Horoscop

Horoscop 26 ianuarie 2017

Berbec – Horoscop 26 ianuarie 2017

Nu ajunge doar să aştepţi pasiv că un vis să ţi se împlinească, ci să-ţi creezi o strategie, măcar la nivel teoretic, prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, ai baza acumulată în timp ce îţi oferă informaţia adecvată, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul tău de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită. Vorbeşte cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găseşti şi alte persoane care vor acelaşi lucru, şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop. Comunica, ascultă, împărtăşeşte!

Taur Horoscop 26 ianuarie 2017

Nu privi piedicile care tot apar în cale că şi cum ar fi afronturi personale, pentru că nu sunt altceva decât probe de încercare din care mai înveţi câte ceva. Dacă toate ar merge că unse, cum ai află atâtea lucruri despre ţine însuţi (ce poţi face, ce nu poţi face), despre viaţă, despre ceilalţi? Că atare tratează toate aceste greutăţi că pe o şansă benefică maturizării tale. Privind înapoi, îţi vei da seama că cele mai bune lucruri în viaţă le-ai învăţat din astfel de situaţii mai dificile, şi nu atunci când le-ai primit pe toate uşor. Deci lupta cu încredere în ţine!

Gemeni Horoscop 26 ianuarie 2017

Trebuie să lupţi azi cu stările emoţionale negative care îţi tot dau târcoale, deşi nu sunt deloc stilul tău. Faci ce faci, şi tot la tristeţe te întorci, tot la pesimism, tot la dezamăgire. Ai să descoperi că starea ta negativă e generată de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă ai alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fii sigur că te vei molipsi de la ei, că atare ieşi din acel mediu imediat! Spune nu gândurilor negative, capul sus şi pune mâna pe unelte că să repari ceea ce nu merge bine!

Rac Horoscop 26 ianuarie 2017

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci reuşeşti să intri în graţiile oricui datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorba bună. Cât timp ştii să vrăjeşti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tău în societate este asigurat. Foloseşte-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansă de a câştigă noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubeşti.

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc februarie 2017

Leu Horoscop 26 ianuarie 2017

Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce caută, altfel laşi o impresie greşită. Parcă te-ai prezenţa în faţă unui juriu care aşteaptă de la ţine idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, rişti să-ţi strici imaginea care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ţi sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici

Fecioara Horoscop 26 ianuarie 2017

Nu eşti chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu ţine şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune. Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de ţine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău. Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive în afară casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Balanţă Horoscop 26 ianuarie 2017

Ţii mult la independenţa ta, că atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele situaţii în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Scorpion Horoscop 26 ianuarie 2017

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate fetele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă varianta, ci profită imediat de această situaţie. Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei că atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Săgetător Horoscop 26 ianuarie 2017

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le împărtăşi, de parcă atragi alături de ţine doar oameni comozi, leneşi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Dacă nu ai pe cine te baza, încearcă să faci singur tot ceea ce ai în plan pentru astăzi, deoarece poţi deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Văzându-te pe ţine implicat şi culegând deja roadele acţiunilor începute, s-ar putea să-i convingi şi pe ei să ţi se alăture. Nu insistă să chemi alături de ţine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apucă-te de treaba, arătându-le concret ce anume doreşti.

Capricorn Horoscop 26 ianuarie 2017

Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în ţine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiză totul pe toate fetele în ton fatalist. Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Lupta cu această pasă proastă şi nu te lasă copleşit de ea!

Vărsător Horoscop 26 ianuarie 2017
Azi ai ocazia să priveşti acelaşi punct din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajută să înţelegi mai bine o situaţie. Practic, asculţi cu luare aminte opinia celui din faţă ta, chiar dacă e tot diferită de a ta, şi îi dai şi lui dreptate, fără a renunţă la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant şi corect în balanţă, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat. E ciudat să spui că în acelaşi loc există şi da şi nu, şi sus şi jos, şi plus şi minus, dar vei descoperi că situaţia în care eşti implicat e bună şi aşa, şi aşa, deci nu respinge părerile diametral opuse. Combină-le cumva!

Horoscop 26 ianuarie 2017 Peşti

O binemeritată linişte se aşează peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalţi sau cu ţine însuţi. E un semn că s-au reaşezat toate pe un făgaş normal, stabil şi bun, ce îţi inspiră din nou încredere şi securitate. Primul plan vizat pare să fie cel financiar, unde simţi că s-au mai ridicat nişte piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci dacă banul e pe teren sigur, parcă şi psihicul tău se mai linişteşte. Caută în jurul tău acea zona de echilibru care îţi inspiră, finalmente, o stare de bine şi de confort şi menţine-o cât mai mult.

Horoscop 26 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *