod.

Săgetătorii vor iubi şi vor fi iubiţi în acest an. Veste bună şi pentru persoanele care se află în căutarea unui partener, pentru că ar putea cunoaşte pe cineva special în această perioadă.

În cursul acestui an e posibil să aveţi câteva oportunităţi financiare care v-ar putea schimba viaţa într-un mod semnificativ. Puteţi obţine o creştere a salariului şi un post semnificativ.

În ansamblu, în acest an nu vă veţi confrunta cu o criză financiară, dar trebuie să evitaţi cheltuielile suplimentare.

Capricornul

Capricornul rămâne ambiţios şi în 2018. El va face tot ce este necesar pentru a-şi atinge obiectivele. Sunt oameni practici şi nu au prea mult timp pentru lucruri frivole, chiar dacă sunt persoane materialiste.

Anul va fi unul benefic şi pentru viaţa ta sentimentală. Vei avea o legătură bună cu partenerul în această perioadă.

La nivel financiar trebuie să fii atent în acest timp. Anul acesta este plin de urcuşuri şi coborâşuri. Este posibil să lucraţi foarte mult pentru a câştiga bani şi a vă majora finanţele. De asemenea, vă veţi confrunta cu cheltuieli. Deci, o planificare financiară mai bună este necesară în acest an. Cu toate acestea, te vei bucura de sprijinul părinţilor şi al soţului.

Vărsătorul

În acest an va trebui să găseşti un echilibru în viaţa ta dacă doreşti să fii fericit. Va trebui să te uiţi la trecutul tău pentru a înţelege mai bine prezentul.

Vărsătorii tind să fie oameni cu personalităţi excentrice. Nu este posibil să întâlniţi un semn de soare mai independent decât Vărsătorul. Îşi fac uşor prieteni, dar simt că nimeni nu îi înţelege cu adevărat.

Pe plan sentimental veţi avea de trecut multe obstacole în acest an. Iniţial, vor apărea anumite diferenţe în relaţia de cuplu, de aceea este indicat să ocoliţi disputele. De asemenea, evitaţi argumentele inutile şi afirmaţiile nefondate. Anul 2018 nu este bun pentru căsătorie.

În ansamblu, anul este bun în domeniul financiar, dar necesită muncă şi inteligenţă.

Peştii

În acest an veţi avea timp suplimentar pentru a face ceea ce vă place! Acum este momentul să vă reînnoiţi proiectele şi să utilizaţi o parte din energia ce vă caracterizează. Această stare vă poate inspira, de asemenea, să încercaţi lucruri noi sau să faceţi alte schimbări în viaţă în 2018.

În dragoste trebuie să fii prudentă, deoarece în acest moment sunt şanse mari să apară unele neînţelegeri. Vorbele greşite îţi pot ruina relaţia.

În acest an există posibilităţi de câştig, dar şi de pierdere. Poziţiile planetelor sugerează că ideile inovatoare pe care le aveţi vă pot conduce la anumite câştiguri financiare. De asemenea, puteţi câştiga la loterie, dar aveţi grijă cui împrumutaţi bani.

Timpul nu este favorabil pentru investiţii în perioada ianuarie-martie. După această perioadă pot apărea câteva opţiuni foarte bune şi poziţia ta financiară ar putea fi consolidată.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 09:04

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Tinerii continuă să plece în număr mare din Moldova, iar motivele principale ale acestei decizii sunt șomajul, salariile mici și incertitudinea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:42

Germania, pregătită să cheltuie 1 MILIARD euro pe două terminale de gaze lichefiate, pentru a SCĂPA de sancțiunile SUA în proiectul Nord Stream 2

Germania, pregătită să cheltuie 1 MILIARD euro pe două terminale de gaze lichefiate, pentru a SCĂPA de sancțiunile SUA în proiectul Nord Stream 2

Autorităţile germane s-au oferit să cheltuie un miliard de euro pentru a construi două terminale pentru gaze naturale lichefiate, în încercarea de a descuraja SUA să impună sancţiuni Germaniei din cauza implicării sale în proiectul gazoductului Nord Stream 2, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:30

Politologul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiune de solidaritate civilă

Politologul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiune de solidaritate civilă

Cunoscutul politolog, doctor în științe istorice și publicistul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiunea de solidaritate civilă „Ziua schimbării”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:25

Maia Sandu pentru presa din România: Sărăcia este problema resimțită de toți cetățenii, dar cauza principală sărăciei este corupția

Maia Sandu pentru presa din România: Sărăcia este problema resimțită de toți cetățenii, dar cauza principală sărăciei este corupția

Unul dintre principalii lideri politici pro-europeni de la Chişinău, Maia Sandu, vorbeşte, într-un interviu acordat Agerpres, despre importanţa alegerilor prezidenţiale care vor avea loc pe 1 noiembrie în Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 20 Septembrie 2020, ora: 08:13

Prognoza METEO. Val de aer rece peste Moldova

Prognoza METEO. Val de aer rece peste Moldova

Astăzi nu se așteaptă schimbări esențiale de vreme - va fi la fel de răcoare ca în ziua precedentă. Mâine însă temperaturile vor crește puțin.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 20 Septembrie 2020, ora: 08:10

7 gustări sub 100 de CALORII. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

7 gustări sub 100 de CALORII. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

Gustarile inteligente, sub 100 de calorii, pot face diferenta dintre pierderea de kilograme si incercarea nereusita de a deveni mai suplu. Atunci cand esti la birou este tentant sa iei ceva dulce/ sau un sandwich de la aparatul din hol pentru a-ti astampara foamea.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Septembrie 2020, ora: 07:29

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 20 SEPTEMBRIE 2020. Așteaptă-te la neașteptat!

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 20 SEPTEMBRIE 2020. Așteaptă-te la neașteptat!

 Luna este in Scorpion si esti gata de confruntari transformationale. Luna face opozitie cu Uranus si cuadratura cu Venus, ceea ce aduce mai multa dorinta in relatii. Asteapta-te la neasteptat! Jupiter si Neptun mai elibereaza din tensiuni si te simti mai expansiv. Doar e duminica si meriti...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 20 Septembrie 2020, ora: 06:02

Anunțul momentului în România: încă trei orașe mari din țară vor avea stadioane moderne

Anunțul momentului în România: încă trei orașe mari din țară vor avea stadioane moderne

În următoarele luni vor fi inaugurate trei stadioane moderne în București, dar CNI pune la cale trei proiecte impresionante și în provincie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 17:38

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Andrian Candu nu a fost înregistrat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Pro Moldova. Împotriva înregistrării acestuia au votat 5 membri ai CEC. Alții 2 s-au abținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 14:08

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană a convenit achiziționarea unui potențial vaccin anti-covid cu Sanofi și GSK în al doilea astfel de acord pentru asigurarea de astfel de doze, în condițiile în care se apropie termenul limită pentru înscrierea în programul de achiziționare de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:15

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală Foto: simbol

Corneliu Furculiță lasă să se înțeleagă că WC-urile din timpul URSS erau într-o stare deplorabilă. Deputatul PSRM a învătat la școala din satul Sadova, actualul raion Călărași pe care a terminat-o în anul 1986. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 08:37

alegeri 2020 Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Circulara Comisiei Electorale Centrale (CEC), care interzice partidelor să finanțeze campaniile candidaților înaintați, nu are valoare juridică. Asta a declarat Alexandru Tănase, ex-președintele Curții Constituționale în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 07:28

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Săptămâna trecută, o echipă de oameni de știință ruși a publicat rezultatele primelor două faze a procesului de fabricare a unui nou vaccin anti-Covid-19 dezvoltat în Rusia care ridică mai multe semne de întrebare și care a atras atenția mai multor oameni de...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2020, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2020, ora: 01:58

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. După o săptămână plină cu activități de tot felul, în sfârșit a venit timpul pentru o binemeritată odihnă. Oboseala se resimte din plin, iar nevoia de pauză este tot mai acută. Dintre toate zodiile, cei mai fresh sunt nativii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 01:47

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

De-i cald, de plouă, de bate vântul, alcoolul ieftin și fără acte de proveninență se vinde ca pâinea caldă într-o curte din orașul Bălți. Un bărbat și-a făcut un punct de comercializare a alcoolului contrafăcut chiar după gard. 100 de grame de vodcă sunt...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)