Actualitate

HOROSCOP, 24 august 2017 // O zodie atrage BANII ca un magnet

Berbec

Ai o zi extrem de ocupată şi ai ajuns să semeni cu un titirez care se învârte de colo-colo cu viteză. Nu ai timp de stat la discuţii, aşa că modul tău de comunicare de astăzi se rezumă la unul mai mult gestual. Unii vor crede că ai păţit ceva…

Taur

Nu te complici prea mult cu partea teoretică. Ştii exact ce trebuie să faci şi vrei să acţionezi. Spiritul tău pragmatic îi inspiră şi pe cei din jur. După o muncă de câteva ore, seară o să te poţi întâlni cu câţiva prieteni.

Gemeni

Ai cam tras de ţine în ultima vreme şi asta nu rămâne fără urme. Ţi-ar prinde bine o mică vacanţă, departe de toate îndatoririle zilnice. Până atunci, cere cuiva ajutor. Nu încerca să le faci tu pe toate, scrie Ziua de Cluj.

Rac

Plănuieşti să-i faci o surpriză partenerului de viaţă. Te simţi dator după ce ai cam neglijat relaţia voastră în ultima perioada, iar micile semnale din partea acestuia nu au întârziat să apară. Sigur se va linişti când va vedea că acum recuperezi.

Leu

O veste bună, altă rea. Aşa le vei primi, încă de dimineaţă, când vor începe să sune telefoanele. Nu ştii cum să reacţionezi, să te bucuri sau nu. Mai aşteaptă puţin, s-ar putea să fie vorba doar de o alarmă falsă. Până la noi veşti, fă ce trebuie făcut.

Fecioara

Te bucuri că ai scăpat de o problema de sănătate care te-a sâcâit în ultima vreme şi te-a obligat să-i refuzi partenerului de viaţă cererea de-al însoţi undeva. Ai ocazia să reprogramezi totul acum, mai ales că nu mai este mult până la weekend.

Balanţă

Te bagi unde nu te priveşte şi ajungi să regreţi. Chiar dacă nu poţi stă deoparte când vezi că se întâmplă anumite nedreptăţi, mai bine abţine-te pentru că vei ajunge în mijlocul scandalului. Retrage-te la timp.

Scorpion

Ai câteva nelămuriri în legătură cu o problema şi din cauza asta în primele ore ale zilei o să fii pe gânduri. Vei respinge pe oricine va încerca să te deranjeze, chiar şi pe cei mai apropiaţi. Nu te miră, mâine, când toţi îţi vor răspunde în doi peri.

Săgetător

Se agravează nişte probleme de ordin financiar, dar ai noroc cu o rudă mai bogată. Încearcă, pe viitor, să fii mai atent la ceea ce faci cu banii tăi, iar dacă nu te poţi abţine de la cheltuieli, gândeşte-te la încă o varianta de câştig.

Capricorn

Socializezi mai mult decât de obicei. Vei fi în centrul atenţiei. Totuşi, încăpăţânarea de care vei da dovadă, la un moment dat, îi va îndepărta pe cei care s-au strâns în jurul tău. Hotărăşte-te, ce vrei de fapt?

Vărsător

Ar trebui să fii atent la discuţii, în şedinţa, dar îţi zboară gândul undeva departe. Tocmai te-ai întors din vacanţă perfectă şi încă nu poţi, dar nici nu vrei să intri în ritmul de la birou. Ai grijă să nu te prindă cineva pe picior greşit.

Peşti

Se apropie weekendul şi planifici să pleci undeva cu prietenii sau măcar să ieşiţi undeva în oraş. E cazul să va vedeţi cu toţii, mai ales cu unii veniţi de departe şi care vor pleca curând înapoi. Nu uită de ceva ce trebuie să faci până la sfârşitul acestei săptămâni.

Sursa:realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *