Horoscop

HOROSCOP 29 septembrie 2016

Berbec – Horoscop 29 septembrie
Vrei să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut, de aceea eşti pregătit sufleteşte să dai startul unei acţiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în ţine. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria ta cu cât vei şti că tot ce ai realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferi acţiunile independente în care nimeni nu-ţi spune ce trebuie să faci, ci poţi să alegi singur ce e mai bine. Doar aşa vei da randament maxim.

Taur Horoscop 29 septembrie

Vrei să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut, de aceea eşti pregătit sufleteşte să dai startul unei acţiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în ţine. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria ta cu cât vei şti că tot ce ai realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferi acţiunile independente în care nimeni nu-ţi spune ce trebuie să faci, ci poţi să alegi singur ce e mai bine. Doar aşa vei da randament maxim.

Gemeni Horoscop 29 septembrie
Eşti în faţă unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Eşti şi tu suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultime vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ţi se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie, că atare demonstrează cât de bun eşti în domeniul tău de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecţi perfect legile şi regulile.

Rac Horoscop 29 septembrie
În loc să te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţa, mai bine ai pune mâna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repara problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ai stricat. Ai toate şansele să restabilesti echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările şi apucă-te de treaba. Da, recunoaşteţi greşeală, dacă ai comis-o, arată-ţi părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeşte-te să compensezi eroarea cu o fapta bună, în schimb. Întotdeauna există şi un remediu: ai şanse să-l găseşti dacă acţionezi repede!

Leu Horoscop 29 septembrie

Intervenţia nefastă a unui inamic îţi strică ţie tot cheful de a duce mai departe ce ai început. Descoperi, poate prea târziu că să mai poţi repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparenţe gesturi de prietenie, şi eşti dezamăgit să vezi de ce au fost alţii în stare pentru a te face să greşeşti. E o lecţie bună pentru ţine şi o vei ţine minte multă vreme, că nu cumva să te mai încrezi altădată în astfel de oameni. Păreau de încredere, dar iată care era adevărată lor faţă!

Horoscop 29 septembrie 2016
Fecioara Horoscop 29 septembrie

Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţă oricui, că atare ai parte de un eveniment pe care l-ai mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ai ştiut să profiţi suficient de bine atunci. Acum îţi dai seama că norocul nu te mai aşteaptă ci, dacă nu pui imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan în reacţii. Merită să profiţi din plin de şansă care ţi se oferă pentru a câtă oară, deci nu mai stă pe gânduri să te întrebi ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăieşti la intensitate maximă acum!

Balanţă Horoscop 29 septembrie
Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care da acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viaţă ta, iar acum poţi vedea cu ochii tăi aceste urmări pozitive. Te feliciţi pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţă viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum şi ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod şi ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ţine-o tot aşa, într-o continuă transformare în bine!

Scorpion Horoscop 29 septembrie
Lupta pentru principiile în care crezi şi pentru şansă ta de a-ţi demonstra valoarea. Azi poţi fi printre învingători dacă îţi pui în joc toate forţele, pentru că e totuşi o competiţie aici., sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes, deci să nu crezi că va fi simplă confruntarea. Ai toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe, experienţe sau cunoştinţe. E un concurs în care trebuie să arăţi că eşti cel mai bun, că nu te laşi intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoşti şi o admiri. Orice competiţie de idei sau de forţe te poate propulsa în frunte pentru că eşti printre cei mai buni!

Săgetător Horoscop 29 septembrie

Eşti blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care te afli. De fapt nu eşti lăsat să treci peste acest hop, pentru că ai alături de ţine oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu te lasă nici măcar să încerci să faci ceva că să depăşeşti impasul. E nevoie de o viziune complet nouă asupra situaţiei în care te afli, una mai îndrăzneaţă, mai modernă, eliberată de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te cramponă în limitele dictate de cei din jur care îţi vorbesc despre sensul în care mergi doar în termeni sumbri. Ai curajul să scapi de sub această influenţă nefastă: tu chiar poţi face ceea ce ceilalţi spun că ar fi imposibil!

Capricorn Horoscop 29 septembrie
Nu te lasă controlat de cel care ţi se infiltrează astăzi în preajma, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte el ceva, şi nu e deloc în beneficiul tău. Poartă o masca pe faţă şi te poate induce în eroare căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ţi se spune azi, nici măcar ordinele care ţi se dau. Mai bine te îndoieşti la tot ce auzi, pentru că nu par să fie sfaturi în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze. Sub aparenţă amabilitate sau sub falsă autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să-ţi pui energia în slujba să.

Vărsător Horoscop 29 septembrie

Ai tot amânat să te implici într-un proiect la care erai şi tu invitat, pentru că nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit să spui da, să accepţi să intri şi tu în acest demers comun, pentru că între timp ai văzut încotro merg lucrurile şi ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la ţine. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cât te implici mai repede, cu atât roadele bune se vor arată mai curând! Nu are rost să mai aştepţi, pentru că acum sunt întrunite condiţiile optime că să te implici şi tu trup şi suflet, total, cu scopul unei mari reuşite ce se întrevede deja la orizont.

Peşti Horoscop 29 septembrie
Te întâlneşti cu oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îţi dai seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţă unor situaţii pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evita astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile şi obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influenţă negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul. Tu priveşti lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, că şi cum ar fi ceva uşor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poţi!

Horoscop 29 septembrie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *