Horoscop

Horoscop 24 septembrie. O zi de luni extraordinară pentru o zodie, însă unii nativi vor suferi crunt

BERBEC
Veți face față fără nicio problemă tuturor cheltuielilor, chiar și celor neprevăzute. O atitudine optimistă și încrezătoare va fi sursa găsirii soluțiilor adecvate.

TAUR
Sunteți invitați la o petrecere și vă pregătiți intens pentru ea, deoarece vreți să faceți impresie bună. Seara se anunță minunată.

GEMENI
Cu mult entuziasm reușiți să terminați toate sarcinile de serviciu. Sunteți energici și parcă nimic nu se poate pune în calea fericirii voastre.

RAC
Vă ocupați de viața socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevărați, iar acum este momentul să dați cărțile pe față.

LEU
Entuziasmul este cuvântul de ordine astăzi. O ieșire cu prietenii însoțită de un câștig financiar vor face ca ziua să fie una memorabilă.

FECIOARĂ
Dispuneți de câteva ore libere și planificați o ieșire în oraș cu cei dragi. Se vor bucura de prezența voastră pentru că în ultima perioadă v-ați dedicat tot timpul serviciului.

BALANȚĂ
Aveți chef să faceți ceva nou. Poate o excursie de câteva zile să vă încărcați bateriile sau măcar o plimbare prin anumite părți ale orașului în care nu ați fost până acum.

SCORPION
O să aveți parte de o surpriză în plan financiar. Vă așteptați la un mic bonus din partea șefilor, dar nu la o sumă consistentă, așa că astăzi plecați cu zâmbetul pe buze acasă.

SĂGETĂTOR
Scopul vostru este foarte clar și sunteți dispuși să munciți mult pentru a vă asigura că totul o să iasă așa cum vreți. Se anunță o zi cu multă treabă, dar și cu rezultate fructuoase.

CAPRICORN
Începutul săptămânii vă aduce semne bune cu privire la un proiect nou pe care vreți să îl începeți. Aveți foarte multă încredere în ceea ce urmează.

VĂRSĂTOR
Partenerul de cuplu ocupă un rol important în viața voastră în această perioadă. Îi pregătiți o surpriză ca să vă demonstrați încă o dată sentimentele puternice.

PEȘTI
Vă urmați instinctul și o luați pe un alt drum față de cel la care se aștepta toată lumea. Este ceva neobișnuit pentru voi, dar se va dovedi fi decizia potrivita.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *