Horoscop

Horoscop 21 mai 2016, Gemenii analizează situaţia în favoarea lor

Berbec

Apare un intrus în mediul în care îţi desfăşori activitatea, dar care nu face nici un efort să se integreze el în anturaj, ci parcă tot opinie separată face. Tu poţi fi un bun liant relaţional chiar şi pentru cel care abia acum intră în acel spaţiu şi-l vei invită să ţi se alăture, să devină parte integrantă din colectiv, şi nu să tragă pe alţii după el, în afară grupului. Dai un exemplu excelent de socializare şi relaţionare, pentru că arăţi ce bine ar fi să se adapteze mediului în care a intrat şi să nu încerce să dezbine grupul. Ar fi acceptat uşor dacă ar face unele eforturi de adaptare şi nu ar încerca să fac opinie separată că un rebel.

Taur

Dacă pleci la drum, numai lucruri bune ar trebui să ţi se întâmple pe parcurs, pentru că cele mai grozave evenimente nu au loc în mediul tău obişnuit, ci la o oarecare distanţă de casă. Pleacă, umblă, ia legătură cu oameni de departe, pentru că distanţele sunt sursă unor momente cu adevărat norocoase. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi o veste de excepţie sau pentru a întâlni o persoană pe care o vei privi că pe salvatorul tău, că atare nu stă acasă, nu stă în locul cu care eşti obişnuit, ci abate-te chiar şi un pic de la traseul tău de zi cu zi. Surprizele pot apărea de după colţ!

Gemeni

Ai toate motivele să fii mândru de ţine, pentru că ai luptat pentru a scoate la iveală adevărul într-o situaţie din care cineva avea numai de suferit. Joci rol de judecător în favoarea ta sau a altuia şi, pentru că totul revine la normal, eşti încântat de puterea ta de convingere. Ar fi trebuit să te faci avocat, pentru că ai un talent cu totul aparte de a găsi dovezi care demonstrează adevărată faţă a lucrurilor.

Rac

Eşti un om că oricare altul şi azi simţi că faci parte, cu adevărat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fără a te simţi nici dat la o parte, nici privit că un ciudat. În fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decât restul lumii şi îţi accepţi normalitatea cu un dram de bucurie, pentru că şi tu eşti că ceilalţi. Nu-ţi plăcea să fii dat la o parte din cauza cine ştie cărei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, că atare felul în care te tratează lumea, că unul de-a lor, care le seamănă întocmai, te bucură. Nu te-ai fi simţit deloc bine să fii ţinut în afară cercului doar pentru că aveai tu un semn distinctiv: tu ţi l-ai pus, nu ceilalţi!

Leu

Trebuie să pleci la drum, pentru că undeva la destinaţie te aşteaptă o situaţie care te cere de urgenţă acolo, tu fiind salvatorul momentului. Tu reuşeşti să analizezi problema pe toate părţile cu mai multă atenţie şi luciditate decât cei direct implicaţi, că atare vei lasă orice activitate deoparte pentru a ajunge acolo unde eşti aşteptat cu braţele deschise. După ce se vor calmă spiritele, vei fi foarte mulţumit de faptul că ai fost şi tu prezent acolo, căci de la distanţă ar fi fost mai greu de rezolvat.

Fecioara

Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera pozitivă din jurul tău, de parcă n-ai prea fi în apele tale. Ceilalţi sărbătoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ţi găseşti locul printre ei. Poate starea ta fizică nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret în succesul cu care se laudă ceilalţi şi prea vrei să te lauzi cu ceva la care nu ai participat aşa cum ar fi trebuit. Dacă ceilalţi te invită să te alături lor, fă-o, pentru că te vei molipsi de bună dispoziţie, ceea ce va deveni motivaţia perfectă pentru a te apucă de ceva nou!

Balanţă

Apare în calea ta exact persoană care te poate face fericit, pentru că intervine la timp în planurile tale. Îl vei privi de acum înainte cu maxim respect şi admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment. E o bucurie şi pentru el să vadă în ochii tăi atâta recunoştinţă, ceea ce îl motivează să ofere şi mai mult, poate chiar peste puterile sale. Şi tu ai face la fel, pentru că eşti cuprins de o generozitate dusă la extrem.

Scorpion

Cei singuri şi trişti ar trebui să caute azi companiile numeroase, vesele, unde să se molipsească de bună dispoziţie. Nu stă în carapacea ta, cufundat în griji şi probleme, ci ieşi undeva cu cei dragi, cu copiii, pentru a te detaşa de toate. O simplă plimbare prin parc sau o întâlnire cu prietenii la o bere ar avea efecte excelente asupra tonusului tău căci cineva trebuie să-ţi ridice moralul.

Săgetător

O zi liberă e numai bună pentru a pregăti etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupă. Stai şi chibzuiesti, pui pe hârtie detaliile semnificative şi trasezi o strategie pe care o vei respectă întocmai în zilele care vin. Nu poţi ajunge la ţelul tău cel mare fără un program bine stabilit dinainte, căci nimic nu poate fi atins dacă le laşi la voia întâmplării. Adună-ţi gândurile şi aşează-le în ordine, că apoi să construieşti totul conform planului.

Capricorn

Tu eşti, de felul tău, ceva mai prudent şi nu te aventurezi într-un proiect nou fără măsuri de precauţie şi o organizare atentă în prealabil. Totuşi, cineva te stimulează să te implici mai mult, că merită să laşi la o parte suspiciunile sau teamă de eşec, deci molipseşte-te de la el de entuziasm şi energie. Eşti în faţă unui eveniment care te solicită la maximum, iar pasivitatea nu pare a fi cea mai bună soluţie. Fiecare intră în această combinaţie cu alte calităţi: tu cu maturitatea şi organizarea, celălalt cu stimulentele şi energia.

Vărsător

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade că un trăsnet în calea ta când te aşteptai mai puţin. În urmă acestei veşti atât de tranşante, un capitol se încheie brusc în viaţă ta, deci aşteaptă-te la o despărţire în amor, la o demisie decisă pe loc, la o răsturnare bruscă de situaţie, momente critice care te pot lasă fără replică. Poate nu e chiar un dezastru, pentru că un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui început mai bun, descoperind, mai târziu, că e mai bine că s-a încheiat acum şi atât de repede.

Peşti

Nu te poţi rupe încă de o situaţie tristă din trecut, pentru că ori de câte ori credeai că ai uitat cele întâmplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumina. Cineva din preajma ta are grijă să-ţi reamintească iar şi iar prin ce ai trecut şi cum să te detaşezi de trecut în asemenea condiţii? E nevoie de un efort de voinţă pentru a scoate din viaţă ta tot ce te întoarce în trecut, deci fă puţină ordine! Numai de ţine depinde să arunci balastul care nu-ţi mai este util, că să nu duci după ţine amintirile care nu-ţi fac nicio plăcere.

Horoscop 21 mai 2016 oferit de ACVARIA.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *