Horoscop

Horoscop 25 august 2016

Berbec

Artistul din ţine iese la suprafaţă, pentru că tot ce atingi, se transformă într-o opera de artă. Vorbeşti cu talent, scrii că un adevărat maestru, cânţi minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care te definesc şi pe care ar trebui să le foloseşti mai insistent.

Dacă nu ai deja veleităţi artistice sau chiar o carieră într-un domeniu legat de artă (muzică, pictură, literatură), caută mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu ştii ce scoţi la iveală. Pune mâna pe stilou şi scrie ce-ţi trece prin minte apoi fă public ce ai scris. S-ar putea să ai surprize mari!

Taur

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strânge sau depune o serie de documente importante, fără de care nu poţi duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la instituţii ale statului şi peste tot ţi se mai cere câte ceva. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dintr-o singură ieşire.

Te vor mai chema şi mâine, mai trebuie să aduci cine ştie ce altă hârtie la dosar, nu sunt întrunite toate condiţiile legale să termini totul aşa cum ţi-ai propus, că atare toate relaţiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres şi de insistenţă. Până rezolvi tot, durează şi faci zeci de drumuri!

Gemeni

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţă financiară.

Prin exemplu personal vei arată altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre. Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucură de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

Rac

Mare grijă la tentaţiile rele ale acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţă unui prieten, caută să te inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le asculţi, ai putea ajunge în faţă unui eşec imposibil de reparat.

Este o zi în care riscul îşi bagă coadă în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strică totul, fără a mai recupera ceva după aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rău, de a comite o infracţiune, cu speranţa că nu se va observă, dar de aici nu poate ieşi nimic bun, decât o complicaţie şi mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau maliţios!

Leu

Tu ai o atitudine pozitivă şi tonică, dar când te uiţi în jurul tău, nu ai parte de o atmosfera la fel de plăcută din partea celor care îţi ţin companie. Unii vor profită de bună dispoziţie pe care o degaji pentru a se încarcă şi ei de energie, dar în schimb rişti să aluneci tu pe pantă pesimismului, molipsindu-te de la ceilalţi.

Cineva din familie trece prin momente dificile şi tu îi stai alături trup şi suflet şi suferi pentru el de parcă ar fi chiar problemele tale. Îi faci foarte bine cu simplă ta prezenţa şi încerci să-l ajuţi cum poţi, sperând să-l vezi din nou zâmbind.

Fecioara

Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere. Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli şi din alte surse dacă e adevărat, că nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu te au la suflet.

Dacă te iei după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă, or forţă de a depăşi acest moment sensibil e în ţine. Prefă-te că nici nu ai auzit aceste veşti proaste şi lupta cu emoţia negativă care-ţi da târcoale. În fond, nu te priveşte personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

Balanţă

Te prezinţi în faţă unui auditoriu care aşteaptă enorm de la ţine, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschizi prima dată gură. Deşi eşti bine pregătit şi îţi ştii lecţia că la carte, totuşi emoţia te copleşeşte când vezi ochii şi urechile tuturor concentrate asupra ta.

Gândeşte-te că eşti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din faţă să, de aceea trebuie să-ţi ţii bine sub control nesiguranţă, frică de a vorbi, fobia de a fi în centrul atenţiei. Aceste slăbiciuni nu au ce caută la unul că ţine, pentru că discursul tău e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci îi vei cuceri pe toţi de la prima frază.

Scorpion

Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să îţi asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, căci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz.

Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, că să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute!

Săgetător

Îţi convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupă-te de o serie de lucruri banale care tot aştepta la rând, dar după ce le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că, dintr-o dată, se eliberează lista ta de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante.

Fă un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, pentru că vei şterge dintr-un foc un şir lung de mărunţişuri care se tot aglomerau. Scapi de ele şi răsufli uşurat!

Capricorn

Nici raţiunea şi nici logică nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lasă amprenta asupra acţiunilor tale. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problema pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona cum se cuvine.

Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îţi transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce e mai bine pentru ţine!

Vărsător

Banii vin şi se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasă pe umeri că o povara. Şi azi ai putea scapă de mai multe facturi dintr-un foc.

Sunt sume mici, nu se poate spune că scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare şi vei încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ai mai onorat câteva datorii şi luna această. Chiar ar fi indicat să te îndrepţi azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru că ai putea plăti mai multe deodată, şi lista cea lungă se va micşora!

Peşti

Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în ţine forţă sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, că atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc.

Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importantă nu înaintează. O zi de pauză ar fi de preferat, dar dacă nu ţi-o poţi permite, nu te cramponă de piedici, fă altceva! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *