Horoscop

Horoscop 26 ianuarie 2016

Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după ţine, că o ghiulea de picior, o amintire negativă.

Taur

Ai mare nevoie de linişte, şi unde te simţi cel mai bine dacă nu acasă? Chiar dacă te retragi complet din iureşul lumii pentru o zi, fără a lua legătură cu nimeni, vei fi mulţumit de această izolare, pentru că doar aşa îţi poţi încarcă eficient bateriile. Nu vrei să fii bătut la cap cu problemele altora, nici să-ţi sune telefonul întruna, şi nu doreşti nimic altceva decât linişte profundă în care să meditezi asupra propriei tale vieţi. Meriţi o zi de refugiu în care să te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de puţină atenţie.

Gemeni

Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi că ţine, ziua ar fi o mare reuşită, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidioşi, se poartă urat, îşi urmăresc doar propriile interese şi, la oricâtă amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat într-un blocaj în care nu vei mai putea să te porţi la fel de frumos. Chiar şi oamenii cu care aveai înainte o bună colaborare par acum de pe altă planetă şi nu-ţi răspund la fel de amabil la dialog, încât mai bine te-ai descurcă singur în tot ce ai de făcut.

Rac

Veştile care vin de la cei dragi de departe sunt îngrijorătoare şi devine frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede. Eşti prins în alte probleme şi te enervezi singur că nu le poţi lasă pe toate baltă că să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Încearcă să le fii de ajutor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat bun transmis cu gândul, pentru că momentan nu-ţi poţi permite o călătorie. De altfel, chiar şi călătoriile, dacă totuşi ai pleca la drum, nu vor ieşi conform planurilor de acasă.

Leu

Ştii cum se spune, Dumnezeu îţi da dar nu-ţi bagă şi-n traistă. La fel vei simţi şi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faci şi tu ceva că să duci la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să ţi se pară greu să te apuci de treaba, să fie nevoie de un efort mare de voinţă – care momentan lipseşte din bagajul tu de resurse – deci, dacă nu pui serios umărul la treaba, vei rată o ocazie de zile mari. Mâine va fi prea târziu să mai încerci ceva.

Fecioara

Apucă-te de treaba, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti. Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri că să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

Balanţă

Ştii să-ţi exprimi sentimentele într-o formă convingătoare, pentru că nimeni nu îţi poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de române cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţii toate calităţile în acest sens: şi un vocabular bogat, şi sensibilitate, şi pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută. Dacă ai astfel de veleităţi, pune-le în practică, pentru că ar putea ieşi o opera literară de toată frumuseţea. Dacă nu, atunci îndrepta-ţi vorbele frumoase către cineva drag: va fi încântat de ce aude!

Scorpion

Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşi pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbeşte, amuză-te, glumeşte, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima te îndeamnă că priveşti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa vei trece mult mai uşor peste hopuri. Fă haz de tot ce se petrece în jur, nu pune nimic la suflet, răspunde în doi peri celor care te critică, pentru că nu are rost să-ţi strici bună dispoziţie cu lucruri neimportante. Cât timp îţi păstrezi acest tonus ridicat, ziua va merge că pe roate!

Săgetător

Pune punct aici acelui plan care vezi şi tu că nu mai duce nicăieri, pentru că un final ar fi cel mai bun lucru în situaţia de faţă. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol în viaţă ta, deci fii pregătit pentru o despărţire. Acest rămas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi decide, deci nu insistă să resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua în nicio direcţie. Detaşează-te de ce a fost, pune punct definitiv şi închide capitolul. Te vei simţi mult mai bine după ce îl vei aruncă la gunoi, decât să-l tot vezi în faţă ochilor – metaforic vorbind – inert şi fără viaţă. E timpul să ştergi din viaţă ta ceva stins, pentru că doar aşa vei fi liber să porneşti pe altă cale.

Capricorn

Ce zi frumoasă se anunţă la orizont, în care bucuria, bună dispoziţie, distracţia vor fi la ele acasă. Înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti care te vor atrage în bucuria lor, într-o acţiune colectivă de-a dreptul amuzantă. A lucra într-o atmosfera atât de destinsă, de luminoasă şi, de ce nu, distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale, pentru că o glumă bună, un ton jucăuş şi o relaţie tonică de prietenie vor stă la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia în felul sau. În asemenea anturaj vesel, e posibil să fie loc şi de gesturi de iubire!

Vărsător

Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jigneşte, pentru că nu meriţi tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar dacă cei din anturaj nu sunt în apele lor, nu trebuie să otrăvească atmosfera cu răceală, critici sau tăceri enervante. Când nu ai cu cine coopera, e şi normal să te simţi în plus pe lângă astfel de oameni, încât vei preferă să te retragi în carapacea ta decât să mai faci eforturi să-i inviţi pe ceilalţi la dialog. Dacă vezi că ţi se răspunde de fiecare dată monosilabic şi răutăcios, ignoră astfel de oameni, altfel îţi vor strică şi ţie tot cheful.

Peşti

O faci pe neştiutorul în faţă unei persoane care are pretenţii mari de la ţine, dar e mai bine să recunoşti sincer că nu ai soluţie la problema de faţă decât să abordezi o atitudine falsă, care nu te reprezintă. Cinstit ar fi deci să spui clar ce nu ştii şi să ceri un sfat experimentat, deoarece întotdeauna ai ceva nou de învăţat de la alţii. Îţi accepţi poziţia de învăţăcel în faţă unui mentor care va aprecia corectitudinea ta şi îţi va preda o lecţie folositoare de viaţă. De mâine nu vei mai spune că nu ştii, ci că tocmai ai învăţat acel lucru!

sursa: teotrandafor.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *