Horoscop

Horoscop 23 decembrie 2015

Nu ajunge doar să vorbeşti despre ceea ce vrei să atingi, nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi şi să spui ce bine vor ieşi toate (e bună şi această atitudine, fără îndoială, că motor principal de acţiune), dar e vremea să îţi pui spiritul de întreprinzător mai serios la treaba. Munceşte, pune umărul, transpiră, clădeşte, fă ceva, pentru că ţelul tău cel mai important poate fi atins numai prin muncă. Nimeni nu vine să-ţi pună în traistă ce ai nevoie, ci totul se ridică prin eforturi proprii, şi pentru ţine a venit vremea să faci! Eşti susţinut să duci la capăt ceea ce deja vezi materializat cu ochii minţii.

Taur

Dedică-ţi această zi intimităţii şi senzualităţii, pentru că cel drag are mai multă nevoie de compania ta. Orele petrecute în doi vor fi sursă celor mai frumoase momente de pasiune, pentru că va daţi amândoi seama cât de rar va oferiţi unul altuia asemenea atmosfera intimă. Poate fi o zi sau o noapte cu o încărcătură cu totul specială în cuplu, de parcă ar fi prima voastră întâlnire romantică sau prima declaraţie de dragoste între patru ochi care poate deveni startul către o idilă că-n filme. Fii darnic în gesturi de tandreţe şi semne de pasiune, pentru că amândoi visaţi la fericire. O puteţi atinge chiar azi!

Gemeni

Credeai că nimic nu mai înaintează? Te înşeli! Chiar dacă ai fi tentat să spui că eşti prins într-un punct mort de la care nimic nu se mai mişcă, vei vedea că zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveşte de minune situaţiei de faţă. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, deşi nu aduce nimic nou, e răgazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, că să te pregăteşti pentru ceea ce urmează. Vei vedea că există un plan undeva acolo sus în care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun în viaţă ta, că atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decât liniştea de dinaintea furtunii. Curând, totul va reporni în forţă, descoperind că timpul însuşi e o energie şi trebuie să te foloseşti de ea în mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Rac

Ai nevoie de o garanţie şi o aştepţi cu sufletul la gură, pentru că nu te poţi linişti cât nu ştii sigur acel lucru. Ar fi bine să nu mai fii atât de încrâncenat şi de concentrat asupra acelui detaliu. E bine să te relaxezi un pic şi să laşi lucrurile să evolueze în ritmul propriu, fără să te stresezi. Caută o preocupare în strânsă legătură cu apă, care îţi inspiră linişte şi frumuseţe, că să uiţi de griji şi nesiguranţă. Ieşi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine în bătaia vântului, fă o baie parfumată înainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, şi vei vedea că efectele vor fi miraculoase. Se vor spală toate!

Leu

Nedreptatea devine insuportabilă pentru ţine, şi te ridici cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă, sau de nişte legi ale bunului simt de care unii nu ţin cont, te irită atitudinea obraznică a unora şi încerci să iei unele măsuri severe. Lupta cu cei care nu vor să se supună acestor reguli, pentru a nu-i lasă să câştige ceva pe nedrept. Când e în joc adevărul sau justiţia, nimeni nu te poate opri, şi eşti gata să militezi pentru a le redobândi şi a le impune în faţă tuturor că puncte de reper.

Fecioara

Se simte aer de sărbătoare în jurul tău, de parcă se pregătesc evenimente măreţe! Intri într-o etapă nouă a vieţii tale, pe un nivel superior, ce implică, pe de o parte, curajul schimbării, şi pe de altă parte, asumarea de noi responsabilităţi. Îţi dai seama că nu e un moment oarecare, deci fii pregătit să închizi o poartă în urmă ta, pentru a urcă la etajul următor. Eşti în plin proces de dezvoltare, de creştere, de ascensiune, iar acum eşti abia la începutul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigurează la orizont e motiv de maximă bucurie. Zâmbeşte, celebrează bucuria cu cei din jur, şi mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care încă îşi mai caută nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evoluţiei tale prin viaţă, dar nu se opreşte nimic aici: e startul către nivelul următor!

Balanţă

Te-ai gândit vreodată, cu adevărat profund, care e misiunea ta pe această lume? Cu siguranţă, da, dar ar trebui s-o faci şi azi într-un moment de meditaţie, pentru că răspunsul ar putea fi cel puţin surprinzător şi deschizător de sensuri. Poate un vis cu conotaţii spirituale intense, poate o discuţie cu ton extrem de grav cu o persoană pe care o admiri şi o respecţi, poate o străfulgerare din subconştient te pun în faţă unei alegeri majore de destin. Simţi nevoia să te dedici mai mult oamenilor, să pui în slujba altora ceea ce ştii sau faci, deci un prim pas ar fi să găseşti calea prin care poţi ajunge la cât mai multă lume deodată.

Scorpion

Primul lucru căruia trebuie să acorzi azi atenţie e acel blocaj care te ţine pe loc de la o vreme. Eşti sfătuit să te eliberezi de ceea ce nu te lasă, de la o vreme, să evoluezi, să te dezvolţi, să treci la etapă următoare, pentru că duci după ţine un balast inutil care nu-şi mai are rostul. Lupta cu propriile tale limite şi oprelişti, pentru că cel mai mare duşman nu e afară, ci chiar în interiorul tău. Deschide-te spre nou cu încredere, fără teamă de trecut, pentru că acesta e un capitol demult încheiat şi acolo ar trebui să rămână. Lasă-te puţin în voia sorţii şi vezi ce aduce, fără să controlezi totul.

Săgetător

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vieţii tale, deci apropie-te de ei şi adu-ţi aminte să scoţi şi tu mai mult la iveală copilul din ţine. Lasă încrâncenările, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, şi lasă-te condus de joc, aşa cum făceai când erai mic. Indiferent de vârstă pe care o ai, vei vedea că există încă în adâncul sufletului tău un copil care cere atenţie, care vrea să iasă afară să se joace, că atare dezbracă haina omului matur, sobru şi responsabil şi eliberează acel copil. Da-i voie să se joace, să radă şi să fie liber! Prezenţa familiei alături va stimula cumva acest joc, şi te simţi ocrotit, răsfăţat, îmbrăţişat, aşa că odinioară. Aceeaşi energie minunată o reverşi şi tu, la rându-ţi, asupra celor mici!

Capricorn

Pune mâna pe unelte şi apucă-te de proiectul la care te tot gândeşti de ceva vreme, dar tot amânai momentul să-i dai startul. Acum e acea zi de succes în care vei şti să-ţi valorifici perfect toate cunoştinţele acumulate şi toate planurile făcute. Depăşeşte faza teoretică a marilor tale planuri, pentru că acum ar fi momentul optim să pui deja în practică tot ce ai scris pe hârtie sau ai creat în detaliu în minte. Mai mult, ai putea avea alături o persoană de încredere pe care te poţi bizui, completându-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

Vărsător

Dacă îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranţă partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu va poate opri din elan. Împreună sunteţi o forţă de neînvins!

Peşti

Eşti obosit, deşi ai mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă te apuci totuşi de treaba şi ţi se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insişti să mergi mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condiţiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul. Dacă poţi amână pe altădată, ai fi mult mai câştigat, altfel va fi doar risipă de timp şi energie fără rezultate prea bune.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *