Horoscop

Horoscop 25 februarie 2016

Taur

Ai alături de tine o persoană care te încurajează, îţi dă încredere în tine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine. 

Gemeni

Tu, singur, poţi duce la îndeplinire un proiect care a ajuns într-un punct sensibil. Nu aştepta de la alţii soluţii, când totul stă doar în puterea ta de a-ţi aduna forţele, de a te concentra asupra ţelului propus, de a-ţi impune punctul de vedere cu mai mult curaj. 

Rac

Nu te aştepta ca cele mai bune veşti să vină la tine ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. 

 Leu

Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorba minute în şir, pentru că aveţi un subiect care va leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanentă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. 

Fecioara

Ce-a fost a fost, nu mai contează! Lasă în urmă tot ce nu-ţi mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior, ci profită de ocazia această de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia. 

Balanţă

Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea şi tu multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţa, ca atare prefă-te că nu vezi şi nu auzi nimic care să te enerveze. 

Scorpion

Pleci la drum fără nicio tragere de inima, considerând totul o simplă obligaţie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcina şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scapa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală. 

Săgetător

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni. 

Capricorn

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. 

Vărsător

Persoană care îţi apare astăzi în cale ar putea avea un rol major în viaţă ta de acum înainte. Te poate completa într-un mod în care nici nu ştiai că ai avea nevoie, deci priveşte-l ca pe jumătatea care completează întregul. 

Peşti

Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, de parcă ţi-ai agăţat toate speranţele pe o anumită informaţie care nu vine în formă mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *