Horoscop

Horoscop 28 iunie 2016

Berbec

Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoană iubita sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea. Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă că pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.

Taur

Cuvântul care îţi vine în minte azi este abundenţă, pentru că apar o mulţime de lucruri utile în calea ta şi numai de ţine depinde cum le valorifici. Întâlneşti mulţi oameni care îţi pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informaţii care te pot ajută să restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vieţii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple păreri, deci te poţi folosi de ele cât se poate de clar, dar numai de ţine depinde cum le aplici în proiectele tale. Poate şi banii ajung azi pe un teren promiţător, chiar dacă se şi duc repede, dar măcar ai de unde plăti. Şi e şi asta o senzaţie plăcută de prosperitate!

Gemeni

Nu trece la etapă următoare a proiectului la care munceşti până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia corect, că deţii toate informaţiile necesare şi că sunt îndeplinite toate condiţiile unei evoluţii fără întrerupere. Dacă ai scăpat ceva din vedere, te vei întoarce din drum şi îţi va strică tot cheful şi elanul. Nu te apucă, deci, de ceva nou dacă eşti încă prins în alte activităţi care necesită concentrare. Ocupă-te de ele, du-le la îndeplinire cu calm şi abia după ce te vei elibera complet te poţi gândi şi la ce vrei să faci după aceea. Nu încerca să lucrezi pe două fronturi simultan, pentru că vei da piept cu propriile tale limite şi neputinţe.

Rac

Nu te juca aşa cu orele pe care le ai la dispoziţie, pentru că fiecare minut care trece contează în situaţia de faţă. Nici nu-ţi dai seama când trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e în avantajul tău. Tu ai o relaţie cu totul specială cu timpul, eşti eficient, organizat, îţi administrezi bine resursele de timp, dar de dată această ai impresia că ai tot timpul din lume pentru a te mişcă din voie. Ei, nu e chiar aşa, vei ajunge în faţă unui impas în care îţi vei da seama că nu ai folosit orele cu înţelepciune, că le-ai lăsat să treacă sigur că îţi ajunge cât ai, intri în criză de timp şi începi să faci gafe şi regreţi că nu ţi-ai organizat mai bine sarcinile înainte. Acum e deja prea târziu, dar înveţi din toate!

Leu

Eşti un pic reticent la nou, deşi nu eşti din fire aşa, dar de dată această ai mari rezerve dacă această viziune nouă ţi se potriveşte. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o acceptă, ori pentru a o respinge, mai aşteaptă puţin să vezi dacă apar ceva informaţii suplimentare prin care să te lămureşti mai bine ce aduce nouă atitudine de viaţă. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obişnuinţă, pentru că nu ai forţă de a renunţă la ceea ce ai deja, dar poate e şi mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai meditează asupra ei, pentru că într-o zi îi vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci că un tăvălug!

Fecioara

Adevărul poate reveni la lumina după o lupta întreagă cu minciună. Poate ai comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să te grăbeşti, măcar acum, după atâta vreme, să restabilesti ordinea corectă. Dacă altcineva ţi-a înşelat aşteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de ţine dar, dacă va află că te-a supărat. Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumina, se reaşează lucrurile pe făgaş normal şi te linişteşti şi tu, pentru că neregulile nu pot dura la nesfârşit: tot se clarifica odată şi-odată situaţia!

Balanţă

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoană iubita te aşează în centrul universului sau şi te simţi foarte bine în această postura. Iubirea îţi da energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole. Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

Scorpion

Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, că atare cea mai bună atitudine în faţă lor este umorul. Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă ţine fără să te atingă. Situaţia de faţă e prea banală că s-o amplifici atât. Zâmbeşte, razi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru că efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.

Săgetător

Nu te lasă copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut. Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă ţine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi? Capul sus şi zâmbeşte!

Capricorn

Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importantă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, că şi cum n-ar fi!

Vărsător

Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de ţine într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviţi tovarăşi pentru ceea ce ţi-ai propus. Ori au interese egoiste şi vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profită de eforturile tale pentru a-şi asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la aceştia, pentru că îţi vei da seama din timp că au ceva de ascuns şi, mai ales, de urmărit, ce poate dezavantaja pe alţii, adică pe ţine. Selectează-ţi colaboratorii cu maximă prudenţă!

Peşti

E un moment bun să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificaţie specială. Eşti abia la început, dar tu priveşti deja până departe, convins că vor ieşi toate că la carte. E perfectă această atitudine optimistă şi entuziastă în faţă noului, şi aşezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădeşti tu acum, cuvânt cu cuvânt şi gând cu gând, va duce în final la o construcţie demnă de mândrie şi de laudă. Tu eşti conştient că ceea ce stabileşti acum va avea rezultatele visate, şi nu te abaţi de la planul pe care l-ai făcut cu încredere deplină în succes.

Horoscop 28 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *