Horoscop

Horoscop 28 aprilie 2017

Horoscop 28 aprilie 2017 Berbec
Nu te lasă învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gură mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de dată această contradicţiile te irită şi pe ţine şi sări la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai aparat punctul de vedere în faţă celor care spun nu la orice. Nu te lasă însă atras în capcană celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop 28 aprilie 2017 Taur
Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele ce pot face din nou căruţă împotmolită să meargă. Apelează la ei cu încredere, chiar dacă e un ajutor amical sau un serviciu plătit unor specialişti, pentru că ai nevoie de această intervenţie. Singur nu poţi trece peste acest hop, ci baţi pasul pe loc la nesfârşit, dar dacă baţi la uşa potrivită, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ţi inima în dinţi şi cere ajutor!

Horoscop 28 aprilie 2017 Gemeni
Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcţie suspusa şi nu ştii cum să te comporţi în faţă să. Preferi să taci sau mai bine zis laşi faptele să vorbească în locul tău, deoarece trebuie să te prezinţi înaintea să cu o sarcina îndeplinită perfect. Dacă nu o vei îndeplini cum trebuie, te vei simţi vinovat şi oarecum ruşinat, tocmai de aceea faci un efort să îţi îndeplineşti misiunea ireproşabil pentru imaginea ta.

Horoscop 28 aprilie 2017 Rac
Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vălvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignoră, a te face că nu auzi, a trece mai departe că şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bombă! 

Continuarea o găsiți aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *