Horoscop

Horoscop 28 decembrie 2015

Nimeni nu-i perfect, că atare nu pretinde de la companionul tău ceva ce nu poate fi. Priveşte în jurul tău să descoperi că oamenii sunt foarte diverşi şi fiecare e unic în felul sau, că atare nu poţi face comparaţii inutile că dacă tu eşti sau gândeşti într-un fel, tot aşa trebuie să fie şi restul lumii. Acceptă unicitatea oamenilor şi, dacă faci comparaţii, fă-le doar pentru a descoperi ce-i diferenţiază pe ceilalţi de ţine şi pe ţine de ei, că să va folosiţi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar şi cu norocul sau!

Taur

Ai făcut deja paşii necesari pentru a ajunge la nivelul de faţă şi poţi fi mulţumit de ceea ce ai realizat! Dar ceea ce contează cel mai mult azi e că după ce ai acumulat deja informaţia şi experienţă necesară, faci un mare salt înainte. Semn că ai aşteptat tu ce ai aşteptat momentul potrivit, dar iată că acesta a venit şi te propulsează rapid spre etapă următoare. Ceea ce vei construi de azi înainte e în strânsă legătură şi dependenţă de etapele anterioare, că atare dacă ai parcurs paşii anteriori cu brio, cei care urmează vor merge strună! Din succesele trecutului se nasc planurile tale viitoare!

Gemeni

Ai o idee care merită pusă imediat în aplicare, n-o mai amână! Roadele schimbării pe care eşti pe cale să o faci acum vor fi mai grozave decât ai putea crede, totul e să faci pasul cu deplină siguranţă, încredere şi motivat de gândire pozitivă. E nevoie de un dram de curaj, dar ai şi curaj suficient la ţine în valiza! Te îndrepţi spre un nivel foarte promiţător, care inspiră belşug, prosperitate, succes, reuşită, fericire, dar dacă nu te grăbeşti, s-ar putea că acea ocazie excelenţă să ajungă la altul. E nevoie deci de o reacţie promptă, fără să stai atâta pe gânduri. Te-ai decis? Atunci porneşte!

Rac

Te afli în faţă unui nou început şi te îndoieşti că ai merge în direcţia cea bună. E bine să ai dubii, semn că nu te arunci aşa, la primul impuls, spre ceva care nu e încă bine conturat în faţă ta. Da, porneşte pe acest drum cu prudenţă, ascultă-ţi intuiţia care te mai trage de mânecă, pentru că ea nu te minte şi nu se înşeală. Eşti una din zodiile cu o intuiţie extrem de dezvoltată, că atare fii cinstit cu ţine însuţi şi ascultă ce-ţi transmite, pentru că îţi da sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun şi el, dar în situaţii foarte clare în care ştii bine spre ce te îndrepţi, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare şi e mai bine să păşeşti cu grijă. Nu cu teamă, ci doar cu grijă!

Leu

Ascultă cu atenţie poveştile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru că vei învaţă enorm şi necazurile sau ghinioanele altora. E bine să mai auzi şi astfel de experienţe, pentru că ele îţi pot atrage la timp atenţia că există şi riscuri, şi pericole, şi greşeli, şi decât să te confrunţi tu direct cu ele, poţi învaţă de la ceilalţi. Unii chiar sunt gata să-şi împărtăşească experienţele nefaste cu multă sinceritate, chiar dacă nu îi pun în cea mai bună lumina, pentru că n-ar dori să mai treacă şi alţii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile pâlnie la poveştile lor: nu compătimire vor ei, nici să te sperie, ci îţi oferă nişte ponturi gata verificate pentru a le folosi şi tu, dacă vei trece vreodată prin ceva similar.

Fecioara

Cu cât păstrezi discuţia pe un ton mai blând şi mai paşnic, cu atât şansele de a aplana orice probleme sunt mai mari. Discuta cu jumătatea ta cu multă toleranţă şi diplomaţie, ţine-ţi sub control nervii sau furia, şi adu-ţi aminte că întotdeauna există o soluţie chiar şi la cele mai neplăcute conflicte. Staţi de vorba, va ascultaţi reciproc opiniile şi poziţia, şi vei vedea că orice dispută se poate aplana că prin farmec. Chiar şi vechi neînţelegeri sentimentale pot cunoaşte acum o echilibrare, fiind o zi bună pentru împăcări, reconcilieri sau reluarea unor relaţii ajunse în impas. Fiecare tabăra vrea asta!

Balanţă

Este o zi cu multe răspunsuri la dilemele personale care te frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă care sunt dornici să-ţi împărtăşească din cunoştinţele lor. Eşti că un elev avid de cunoaştere în faţă unor profesori înţelepţi şi stai cu urechile pâlnie la tot ce au aceştia să-ţi transmită. Le recunoşti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunoştinţe foarte solid şi stai în preajma lor că un discipol pe lângă mentorilor săi, convins că tot ce acumulezi va stă la baza succeselor tale viitoare. Înveţi şi azi, căci eşti la o perpetuă şcoală a vieţii!
Scorpion

E o zi mai liberă în care ai starea şi timpul potrivit pentru a analiză un pic ce ai de făcut în perioada următoare. Deşi rezultatul te cam sperie, înainte de a deveni nervos şi a-ţi sări ţandăra, analizează un pic şi gravitatea acestor aspecte, nu doar numărul lor. Dacă le aşezi pe toate pe o lista, da, par multe, dar dacă le-ai lua la bani mărunţi, ţi-ai da seama că sunt chestiuni minore. Multe şi mărunte, la urmă urmei, încât ar fi de ajuns un efort suplimentar de voinţă şi ai şterge dintr-o dată câteva puncte de pe lista ta. Nu te îngrijora că s-au acumulat atâtea, ci ia-le pe rând, una câte una, pentru că sunt uşoare şi scapi repede de ele.

Săgetător

Nu trebuie să fii atât de rigid şi să încerci să controlezi totul în detaliu, ci mai lasă lucrurile să evolueze şi în voia lor sau după cum spune hazardul. Vei vedea că un dram de libertate de mişcare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ţi-ai propus, că atare nu insistă să ştii totul, să cunoşti totul dinainte, să urmezi numai cai foarte stricte şi regulamente severe. Eşti implicat într-o situaţie în care nu neapărat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degrabă o atitudine optimistă, nepăsătoare, de genul fie ce-o fi. Zâmbeşte, glumeşte şi bucură-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

Capricorn

Ai grijă la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru că e posibil să se ascundă şi altceva în spatele bunelor intenţii. După ce te vei folosi, eventual, de sfaturile primite, te vei trezi prins într-o capcană şi vei plăti înapoi însutit serviciile primite, că atare ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a profită de ajutorul oferit. S-ar putea că cel care se implică acum în problemele tale să dorească de fapt să te controleze, să te aibă la mâna cu ceva, să-i fii dator, e un fel de ajutor… obsesiv, din nevoia să de a fi neapărat cuiva de ajutor, chiar şi fără că tu să ai nevoie de ceea ce oferă. Ţine-l la distanţă cu diplomaţie!

Vărsător

Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele, poate chiar are şi el aceleaşi scopuri de atins şi v-aţi putea uni forţele că să vâsliţi amândoi în aceeaşi direcţie şi în acelaşi ritm. Va completaţi excelent unul pe altul, şi va încurajaţi reciproc să ajungeţi acolo unde visaţi, pentru că ţelul vostru se apropie! Dacă ai înainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar aşa, punând amândoi în acelaşi coş atâtea resurse pozitive, rezultatele nu au cum să fie departe. Conlucraţi, discutaţi, consultaţi-va şi succesul apare mai repede!

Peşti

O vorba aruncată te răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga că cel mai mare duşman pe cel care ţi-a spus-o verde-n faţă, mai bine te-ai gândi la mesajul pe care ţi-l transmite. Chiar dacă nu sună chiar aşa cum ţi-ar plăcea, chiar dacă are la baza o critică sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate. Îţi spune unde ai greşit, te trage de mânecă să nu mergi mai departe într-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, dacă unii îţi spun nu cu încăpăţânare, întreabă-te dacă nu cumva refuzul lor e în beneficiul tău, de fapt. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *