Horoscop

Horoscop 27 ianuarie 2017

Berbec – Horoscop 27 ianuarie 2017

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după ţine, în sus. Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţa că a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Taur Horoscop 27 ianuarie 2017

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţa că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din ţine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns că punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi că ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Dată viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Gemeni Horoscop 27 ianuarie 2017

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe ţine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

Rac Horoscop 27 ianuarie 2017

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singură atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de plus, deşi tu ai trecut demult de vârstă potrivită pentru aşa ceva.

Leu Horoscop 27 ianuarie 2017

Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregăteşte-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera această încordată. Nu are rost să va puneţi amândoi orgoliile la treaba, pentru că o mică neînţelegere de la cine ştie ce fleac poate denatura foarte uşor spre un scandal de proporţii. Lasă-l pe celălalt să-şi elibereze nervii, dar nu turna şi tu gaz pe foc fără motiv: e obosit, e stresat, înţelege-l!

Fecioara Horoscop 27 ianuarie 2017

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uită mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

Balanţă Horoscop 27 ianuarie 2017

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de dată această vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urmă unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urmă unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

Scorpion Horoscop 27 ianuarie 2017

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te laşi convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi tu faci parte dintre cei mai mari visători, viaţă te-a învăţat destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis. Cum te-ai mai fript şi altădată crezând în utopii descrise frumos de alţii mai idealişti decât ţine, acum sufli şi-n iaurt şi nu crezi până nu vezi.

Săgetător Horoscop 27 ianuarie 2017

Nici nu-ţi vine a crede ce frumos se rezolva unele probleme doar pentru că ai curajul să gândeşti pozitiv şi să-ţi impui să primeşti doar lucruri bune! Nu te lasă influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ţi tăia aripile şi curajul, ci mergi mai departe, triumfător, convins că totul se rezolva că la carte în favoarea ta. Eşti sub o stea norocoasă, fii sigur de asta, şi vei vedea ce frumos duc toate căile de acum către un succes deplin, la capăt. Eşti din ce în ce mai încrezător şi sentimentul acesta motivant parcă te face să zbori!

Capricorn Horoscop 27 ianuarie 2017

Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peste. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate stă la baza succesului de astăzi.

Vărsător Horoscop 27 ianuarie 2017
Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi că, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucură cu ceea ce ai acum.

Horoscop 27 ianuarie 2017 Peşti

Ai curajul deciziei fără să te gândeşti, neapărat, încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, că atare asta trebuie să faci acum. Să iei taurul de coarne şi să spui start. Ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că eşti abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi tu cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul tău până acolo.

Horoscop 27 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *