Horoscop

Horoscop 23 februarie 2017

Berbec – Horoscop 23 februarie 2017

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Deşi de obicei găseşti uşor subiecte de conversaţie pentru a intră în vorba cu oricine, azi nu reuşeşti deloc să te apropii de ceilalţi. Simţi o uşoară ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe în comun cu ei şi preferi să faci opinie separată sau să stai pe margine. Dacă ar există măcar o figura prietenoasă printre aceşti oameni, ţi-ar fi mult mai uşor, dar aşa toate încercările tale de a lega o conversaţie se lovesc de tăceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poţi trece.

Taur Horoscop 23 februarie 2017

Prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice. Vei descoperi azi ce uşor îţi revii dacă accepţi alături de ţine oameni cu tonus pozitiv, care te ridică şi pe ţine înapoi la suprafaţă. Caută persoanele potrivite care să te ajute să-ţi revii, deci fugi de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme. Optimiştii îţi vor ridică moralul şi te vor readuce la lumina, că atare trebuie să-ţi alegi cu grijă anturajul. Dacă vezi că vin alături de ţine persoane care numai de probleme vorbesc, ieşi din acel mediu cât mai repede, că să nu te tragă şi mai jos.

Gemeni Horoscop 23 februarie 2017

Te simţi că un copil care priveşte prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treci. Tragi cu ochiul puţin să vezi ce e dincolo, dar rămâi totuşi afară, nu ai cum să intri deocamdată. Ceea ce e după acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie să găseşti o cale să fii lăsat să intri, să fii acceptat, să ţi se deschidă poartă, deci eforturile de integrare şi de adaptare îţi aparţin. Probabil îţi doreşti enorm să fii primit într-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elită intelectuală, dar momentan priveşti din afară, visând la clipă când vei fi şi tu unul de-al lor.

Rac Horoscop 23 februarie 2017

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experienţă ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost că ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe ţine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţă ta, ar da roade din nou, că atare vorbeşte-le de ţine.

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc februarie 2017

Leu Horoscop 23 februarie 2017

Visezi la momentul în care vei culege roadele unui proces îndelungat la care îţi aduci contribuţia. Eşti sigur că vei ajunge la capăt, pentru că investeşti tot ce ai mai bun în ţine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, în situaţia în care te afli, pentru că ai să vezi că şi de acolo vor veni o serie de informaţii ajutătoare, de coincidenţe fericite sau de împrejurări benefice care să te ducă mai repede spre scopul cel mare. Sigur că poţi şi de unul singur, deţii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simţi că dacă îţi legi dorinţele şi de un plan spiritual înalt, lucrurile vor evolua mult mai repede şi mult mai sigur spore împlinirea visului tău. Aşa e, deci cere de sus!

Fecioara Horoscop 23 februarie 2017

Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scapă de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact când aveai mai mare nevoie de ea, de aceea închei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parcă nu mai eşti la fel de stresat că zilele trecute, ba chiar ai curajul să faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispoziţie, dar nu te aruncă totuşi în cheltuieli inutile. Ai câteva plăti majore pe lista, facturi cu multe cifre, şi acelea ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu, cu atât mai mult că ai acei bani la dispoziţie. Nu ieşi la cumpărături cu bani mulţi în buzunar, că rişti să dai iama prin ei fără să-ţi dai seama!

Balanţă Horoscop 23 februarie 2017

Sfatul pe care îl primeşti astăzi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te foloseşti imediat de el. Deschide o perspectiva nouă în planurile pe care le construieşti, pentru că e, de fapt, un stimulent, o încurajare care vine exact când aveai mai mare nevoie de o vorba bună. El devine exemplul tău că se poate, pentru că îţi împărtăşeşte din experienţă să cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, şi dacă lui i-a ieşit atât de bine, la fel se va întâmplă şi în cazul tău dacă îi asculţi poveţele oferite cu dragă inima şi cu intenţii pozitive. Îi vei mulţumi într-o zi.

Scorpion Horoscop 23 februarie 2017

Şi liniştea se exersează, că atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tău extenuat. Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zona de refugiu în care să îţi auzi gândurile cele mai profunde. Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ţi aminte de una din activităţile care îţi face plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care te afli. Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument, să citeşti poezii sau să faci puzzle, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei, pentru că te vor relaxa că prin farmec.

Săgetător Horoscop 23 februarie 2017

E agitaţie mare în jurul tău, dar îţi place această atmosfera, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi că şi ţine va scoate la iveală ce ai tu mai bun, şi pentru că vrei să te remarci, vei lupta pentru dreptul tău la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri că şi ţine: şi ei au pus ochii pe premiul cel mare su te vei implică în concurs cu toate forţele tale, cu marea şansă de a pune mâna pe succes. Dacă faci parte dintr-un colectiv care vâsleşte umăr la umăr pentru acelaşi rezultat final, va stimulaţi unii pe alţii iar, la capăt, va apreciaţi reciproc intervenţia. Separat, nu ar fi mers la fel de bine.

Capricorn Horoscop 23 februarie 2017

Te simţi neglijat, dat la o parte, de parcă nimeni nu mai ştie de ţine, dar exagerezi totuşi. E doar o uşoară depresie care îţi da târcoale acum şi ai tendinţa de a te izola de lume. Tu eşti cel care fuge de oameni, nu ceilalţi te dau afară din lumea lor, că atare tu trebuie să ieşi un pic în întâmpinarea lor. Nu aştepta că ceilalţi să-ţi dea atenţie, când ai şi tu la îndemână instrumentele necesare pentru a ieşi din pasă nu tocmai pozitivă. Recunoaşte când ai nevoie de ajutor, nu te încăpăţâna să rezolvi singur problema care te ţine captiv, că atare, cu un ajutor prietenesc alături, vei vedea ce bine te simţi iar.

Vărsător Horoscop 23 februarie 2017

Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia de familie. Apar certuri între soţi, între părinţi şi copii, aproape că nici nu stai prea mult între pereţii casei, pentru că planează o energie care nu face nimănui plăcere. Cineva trebuie să calmeze spiritele, iar această va fi figura feminină centrală a casei, care îi va adună pe toţi în jurul ei şi îi va obligă să facă pace. Şi tu poţi fi liantul întregii familiei, pentru că prin tonul tău amabil şi împăciuitor, poţi dezamorsa chiar şi cele mai aprinse conflicte.

Horoscop 23 februarie 2017 Peşti

Atmosfera este relaxată şi prietenoasă în jurul tău, te simţi bine printre cei care îţi ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de-o viaţă. Eşti apreciat pentru simplă ta prezenţa care face bine unui prieten care îţi ducea dorul şi te tot invită ba la o discuţie, ba la o cafea… Aveţi acum ocazia de a stă de vorba şi a recupera timpul cât nu aţi fost împreună. Ar fi chiar o zi potrivită pentru a ieşi undeva în oraş, la o cofetărie, la o cafenea, pentru că este exact atmosfera favorabilă dialogului, distracţiei, socializării, deci nu refuză invitaţiile.

Horoscop 23 februarie 2017 oferit acvaria.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *