Astăzi 21 Februarie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 18:19
Abonamente

Actualitate 26 Septembrie 2017, ora 05:08

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2017. Relații tensionate pe plan sentimental pentru această zodie

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Cuadratura Lună-Neptun conferă un plus de energie fizică și stimulează relațiile afective. Pe de altă parte, acest aspect poate induce stări de confuzie, apatie, indispoziție și, uneori, diminuarea empatiei și o tendință către lipsa de diplomație. La nivel macro este posibil să asistăm la instabilitate politică și scandaluri provocate de corupție și fraude.

 HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei este posibil să fiți excesiv de sensibil și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, care pot avea implicații serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane apropiate, pentru că se pare că intuiția nu vă poate fi de mare ajutor azi.HOROSCOP TAUR

S-ar putea să deveniți irascibil din cauza că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ținând cont că vă lipsește simțul practic, astrologii vă recomandă să amânați activitățile dificile și să vă limitați la chestiuni de rutină. Se pare că oboseala acumulată vă reduce capacitatea de concentrare. Vă sfătuim să vă relaxați și să petreceți mai mult timp împreună cu persoană iubită.

HOROSCOP GEMENI

S-ar putea să fiți nevoit să cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să vă consultați cu familia și să nu vă grăbiți să luați o decizie azi. Este recomandabil să amânați rezolvarea problemelor dificile, fiindcă există riscul să faceți greșeli de neatenție. Relațiile cu persoana iubită ar trebui să fie foarte bune. Aveți posibilitatea să petreceți momente romantice și să faceți o scurtă călătorie împreună.

HOROSCOP RAC

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți deosebit de sensibil și să nu vă puteți concentra, riscând să nu luați cele mai bune decizii. Vă recomandăm să evitați activitățile dificile, care necesită putere de concentrare, precum și deciziile privind investițiile. Puteți să vă ocupați de chestiuni de rutină. Ar fi bine să acordați mai mult timp odihnei și relației cu persoana iubită.

HOROSCOP LEU

Este posibil să fiți indispus din cauza unor dificultăți financiare. Puteți să căutați soluții, dar nu este recomandabil să luați azi o decizie. Vă sfătuim să amânați discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, fiindcă există riscul unor neînțelegeri cu consecințe mai mult sau mai puțin grave pe termen lung. În relațiile cu prietenii și cu familia ar fi bine să evitați controversele și să fiți cât mai diplomat.

HOROSCOP FECIOARĂ

În prima parte a zilei se pare că sunteți indispus sau resimțiți o stare de confuzie și riscați să tensionați relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi bună pentru a începe un proiect nou sau pentru a negocia condițiile unui parteneriat. Relația cu persoana iubită poate decurge fără probleme deosebite dacă aveți grijă să fiți diplomat și să evitați subiectele de conversație care pot conduce la ceartă.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dacă începeți ziua cu o stare de indispoziție și cu dificultăți de concentrare, nu este cazul să vă îngrijorați: este efectul configurației astrale de azi. La locul de muncă sau în afaceri, o persoană cu autoritate ar putea încerca să își impună punctul de vedere. Vă sfătuim să nu provocați o controversă, fiindcă există riscul să se ajungă un conflict cu consecințe pe termen ung. Pentru a trece cu bine de această zi destul de dificilă, astrologii vă recomandă să fiți flexibil și să aveți răbdare.

HOROSCOP SCORPION

Înainte de amiază s-ar putea ca un eveniment neprevăzut să vă oblige să vă schimbați programul stabilit pentru azi. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care are experiență în domeniul dumneavoastră de activitate și ar putea să va fie de ajutor în viitor. Vă recomandăm prudență și diplomație. Se întrevede o seară compania unor persoane apropiate.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei este posibil să nu fiți în apele dumneavoastră și să nu vă simțiți în stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulată în ultima vreme, dar și contextul astral destul de dificil. Vă sfătuim să vă limitați la activități simple, de rutină, și să vă odihniți mai mult. Dacă sunteți invitat la o reuniune cu persoane apropiate, ar fi bine să profitați de ocazie, dar având grijă să evitați excesele.

HOROSCOP CAPRICORN

Contextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza căreia există riscul să provocați o ceartă cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. Vă recomandăm prudență și stăpânire de sine. În a doua parte a zilei sunt șanse să vă regăsiți calmul dumneavoastră obișnuit și aveți posibilitatea să rezolvați câteva chestiuni de rutină. Puteți petrece o seară relaxantă în compania partenerului de viață.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Este posibil ca simțul practic și capacitatea de concentrare să fie diminuate. Ar fi bine să amânați activitățile dificile și deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte în interesul familiei. Astăzi, cel mai bun mod de a vă relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

HOROSCOP PEȘTI

La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să aveți de finalizat o activitate importantă la care lucrați de mai mult timp. Ar fi bine să nu vă grăbiți și să aveți grijă să evitați o ceartă cu un coleg sau cu un asociat. În a doua parte a zilei este posibil să primiți o veste despre o persoană apropiată. Dacă trebuie să plecați la drum, vă sfătuim să verificați cu mare atenție actele și bagajele.

Sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:45

Omul pentru om e lup

Omul pentru om e lup Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:38

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md