Horoscop

HOROSCOP 24 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în Ajunul Crăciunului

Deţii toate mijloacele concrete pentru a-ţi vedea planurile materializate, dar pentru această, trebuie să crezi şi tu cu tărie că poţi. Lasă orice atitudine pesimistă deoparte, nu te mai teme să încerci, ci pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce vrei să obţii. Nu face nimeni minuni în locul tău, ci tu eşti singurul proiectant, constructor şi beneficiar al acestui edificiu pe care îl ridici pas cu pas. Eşti pe drumul care duce acolo unde visezi, dar încă ţi se mai cere răbdare!

Taur

Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună. Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate. Mesajele care ajung azi la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legată de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ţi deschide ţie mintea. E că o revelaţie pentru că de acolo soseşte vestea salvatoare pentru problema care te frământă şi eşti mulţumit că ai fost pe faza exact atunci când informaţia venea către ţine.

Gemeni

Ieşi în lume, du-te unde vezi cu ochii, pentru că cel mai minunat lucru de care poţi avea azi parte e aerul proaspăt! O drumeţie prin împrejurimi, o zi petrecută pe-afară, o călătorie cu maşină, chiar şi fără o ţintă anume, au efecte relaxante asupra psihicului tău. Lasă orice treaba deoparte, nu te mai gândi la nimic din ceea ce te aşteaptă acasă, scoate-ţi familia la aer. Va veţi întoarce cu toţii acasă întremaţi, încărcaţi de energie pozitivă, şi cu o poftă grozavă de mâncare şi de distracţie. Semn că exact de asta îţi era ţie cel mai dor: de un pic de aer curat, de natură, atât cât ai parte de ea în localitatea în care trăieşti, sau de un peisaj de vis, dacă ai norocul să pleci mai departe.

Rac

Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculţi părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcţia. Poate tu încă mai speri că mai ajungi undeva, poate încăpăţânarea şi ambiţia nu te lasă să renunţi încă, deşi vezi cu ochii tăi că nu mai ajungi nicăieri, dar dacă înţelegi totuşi că tot efortul tău e în zadar şi roadele nu vor să apară, ar fi bine să încerci altceva. Nu poţi admite faptul că renunţarea ar fi soluţia, dar nu e deloc o renunţare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralelă, folosindu-te de rezultatele parţiale de până acum. E doar altă viziune!

Leu

Ţi-ai făcut mari iluzii cu privire la un eveniment ce sună foarte bine până nu demult, dar toate speranţele par zadarnice. În loc să iasă totul perfect, aşa cum credeai, aluneci în extremă cealaltă, spre dezamăgire şi eşec. Regreţi acum că ţi-ai făcut atâtea vise, că te-ai aprins atât de tare, că ai văzut doar partea frumoasă a lucrurilor, deşi existau unele semne care ar fi trebuit să-ţi ridice semne de întrebare. Preţul care se cere plătit e mai mare decât profitul ce ar ieşi din această situaţie, şi nu-ţi convine, deci cântăreşte bine dacă merită.

Fecioara

Se deschide o perspectiva nouă în faţă ochilor tăi, dar nu te poţi concentra asupra ei cât timp eşti prins în alte probleme. Merită să te dedici acestei noi direcţii, că atare e convenabil să renunţi la ceea ce făceai, să-i pui punct aici, că să te poţi elibera de orice sarcina care te-ar putea ţine pe loc. Numai de curajul şi voinţă ta proprie depinde felul în care închizi capitolul din trecut, că mai apoi să-ţi canalizezi timpul, energia şi atenţia spre nouă ta cale, deci greul e acum, când a venit momentul să spui punct… şi de la capăt, dar în altă direcţie!

Balanţă

Concentrează-te asupra dorinţelor celor care îţi sunt alături, pentru că tu deţii soluţia problemelor lor. Te dedici binelui altora cu inima deschisă, bucuros că poţi fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperi că tu poţi fi salvatorul lor, că tu ştii ce nu ştiu alţii să facă sau că tu deţii informaţiile de care au alţii nevoie, de aceea sări în ajutorul lor cu un sentiment de fericire că eşti atât de important în viaţă altora. Fii sigur că le vei câştigă respectul, recunoştinţă şi singură răsplată pe care o vei primi va fi starea de linişte ce se va citi pe chipul lor după ce le vei fi oferit sprijinul. Nu pretinde altceva decât bucuria lor!

Scorpion

Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te îndrepţi, dar au început să fie contradictorii. Nu se bat cap în cap, aşa cum ţi se pare, ci doar oferă o viziune din mai multe unghiuri. De ţine depinde să stai pe loc şi să chibzuiesti asupra lor, pentru a le pune într-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajută şi care nu, deci oferă-ţi acest răgaz de gândire pentru a face lumina în această aglomeraţie de idei. Chiar dacă par diametral opuse, vei vedea, după acest moment de analiză la rece, că te poţi folosi şi de unele şi de altele, deci concentrează-te! Tu vei restabili echilibrul acestei balanţe cu talere aparent inegale.

Săgetător

Controlează-ţi un pic atitudinea jucăuşă în faţă unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele tale şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arăţi clar că e doar o ironie, şi nicidecum un atac la persoană, altfel te poţi trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalează-ţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece ai ghinionul de a avea lângă ţine oameni care nu au deloc simţul umorului şi le interpretează pe toate greşit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursă unor mari neînţelegeri.

Capricorn

Cei din jurul tău se îndoiesc de ţine şi îţi pun tot felul de beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ce ai început. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, şi de aceea unii se ridică vehement împotriva ta. E nevoie de unele explicaţii, pentru că ceilalţi consideră că nu mergi pe căile cele mai corecte, de aceea e bine să-ţi exprimi mai clar intenţiile, că să nu te trezeşti mai devreme sau mai târziu doar cu opoziţii. Unii sunt mai greu de convins, dar poţi reuşi dacă, înainte de toate, le recâştigi încrederea şi simpatia.

Vărsător

Viitorul se deschide în culori extrem de atrăgătoare pentru ţine, poate datorită stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Dacă te-ai înconjura de oameni posomorâţi şi negativisti, fii sigur că te-ar influenţă şi pe ţine, or aşa ai norocul de a te alătură unui grup de oameni la fel de tonici şi entuziaşti. Uneşte-ţi forţele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru că va veţi molipsi unii pe alţii. Succesul depinde numai de atitudinea pozitivă pe care o abordezi în faţă provocărilor zilei, deci zâmbeşte: totul va ieşi bine!

Peşti

Banii se adună greu, dar nici nu eşti atât de dispus să-i scoţi din portofel, ci te informezi foarte atent dacă e momentul unei investiţii acum sau nu. Cauţi preţuri în mai multe părţi, aştepţi mai multe oferte, calculezi fiecare bănuţ cu atenţie, pentru că nu vrei să dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte bună, pentru că aşa nu rişti să faci o alegere greşită şi să regreţi mai apoi grabă cu care ai dat banii. Se poate auzi şi veste de câştig, că atare investiţia de acum poate avea şi efecte profitabile în viitor.

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *